a to tak odrywasz się na chwile od naukiz tym 8 min legs
![]()
a to tak odrywasz się na chwile od naukiz tym 8 min legs
![]()
Dzień doberek
Miłej niedzieli życzę.
I nie ucz się tyle, bo Ci mózg wyparuje![]()
hehe, no cześc dziewczynki ;P
po prostu musiałam się "okuć" w sobotę co by mieć czas w niedzielę, bo kościółek, obiadek, później M, a jutro znów poniedziałek ;/ (jak ja nienawidzę poniedziałków ;/)
ps. jutro się zważę, ciekawe co waga pokaże ;P
pps. Miłej niedzieli![]()
Córa marnotrawna?(ecie-pecie jestem na diecie ;] ) CEL- schuść i utrzymać zdobytą wagę! UDA SIĘ !!!
mój wątek:
Dam radę- jak nie ja to kto?! - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Ja tam do poniedziałków nic nie mam, jak na wykład nie pójdę, to zajęcia dopiero na 16![]()
no i jeszcze @ się przyplątała :[
no cóż... damy radę
a jutro wf ;|
i w ogóle PONIEDZIAŁEK :[ grrr
cały dzień na uczelni ;/
tzn mam zajęcia niby dopiero na 11 ale zanim dojadę ;/ (wychodze z domu po 9tej...) a wracam ok 20-21? ;/ ehh...
grrr...
dam rade, dam rade...
Dobranoc:*
Córa marnotrawna?(ecie-pecie jestem na diecie ;] ) CEL- schuść i utrzymać zdobytą wagę! UDA SIĘ !!!
mój wątek:
gdzie Ty jesteś??? haloooo....
wracaj mi tu szybciutko
a z tą @ to rozumiem... ból brzucha obudził mnie w sobotę o 4 rano... garść zjedzonych tabletek pozwoliła zasnąć dopiero 2h później... i w ogóle nie wiem co się dzieje... w pn się skonczył (niby choć to dziwne było bo jakiś krótki) wczoraj nic a dziś po południu znowu... ech ;/
mnie tam sie @ juz kończy i całe zczęście nie wiem co to ból brzucha, może cos pocmi, ale żeby mnie obudzic i jakos dokuczac to never
Pozdrawiam Asinko
no jestem jestem,
zabiegana pomiędzy notatkami a randkami ;P
okres się niby skończył ale jakieś plamienia mam ;| bez sensu w ogóle,
jutro idę do ginekologa z moimi wynikami badań... zobaczymy co tam z nich moja pani dr. wyczyta...
przedwczoraj mój luby zakupił motor(ah oh! jak on świetnie wygląda na motorze
a jak się fajnie z nim śmiga
)
wczoraj byliśmy z M na kabaretonie
dziś mój luby zapomniał o moich imieninach... i mimo moich licznych aluzji nie kapnął, że to dziś ;P więc na gg przed chwilą prosto mostu mu powiedziałam że to dziś... to najpierw mnie przeprosił, później się wykręcał, że on nie ma pamięci do dat, a później znów przepraszał i obiecał, że mi to wynagrodzi (no... zobaczymy ;P )
ehh
diety w ogóle tak jakby nie ma ;|
i z tego co ost. widziałam na wadze to stroi ona w miejscu więc nie jest najgorzej (jutro się zważę, to wam powiem co i jak)
aaa no i jeszcze zdjęcie z wczoraj ;P
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
(wiem mam głupią minę ;P ale chciałam, żeby było widać moją 68kg-ową sylwetkę ;P, tak wiem, niby nie jest najgorzej, ale uda... uda zawsze były moją zmorą... ;/)
zmykam do notatek na chwilę, a później jeszcze na gg i spaćku,
buźki :*
ps. dzięki za odwiedzinki- dziewczynki :*
mój wątek:
no fakt, Ty przecież Asia jesteśwszystkiego naj naj naj droga Asiu :*:*:*:*:*
P.S. booooosko wyglądasz![]()