Strona 219 z 282 PierwszyPierwszy ... 119 169 209 217 218 219 220 221 229 269 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,181 do 2,190 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

Scarlett0405 jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

a powiem wam, ze od kilku dni pije z rana biała herbatę..normalnie dla mnie, to jak wejść na Everest :P W ogóle za mało pije, ale od kilku dni staram się wypić z rana chociaż dwie, trzy szklanki, to na wieczór dobijam jakoś do 2 L. Ale jak tylko nie zwracam uwagi na picie..to zapominam i pije za mało :/

Neskaa jest nieaktywny Znany na forum

Hej
    Scarlett ja mam 157cm wzrostu,waga stoi pomiń o 55,5 kg. Jem 1300 kcal dziennie,jak "nic nie robie" a jak w miarę aktywny dzień to ok 1500kcal. Co poniedziałek zdaje relacje i dostaje nowy jadłospis. Dietę jak już pisałam w tygodniu ok a weekendy mnie gubią. Do południa się pilnuje a wieczorem jakieś spotkanie ze znajomymi i po diecie

Neskaa jest nieaktywny Znany na forum

Ucięło mi posta a napisałam długiego. Mierzycie się ? Robicie zdjęcia ? Bo czasem się więcej waży a lepiej wygląda niż z niższą waga. Pamiętam jak raz miałam 49 kg trwało to dosłownie chwilę ale wyglądałam wtedy źle. Jak przytyłam do 52 to było dużo lepiej. Z taką waga się najlepiej czuje i wyglądam.

Cytat Zamieszczone przez Neskaa Zobacz posta
    Hej
    Scarlett ja mam 157cm wzrostu,waga stoi pomiń o 55,5 kg. Jem 1300 kcal dziennie,jak "nic nie robie" a jak w miarę aktywny dzień to ok 1500kcal. Co poniedziałek zdaje relacje i dostaje nowy jadłospis. Dietę jak już pisałam w tygodniu ok a weekendy mnie gubią. Do południa się pilnuje a wieczorem jakieś spotkanie ze znajomymi i po diecie
    kurde, nie no czytając to, to ja faktycznie za dużo jem a weekendy są najgorsze.Bo wtedy wpadają mi niezliczone kalorie..I tak mi się wydaje, ze gdyby nie te piateczki wieczorne i soboty, to miałabym mniej na wadze. W sumie podczas dni "roboczych" jakoś w miarę się trzymam..ale jednak weekendzie psuje wszystko.

Właśnie szukam tresciwych przekąsek na wieczór..żeby były zdrowe i mało kaloryczne. A może macie jakieś fajne przepisy? Nie musi to być nic słodkiego, bo w sumie do słodkiego mnie nie ciągnie.. zmora są dla mnie chipsy, mogę zjeść cale opakowanie na raz ..aż wstyd się przyznać. :P

Cytat Zamieszczone przez Neskaa Zobacz posta
    Ucięło mi posta a napisałam długiego. Mierzycie się ? Robicie zdjęcia ? Bo czasem się więcej waży a lepiej wygląda niż z niższą waga. Pamiętam jak raz miałam 49 kg trwało to dosłownie chwilę ale wyglądałam wtedy źle. Jak przytyłam do 52 to było dużo lepiej. Z taką waga się najlepiej czuje i wyglądam.
    Kiedyś się mierzylam, miałam nawet cala tabelkę rozpisana, wagę, % zawartość tłuszczu i mięśni (na wadze) i do tego centymetrem się wierzyłam... I chyba muszę do tego znów wrócić, człowiek wtedy bardziej zwraca uwagę na ruch i widzi, czy idzie w dobrym kierunku...I prawda, mając kiedyś wagę 60 kg( ćwiczyłam 3 razy w tygodniu) wyglądałam szczerze mówiąc lepiej niż gdy ważyłam 56 (nie ćwicząc) ..

Dobra, postanawiam wyciągnąć swój zeszycik i od przyszłego piątku będę wszystko zapisywać raz w tygodniu

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie. Dzisiaj będę miała dobry wynik z jedzenia bo boli mnie żołądek. Nawet wymiotowałam dzisiaj. W sumie od 2 tygodni się z tym bujam. Mam leki i skierowanie na bakterię. Głowa też bardzo boli. Zawsze jakiś plus z tym żołądkiem.

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Mam motywację do odchudzania bo na początku wakacji gdzieś wylecimy za granicę mam nadzieję z przyjaciółmi. Muszę 5 kg minimum zrzucić

Cytat Zamieszczone przez Anatab Zobacz posta
    Witajcie. Dzisiaj będę miała dobry wynik z jedzenia bo boli mnie żołądek. Nawet wymiotowałam dzisiaj. W sumie od 2 tygodni się z tym bujam. Mam leki i skierowanie na bakterię. Głowa też bardzo boli. Zawsze jakiś plus z tym żołądkiem.
    ojej, to zdrówka życzę. Ale dobrze, ze idziesz do skontrolować..

W sumie to ja tez powinnam mieć motywacje, tez mam już urlop na lato zabukowany i jak pomyślę, jak będę wyglądać w bikini, to mnie ciarki przechodzą :P W ubraniu wyglądam " jako tako", jeszcze ujdzie, da się conieco ukryć, ale w bikini to niestety widać wszystko.

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Kobietki! Badania wyszły mi dobre. Tarczyca, insulina w normie. Tylko mam za mało Wit. D3 ale lekarz dał mi już w kropelkach na receptę która zrealizowałam od razu. Więc do wyprostowania. Cieszę się bo endokrynolog w moim mieście to byłby możliwy może w październiku na NFZ, tak mówił lekarz rodzinny. Nie wiem jak to ma się do moich problemów z waga, ale niezależnie od tego wniosek prosty mniej zryć i więcej się ruszać!
    Molly8 lubi to.

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

MammaMai-Super że wyniki dobre ))) Bardzo sie ciesze!

Anatab- tez zdrowia życze

Neska-nie mierzę się jakoś nie lubię

Milego weekendu dziewczyny

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów