Strona 1124 z 3048 PierwszyPierwszy ... 124 624 1024 1074 1114 1122 1123 1124 1125 1126 1134 1174 1224 1624 2124 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11,231 do 11,240 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

ps. bez Freda-niestety.
    gamma56 and sabinka57 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez kalahari Zobacz posta
    szkoda tylko, ze ty ciagle starasz sie usprawiedliwiac i tlumaczyc takie zachowania-t
    Kalhari ja to znam, tez tak kiedyś usprawiedliwiałam mojego, więc rozumiem Lagi
    Laugi czasem trzeba byc egoistą i uciąć pewne rzeczy, dajesz mu pozwolenie na takie zachowania ciągle wybaczając, ciężko coś powiedzieć jak się nie zna dobrze sytuacji, ale pomysł o dzieciach, czy potrzeba im takiej atmosfery?

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Agnieszko...
    dzieki za kawe ... kiedy czytalam twoj jesienny wpis usmiechalam sie lekko pod nosem , bo u mnie siwecilo piekne sloneczko .a ze dzis do swojej babci nie jade, to nawet sobie po cichu myslalam, ze pojde do corki poopalac sie troche w ogrodzie... ale pogoda diametralnie sie zmienila i w zasadzie moglabym to co sie dzieje za oknem nazwac moze nie listopadowym, ale pazdziernikowym spokojnie
    odnosnie spadeczkuw na diecie to mysle ze Kasia ma pelna swiadomosc, ze waga a raczej tempo jej spadku bardzo zwalnie z czasem, ale na WW pierwsze kilka tygodni spada z regoly ok 1 kg... u mnie bywaly czasy ze dochodzilo nawet do 2 kg.... no ale jak wiecie to juz czas przeszly ... teraz jest dobrze kiedy w ciagu tygonia zgubie 300 g , a niestety nie zawsze mi sie to udaje, ale nasladujac wlasnie ciebie zakladam klapki na oczy i karawana idzie dalej ... zobaczymy jak moje uparte cielsko zareaguje na ograniczenie weglowodanow ..
    nie wykluczylam calkowicie , tylko ograniczylam a po godzinie 17 nie jadam ich wcale ...

Kasiu...
    Kciuki oczywiscie trzymam, ale aktualnie bardzo utrudnia mi tio klikanie ...dzis i ja musze wrocic do szeregu, bo wczoraj bylam na imprezie z okazji 60 urodzin mojej nowej podopiecznej Marii .oczywiscie poplynelam, bo inaczej sie nie da.... za duzo zjadalm, za duzo wypilam... no nie w sesie ze sie uplilam, ale wysaczylam wprawdzie male ale 4 piweczka, 4 lapki szampana i ze 4 kieliszeczki likieru rabarbarowego (niewyobrazalna pychota ).... a sama wiesz ze na WW same te trunki juz maja naprawde sporo punkcikow, a do tego jeszcze bardzo smacze i oczywiscie bardzo niedietetyczne jedzonko + torciki i ciasta i nie musze chyba komentowac....

Krysiu ...
    spokjojna glowa ..dzis i karawana WW idzie dalej

Grazynko...
    wprawdzie jestem zaniepokojona tym co piszesz , ale przynajmniej czuje, ze jestes zmotywowana do dzialania i to najwazniejsze ... najgorsze co mozna w takiej sytuacji zrobic, to zagrzebac sie w swoim cierpieniu i wierzyc , ze to sie samo kiedys skonczy...

Sabinko...
    mysle ze jestes teraz w siodmym niebie i nie wypuszczasz swoich slodkich skarbow z objec.. i tak ma byc.... naciesz sie nimi na zapas , bo sama wiesz jak ten czas zapitala... nawet sie nie obejzysz jak szybko bedziesz znow skazana tylko na Skype... i choc to fajne ale napewno nie zastapi kontaktu w realu...

spadam do kuchni, bo jak juz pisalam do babci nie jechalam, ale za to cos mi chyba na glowe upadlo, bo ciagnie mnie do kuchni ... eksperymentuje z kiszeniem marchewki ... zobaczymy co wyjdzie ... ja nie lubie w zasadzie nic kwasnego, ale na obrazku ta kiszona marchewka wygladala tak apetycznie , ze chce zobaczyc co mi z tego wyjdzie. tym bardziej, ze marchewki mam w szafce troche wiecej niz potrzebuje i i tak musialabym ja chyba zamrozic, zeby , jak to mawiala moja swietej pamieci mama...sie nie "spaskudzila"...
    Milego dnia wszystkim zycze ...
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Melduje że już po rozmowie więc można puścić kciuki i swobodnie pisać Reginko...
    A jaki wynik rozmowy to się okaże kiedy przyjdzie pisemną decyzja...
    Czy jestem zadowolona z rozmowy?
    Nie bardzo. ..
    Koniecznie bowiem, zanim zacznę ten nowy kurs, powinnam tutaj gdzie jestem wg przepisów wydłużyć do pełnego mój czas pracy czyli być w szkole do 16:30.
    Dotąd kończyłam o 15 tej i nieważne że otrzymałam już zgodę na kontynuowanie nauki i pozytywną ocenę koncowa... przepis jest przepis i muszę siedzieć do wpół do piatej.
    Wkurza mnie takie coś co jest dla mnie bezsensownych utrudnieniem życia. ..no bo rozumiem gdyby to miało wpływ na decyzje...ale nie!poprost...by bo zgodne z przepisami.
    A ta wcześniejszą decyzja o skończeniu o 15 związana była z koniecznością mojego cewnikowania ...po to żebym mogła je przeprowadzać w domowych warunkach. ..
    No ale cóż. ..jak trzeba to trzeba. ..

Grazynko...popieram twoja decyzje...dobrze ze jak napisała Gamma - nie czekalas aż " samo się ułoży "...ale dobrze ze nie działasz pochopnie. Ja też bym dała jeszcze jedna szanse...

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Mieszka w
    Częstochowa

Kasiu długo będziesz czekać na decyję?

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Nie mam pojęcia Agnieszko! Liczę że gdzieś w pierwszym tygodniu września najwcześniej mogę się czegoś spodziewać. ..

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Mieszka w
    Częstochowa

to nie tak źle, długo się nie naczekasz

Mieszka w
    Częstochowa

Robią nowe biura na dole - wcześniej tam było laboratorium, wiercą, stukają, szlag chce trafić

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry machne chociaż łapka

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Agnieszko. ..
    Mówisz i masz.... pytałaś o fotki naszych wnuczat wiec wrzucam na moment. ..jeszcze "cieple" z wczoraj i przedwczoraj. ..

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Uprawnienia umieszczania postów