Znacie na pewno taki sklep internetowy Allani...mają fajne obniżki butów. Zamówiłam sobie trzy pary sandałków, za które po obniżce zapłaciłam 240 zł ( za wszystkie trzy), a bez przeceny kosztowałyby ponad 900 zł !! Kocham takie zakupy
Kupiłam też mamie buty na imieniny, i chłopakom buty sportowe. W sumie przyjedzie do mnie 9 par butów![]()
Agnieszko to istny raj![]()
Agnieszka co do wagi to o dziwo wcale nie była dzisiaj niższa
A co do butów to ja niestety wszystkie buty muszę mierzyć, pasują na mnie tylko niektóre i to wcale nie te nie najładniejszemam duże haluksy ale ponieważ mnie nie bolą to pogodziłam się z nimi i jakoś idziemy do przodu
![]()
Sabinko, u mnie zmiana wagi najczęściej jest za dwa dni a nie następnego, tak dziwnie
Sabinko, współczuję haluksow . Kiedyś byłam świadkiem jak kobitka usiłowała kupić sobie pantofle i nie mogła nic sobie na nie dopasować , było mi jej żal bo miała jakieś wesele i naprawdę nie było na nią nic wyjściowego .
Agnieszko u mnie haluksy chyba dziedziczne bo moja mama też miała ale też jej nie bolały, póki jakoś mogę sobie kupić buty to nie mam zamiaru nawet ich ruszać skoro mnie nie bolą, nie wyglądają za pięknie ale operacji bałabym się, tym bardziej że różnie ludzie mówią o tych operacjach i ich efektach...
Co jest Agnieszko? Wrzucilas link do ćwiczeń na fb a teraz go nie ma?