Anoola zmienilam fotki adres czy teraz jest widoczna.
Optus jeszcze nie wiem bo to mlodzi decydują kiedy .Zeby Wam jutro tak nie wialo bo zapalenia płuc mozna dostac takie zimno /
no, nie będę taka
kawusia na dzień dobry i co nieco też się znalazło.
Ciut za mocno przypieczone - ale może być. Smacznego !
NIE
zobacz, jak klikam tu i wybieram fotke ze swego kompa....
fit.JPG
To nie wiem czemu tylko Twoich nie widze....
Zawsze musisz byc inna?
Co wredne, to wredne!!!
Dzisiaj u mnie ma byc 39 a jutro cieplej!!!!! Czyli dzis pieklo a co jutro? Co jest cieplejsze od piekla?
Chyba Ajsce zostawie wlaczona klime co by mi sie dzieciunek nie ugorowala!
Bonusia podziekuj pieskowi za przywitanie
Nawet nie mow o szybkosci lecenia czasu! Mialam ze swoja agentka podatkowa przed swiatemi umowic sie na kawe, juz chyba nnie zdaze… mialam jechac do “rodzicow” Loli zeby z sunia bardziej sie zapoznac i tez nie mam kiedy. Po prostu moj czas wypral sie w za goracej wodzie i sie wstapil, jak nic!
Mania ze tez ja taki len (za Toba) i nawet po posprztaniu patia mnie nie ciagnie zeby troche pomachac konczynami. Ale jak ma ciagnac jak czlowiek sie spoci bez ruchu…
Dziekuje za mile przywitanie, ano rdza mnie dopada, nic o mnie nie dbaja… zamiast jakim olejkiem posmarowac…
Dziekuje Optusiu za przywitanie , nie ma jak to zalozyc nowa sukienke
Zadna kawa sie nie zmarnuje hihihih
Masz racje, ze lepiej porowerkowac niz 7 okien zasuwac! Moje 13 poczekaja… sa zasloniete w wiekszosci roletamie wiec calkowita olewka!
Anoolka piesek bardzo się ucieszył jak było widać,że ma tutaj fajną koleżankę.
Mam dziś trochę spraw do załatwienia więc za momencik wybywam a potem prosto do pracy.
Opty dziś smutny masz dzień..trzymaj się ..przytulam.
U nas stale ktoś znajomy odchodzi...i młody człowiek zginął w wypadku..ot taki los!
Mania jeszcze pierniczki nie przystrojone?Ja zamówiłam u córci..Ona tworzy małe arcydzieła.
KOŃCZĘ BO MAŁO MAM CZASU A CZAS NAGLI.
Witam .
Trzy ksiązki przeczytałam ,nawet ciekawe .
Ja to dopiero jestem leniwiec.
Wnuczki kucharz zrobi nam pierogi i uszka ,a robi wyśmienite .Córcia przywiezie.
Ja nadal sie obcyndalam ,czyli czytam ksiazki.
Witam Anek ,no nareszcie .....
Jakos mi to lepiej pasuje ,przyzwyczaiłam sie jak klikałam na innym wątku .
O matuchno !ale gorąc u Ciebie....Dobrze ze masz klime.
Sagus Ty sie nacierpisz Kruszynkotrzymam kciuki ,żeby tylko byla poprawa.
Opty ,tego rowerka to Ci zazdraszczami dopinguje ....
U nas wczoraj bylo okropnie ,tak wialo ,zrezygnowałam z zakupów na targu .
Maniu ,no to masz pomocnika.
Bońcia
Milego dnia .
Gorąco ?
To proszę - mrożona kawa, może schłodzi Cie trochę
Miłego dnia !
Nutko - tytuły poproszę, skoro ciekawe, to chętnie poczytam.
Dobre pierogi - to super sprawa. Ja dobrych nie umiem zrobić, a kupione - tym bardziej mi nie podchodzą. Ale takie drożdżowe pieczone - to nawet fajne robię, więc będą takie.
Jeżeli o kulinariach - to po raz pierwszy wyszedł mi porządny serek topiony, zawsze jakieś grudki się pętały, a ten - aksamitny. Może to prawda, że od jakości twarogu to zależy... a ten miałam ze wsi.
Bonusiu - dzięki za wsparcie. Uroczystość (pogrzeb to uroczystość ?!!) - była spokojna, rodziny niewiele, seniorzy wszyscy. Pogoda dopisała, słonecznie, chociaż zimno. Na stypy zwyczajowo nie chodzę, więc i tu też nie poszłam. Nie lubię tego rodzaju "spotkań towarzyskich". Ciekawe, czy w innych krajach też tak to się odbywa ?
Anulko - szybko z jednej klimy do drugiej - to może Cię upał nie dopadnie. A pluszak sobie spokojnie na płytkach poleży, to się schłodzi. Przecież ganiać za ptaszkami na dworze nie musi.
Saguś ? Mroczki ciut ustąpiły ?
Pamiętaj - że masz się oszczędzać ! Święta w przyszłym roku tez będą !!!
Yoanko - maratony przetrwałaś ? Czy już na nowe się załapałaś ?
Maniu - po spotkaniach ?
Te 25 kilo to jest nie do udźwignięcia ! trzeba podzielić na pół.
Załatwiamy to w tym tygodniu ?