69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Kasiu całkiem miły ten twój pokoik
-
Witajcie. Siadam na chwilę, żeby nie zostawić was tak bez słowa. Kasiu widzę że już zaczęłaś nową podróż swojego życia. Jestem pewna, że bardzo dobrze sobie poradzisz. Powodzenia. Dziewczynki, chyba was teraz trochę zaniedbam. Trzy dni temu dopadł mnie silny, pulsujący ból z tyłu głowy. Trafiłam na obserwację do szpitala. Wykluczyli na szczęście podłoże neurologiczne, ale dalej nie wiadomo co jest. Lekarka zapisała mi leki rozkurczowe i przeciwbólowe, ale nie działają. Poleciła też, żeby spróbować jakieś masaże, rehabilitację. Jak wiecie, w naszej rzeczywistości nie jest to w żaden sposób proste i oczywiste. Tak się jednak złożyło, że wczoraj był dzień promocji zdrowia, w którym jako placówka braliśmy udział. Zdecydowałam się pojechać. No i okazało się, że akcja nie znalazła jeszcze szerszego zainteresowania publicznego, ale za to miałam na miejscu rehabilitanta i masażystę. Pomogli mi trochę, dalej boli, ale już chociaż zaczynam zginać głowę. Trudno mi się teraz skupić na czytaniu a tym bardziej na pisaniu. Mam nadzieję, że dojdę do tego, co jest. Odezwę się, jak się ogarnę i bez problemu zasiądę do klawiatury. Trzymajcie się cieplutko.
-
Krysiu a co to za paskudztwo Cię dopadło? Mam nadzieję że znajdzie się jakiś ratunek na twoje cierpienie i uda się jakoś zdiagnozować co to za świństwo Cię dopadło ...zdrówka życzę i mam nadzieję że jesteś na zwolnieniu.
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
-
Ojej Krysiaczku!A to mnie zmartwilas... Tez nie mialo co cie spotkac! Wspolczuje bardzo , bo wiem co to silne bole glowy i przytulam do serducha... Trzymaj sie kochana i oby sobie to paskudztwo jak najszybciej poszlo w cholere!
A ja do was dziewczynki pisze ze swojego nowego pokoju...
Mam internet z kabla wiec hurra!-bedziemy nadal w stalym kontakcie!
Bardzo sie ciesze z tego, ze udalo mi sie wywalczyc ten wlasny pokoik...czuje sie jakbym znowu byla studentka i mieszkala w akademiku! Maz mi dzis powiedzial, ze dziwi mi sie... Dziwi sie, ze mi sie chce ...ale i podziwia mnie za to...
Sama nie wiem czy to komplement, czy nie...
O kursie i wspolkursantach niewiele jeszcze moge powiedziec. Wyglada na to jednak, ze pracy przez te 7 miesiecy bedzie sporo , co miesiac konczymy jeden modul klauzura, a juz w kwietniu jeszcze przed rozpoczeciem praktyk jest koncowy egzamin.
Potem 4 miesiece w jakims zakladzie, ktory mamy sobie sami znalezc... No zobaczymy jak to bedzie...
Ide troche poczytac materialy, ktore dostalismy dzisiaj...dobranoc dziewczynki...do jutra!
-
t1.JPG
Agnieszko, sto lat
Krysiu bardzo mi przykro Wierzę, że wszystko będzie dobrze kuruj się i zdrowiej
Kasiu, bardzo miło tam u Ciebie, ale najbardziej cieszy mnie Twój entuzjazm Tak trzymaj
Cześć Sabinko
Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 27-09-2016 o 04:39
-
Witajcie dziewuszki kochane!
Aguniu
A dla naszej Agnieszki-jubilatki gromkie sto lat z rana rowniez spiewam ...[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wstalam po pierwszej nocy lekko przytlumiona bo budzilam sie niestety co godzine i sprawdzalam czy juz rano...
Nie nastawilam budzika, bo myslalam przeciez co rano budze sie sama z siebie...no i potem masz! Nie dowierzalam wlasnemu organizmowi...
No nic to-jakos to bedzie! dzis pierwszy dzien regularnych zajec...
Dobrego wtoreczku!
-
Aga, Kasiu
dziękuję
tylko czy jest co świętować? rok mi przybył ...
a wczoraj usłyszałam super komplement od obcej kobiety.. żę nie wyglądam na takie duże dziecko więc chyba się nie ma czym przejmować
Kasiu demotka super, chyba nie będę nigdy tak zajebista
-
A... zapomnialam wam pokazac moje zdjecie z rana...
zatem kawusia dla wszystkich...
-
Zamieszczone przez
maniusia72
rok mi przybył
Ostatnio edytowane przez Rene65 ; 27-09-2016 o 06:58
-
Maniusiu wszystkiego z okazji urodzin
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Uprawnienia umieszczania postów