Kurczę, miał padać śnieg, a tu mżawka...no nic, mam zaplanowane wyjście, to mus się ubrać i wychodzić
Gruszko, ja zawsze twierdzę, że wo właściwie nie jest do odchudzania, służy innym celomu mnie też najlepiej działa ruch, a w połączeniu z dietą, to już w ogóle jest super.
Koleżanka, z którą maszeruje uskarża się że po kijkach bolą ją pośladki, mnie często uda, ja uważam, że to znaczy, że tym mięśniom ruch jest najbardziej potrzebny, ale jak to jest naprawdę, nie wiem. Mnie np. kręgosłup boli po jodze i wg mnie dlatego, że mam słabe, niewyćwiczone mięśnie
Aga, masz trudno, bo organizm przyzwyczaił się do małej liczby kalorii i się buntuje. Dasz radę, tylko nie dopuść do dużej zwyżki wagi, trzymam kciuki
Sabinko, ja przy moich chłopakach, zawsze mam pełną lodówkę i szufladę ze słodyczami...na dodatek, to ja robię zakupy, przygotowuję posiłki...to dopiero jest ćwiczenie silnej woli, aż czasami sama z siebie jestem dumna![]()
, że daję radę
![]()
ciao, u nas w koncu slonce tzn, jeszcze sie "przeciera" ale bedzie ladny dzien.
szykuje sie do wyjscia, musze zalatwic kilka spraw i pojde na lunch z kolezanka...chyba na salate w mcdonaldsie, bo ja tez gonie suwaczek..
ale na pewno dogonie....
aga-narobilas mi smaku na platki owsiane, kiedys na poczatku diety b. je lubilam . nie na mleku, z owocami.
poza tym czegos mi tutaj brakuje, nie pasuje...tzn. kogos mi tutaj wyraznie brakuje....
nie wiem jak wam..
i ta refleksja koncze swoj poranny wpis, ide sie rychtowac-jak mowi moja przyjaciolka.
see u later-sabinko -przetlumacz![]()
Tak, brakuje....
czekam, może się doczekam
Ja dziś dzień zaczęłam od wizyty u dentysty, w nocy obudził mnie ból zęba, Marta miała na dziś umówioną wizytę i mi ją odstąpiła. I dobrze, bo się okazało , że jest fest dziura i stan zapalny, a na zwnatrz nic nie widać było. Na razie mam opatrunek, oby się obyło bez leczenia kanałowego
Jest szansa że tego uniknę, mam tak leczonego jednego zęba wystarczy![]()
Acha i obejrzałam drugi odcinek Diagnozy, nadal mam mieszane uczucia, więc dam temu serialowi jeszcze jedną szansę