Strona 1126 z 3048 PierwszyPierwszy ... 126 626 1026 1076 1116 1124 1125 1126 1127 1128 1136 1176 1226 1626 2126 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11,251 do 11,260 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

A ja wysłałam jej zostawione u mnie buty ))
    maniusia72, gamma56 and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam was kawka nasze Aniolki!

Dobrego dnia! Ja mialam wczoraj paskudna migrene, mam nadzieje, ze dzis bedzie lepiej!

Reginko- wnusie masz fatyczne taka, ze nic tylko schrupac! A te zalotne, swidrujace ciemne oczka!
    Maksiu rosnie chlopak na schwal!

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

jutro wracam do pracy ...

168044_kiedy-musisz-wracac-do-pracy.jpgZawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-witajszkolo_p.gif
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 23-08-2016 o 06:23

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Witam serdecznie

Jeśli chodzi o mnie samą,to jest lepiej.
    Wiem,że jeszcze to potrwa,ale jestem dobrej myśli.Już w ciągu dnia zdarza się więcej godzin niż tych złych.Więcej się uśmiecham,mniej myślę o tym co było......choć ciągle myśli i łzy są.

Dzisiaj mąż ma wolne.Teraz śpi po nocce,ale popołudnie i wieczór mamy dla siebie na małe świętowanie.Dzisiaj mija 35 lat od dnia,kiedy się poznaliśmy.Nawet godzinę pamiętamy,bo tamtego dnia mąż sobie ją zapisał-była 20.06

Ten dzień przysłoni jednak zmartwienie,bo mój tata trafił do szpitala.Bardzo się wczoraj zdenerwowałam.Poszłam rano do rodziców,drzwi otwiera mi mama,że słowami,że tata chory i żebym z nim porozmawiała,bo może mnie posłucha.Akurat.......tata jest strasznie uparty i z wiekiem coraz gorzej jest jak sobie coś wbije do głowy.Wystraszyłam się jak go zobaczyłam-ledwo chodził,kaszlał,dyszał,miał wysoką gorączkę.Siedział,nerwowo zaciskał ręce i leciały mu łzy.Mama nie mogła do mnie zadzwonić,bo jej nie pozwolił-stwierdził,że nic mu nie jest.Pisałam Wam kiedyś ,że nie chciał jeść-potem ciut lepiej było,a od kilku dni znowu to samo.Nie tylko ostatnie dni prawie nie jadł,ale i mało pił.Wyobraźcie sobie,że w środę był u lekarza i...nie powiedział mu,że miał gorączkę 39.5!Lekarz osłuchał go,było czysto.W piątek dalej wysoko gorączkował,ale uparty nie chciał iść do lekarz.Co się moja mam napłakała,naprosiła i nic!Zmusiła go tylko do oddania moczu na badanie,no i wczoraj wyciągnęła kartę do lekarza.Próbowałam z nim rozmawiać i nic-jak grochem o ścianę.Stwierdził,że je i dobrze się czuje-powiedziałam mu,żeby głupiej ze mnie nie robił.Popłakałam się,on siedział skulony i też popłakiwał.Mama powiedziała,że od paru dni tak jest,że nawet telewizji nie chce oglądać,tylko siedzi i myśli-jakby sobie coś do tej głowy wbił,jakby mu na niczym nie zależało.Wczoraj poszedł do tego lekarza,ale mamie nie pozwolił iść ze sobą.Wrócił po godzinie ze skierowaniem na rtg płuc,bo coś słychać w prawym płucu.Badanie moczu pokazało,że się odwodnił.Mama zerknęłam na to skierowanie i tam coś o leczeniu pisało,ale mu nie powiedziała,bo by do tego szpitala na rgt nie pojechał.To było przed 16tą,a przed 19tą mama dzwoni do mnie,że nie może się do taty dodzwonić.Ja się dodzwoniłam,powiedział,że czeka na wynik.Za pół godziny był w domu,powiedział,że się zdenerwował i wrócił,a jutro po wynik pojedzie.Przed 23cią telefon od mamy,że brat zawiózł tatę do szpitala.Wiecie co się okazało?!!On był do przyjęcie-ktoś zadzwonił do mamy,że on po prostu im uciekł z izby przyjęć!Tata twierdzi,że izbę zamknęli,nikogo nie było,to sobie poszedł!Odkąd to izbę w szpitalu zamykają?Zrobili mu rtg,pobrali krew i miał czekać.Wtedy się też przyznał,że lekarz mu powiedział dosłownie,że zapieprzył sprawę nie przychodząc do niego przed weekendem i tak to się skończyło.Czyli tata wiedział,że może zostać w szpitalu.Ja wiem,że on nienawidzi szpitali,ale gdzie się podział jego rozsądek.To mądry facet,z dużą wiedzą,a postąpił jak dziecko.Ma 75 lat.Mama już pewno jest u niego-potem do niej zadzwonię.

Na razie kobietki-raczej mnie dzisiaj nie będzie,ale jutro rano lub wieczorem zajrzę.

Kilka dni temu wrzuciłam na fb-na grupę parę fotek z mojego urlopu.Postaram się wrzucić jeszcze moje wnuczęta-Gabi w sumie szczuplak się nie zmienia,Szymek bardzo wyrósł.

13886870_10154423759932277_3681954896079729575_n.jpg

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Krysiu...Fred zapewne Astaire! Ten niby od deszczowej piosenki!
    no patrz Kasiu, widziałam deszczowa piosenkę kilka razy i wiem że nie Fred tam tańczy a i tak sobie wbiłam głowę że to on - siła sugestii

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Sprawiłaś mi super niespodziankę
    Agnieszko ciesze się bardzo, że się udała niespodzianka i tak się wstrzeliłam w dzień anioła

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Jolinko, no aż ręce opadają...dorosły facet ten Twój tata ,a zupełnie jak dziecko...tylko, że dziecko wzięłoby się za łapkę i do lekarza zaprowadziło Całe szczęście, że jest już pod opieką w szpitalu. Ściskam Cię serdecznie i życzę Tacie szybkiego wyzdrowienia Swoją drogą, dużo masz ostatnio przeżyć, oj dużo
    Ja tak gadam, ale mój mąż jest zupełnie taki sam. Raz, gdy był w szpitalu ( dwa dni) to przesiedział je na krześle przy łózko, kładł się do niego tylko na noc! Mówił, że on nie przyszedł się wylegiwać tylko wyleczyć ,
    a znam ludzi, którzy odwrotnie, proszą o skierowanie do szpitala, żeby sobie odpocząć. Kiedyś leżałam z taką babcią, która czuła się w szpitalu jak ryba w wodzie, a im bardziej skomplikowane miała badania, tym bardziej się cieszyła

Awatar Dronka72
    Dronka72 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Łódź

Dzień dobry Dziewczynki,
    Wpadłam, żeby się przywitać po urlopie
    Powrót do pracy jest okrutny
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-pobrane.png

Pozdrawiam i postaram się nadrobić 3 tygodniową nieobecność

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry

Ponieważ Was nieraz podczytuję,to zmuszonym do powrotu do pracy dedykuję

...No i wszystkiego dobrego życzę

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Dzięki Kaniu Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-imgssl-2-.gif

Cześć Dronko, łączę się z Tobą w bólu Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-best35_-www.e.gif

Uprawnienia umieszczania postów