Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32
Like Tree2Lubią to

Wątek: Malinowa po CHLO, czyli jak chirurdzy pomagają mi w mojej walce :)

Awatar Sunglass
    Sunglass jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: Malinowa po CHLO, czyli jak chirurdzy pomagają mi w mojej walce :)

hej

Ja Cię chyba kojarzę Bo ja miałam kiedyś nick MalinowaMamba i pamiętam że było nas dwie i ludzie się mylili. Jak widzisz ja też wróciłam,ale pod nowym nickiem bo nie wiem jakie tam miałam hasło ani jakiego maila podawałam :P

Podziwiam Cię za zabieg. Ja boję się wgl lekarzy i takich różnych rzeczy więc bym się pewnie nie zdecydowała,no ale jeszcze nie przekroczyłam nigdy setki więc nie wiem czy nawet bym się kwalifikowała.

Powodzenia i wpadaj tutaj :P
    "Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi"

Mój domek.

Awatar MalinowaMambaMalinowa
    MalinowaMambaMalinowa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: Malinowa po CHLO, czyli jak chirurdzy pomagają mi w mojej walce :)

Ja też Ciebie pamiętam Nie wiedzialam juz jakim sposobem mam walczyc z nadwaga, nigdy nie udawalo mi sie schudnac tyle ile bym chciala i utrzymac wagi. Mam nadzieje ze tym razem sie uda. A jesli chodzi o lekarzy, strach i bol pooperacyjny to zdecydowanie bardziej bolala mnie moja aspoleczna postawa, odciecie sie od znajomych i wstyd jaki mi towarzyszyl przy kazdym wyjsciu z domu...
    Rozkoszuj się małym szczęściem. Wielki apetyt na życie miej!
    [I][B][COLOR="#EE82EE"]

Malinowa i CHLO... - Grupy Wsparcia Dieta.pl

Awatar tamarek
    tamarek jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Hmm..
    Poczytałam...
    Mama moja mi proponowała, żebym taką operację sobie zrobiła...Ale ja chyba nie chcę, boję sie...Tzn. z jednej strony bym bardzo chciała. Ale z drugiej? Ja wiem, ze potrafię i ze dam radę bo nie raz to udowodniłam...Ale zazsroszczę takiego szybkiego spadku wagi...
    Dziś mój pierwszy dzień diety.
    Trzymaj za mnie kciuki, proszę.

Mieszka w
    Warszawa

Trzymam kciuki, mocno! Dobrze, ze wrocilas, walcz o lepsza siebe
    [I][B][COLOR="#EE82EE"]

niewierzaca jest nieaktywny Znany na forum

fajnie ze znalazlas sposob na siebie, kazdy musi znalezc cos skutecznego co u niego zadziala

odchudzanie jako wdrażanie nowego stylu życia czyli jesc wtedy gdy czuje glod a nie jestem smutna/szczesliwa, duzo ruchu, białka i warzyw
    1. cel: 01.11.2014=> 95 kg

Mieszka w
    Warszawa

Od wrzesnia bede miala karte multisportu, juz szukam sobie klub do cwiczen i patrze jakie buty sprawic sobie na fitness macie z tym jakies doswiadczenia? ktore najlepsze? bo jest ich ogrom... Chcialabym tez codziennie rano chodzic na basen! Mam tyle planow, mam nadzieje ze nie okaze sie ze to tylko slomiany zapal...
    [I][B][COLOR="#EE82EE"]

AlliAlisa jest nieaktywny Znany na forum

a jak taką kartę multisportu załatwić?

limit................

Cel do 11 listopada 77,2kg
    WAGA 1 listopada 78,8kg

NOWY DOMEK

Awatar back_to_reality
    back_to_reality jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

jeśli mogę się wtrącić -> najlepszymi butami do ćwiczeń są oczywiście sneaker(s)y, ale koszt to kilka stówek. zwykłe tenisówki też dadzą radę
    dawny sukces 76->60. Teraz...hmmm 10 więcej. Pora działać.

Tu byłam 1 i Tu byłam 2
    TU JESTEM

Awatar Sunglass
    Sunglass jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

świetne plany Ja narazie stoje kiepsko finansowo więc muszę sobie odpuścić fitnessy itp ale jak tylko będę miała okazję to idę
    "Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi"

Mój domek.

Awatar antoinette
    antoinette jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Neverland

buty do fitnessu musza byc najlepiej za kostke (np. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ), ewentualnie z kostka lekko zabudowana (np. takie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - ja mam prawie identyczne do biegania. super lekkie, naprawde swietne buty. na przecenie kupilam je za 150 zlotych) , tak jak niektore buty do biegania maja. musza dobrze oddychac ze stopa, byc na grubszej podeszwie, byc odpowiednio szerokie ale bron boze nie za szerokie. musza CI dobrze trzymac stope.
    buty do biegania dobrze zdaja egzamin, ale moja laska od fitnessu polecala mi tez cos w tym stylu: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

musisz po prostu pojsc do sklepu, przymiezyc milion par i zdecydowac. ja wybralam instynktownie i mam najwspanialsze buty swiata )

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów