Krysiu, wiesz, ja też myśląc o kolejnych rocznicach Powstania, nie mam na uwadze świętowania. Raczej chodzi mi o pamięć i uczczenie tej pamięci...
Smutno mi Boże.... jak ja lubiłam ten wiersz...
I tez znałam na pamięć
Przeczytałam wywiad z Karoliną Korwin Piotrowską, ona jest córką powstańca i wypowiadała się na temat jak ją boli komercjalizacja Powstania, bo tak to można nazwać.
W moim mieście była parada równości, widziałam tam wielu "patriotów" w koszulkach z symbolami powstańczymi lub tym podobnymi typu:husaria itp, którzy przyszli atakować uczestników parady.
Jestem bardzo za tym, żeby umacniać patriotyzm w Polakach, ale nie taki miałam na myśli... nie koszulka na łysym karku i piwo w ręce, albo co gorsza bejsbol
Korzystając z tego,że o 5.20 bylo dziś tylko 22 na term poszłam na rower.Ale mi tego brakowało.
Spotkałam moją ulubioną koleżankę i oprócz jazdy były też 4km spaceru i gadania
Marti
mam nadzieję,że już jakoś doszłaś do siebie po imprezie i tylko upał trzyma cię z daleka od forum
Ale wszystkie piszemy troszkę mniej i krótsze postyLato
Zaraz ide popracować,pewnie jeszcze tu zajrzę,życze pozbycia się wszelkich bolaków,nam w większości chlodu,tym co im zimno zaś ciepełka
Chyba całą energię zużylam na rower.....
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
rower o 5. 20 ?? szacun , ale w te upały to godzina jest jak najbardziej w porządku, no ja sie musze wybrac Marty rower wypróbowac
ale na razie to się sama musi nacieszyć
Ja z sąsiadka tez na 19, zawsze chodziłyśmy o 18, no ale przesunelyśmy w tym tygodniu godzinę
Dzien dobry!
Dzieka Bogu po tej novalginie jest lepiej. Juz nie boli tak mocno jak bolalo wczoraj. Musi, ze mnie faktycznie zawialo.
Ale i tak siedze dzis w domku i tylko lekkie prace domowe, bez schylania czy dzwigania...
Najlepiej mi idzie czytanie w komputerze... z pisaniem jest gorzej.
Te intensywne sny to raczej skutki uboczne leku, ktory biore Marti.
Ja w zasadzie spie teraz dobrze, tylko budze sie rano taka wymeczona. Ale to chyba przez te upiorne upaly...
Tesknie za jesienia...
A za co lubie sierpien? Za kolory kwiatow w ogrodzie! Za urlop, ktory zazwyczaj w tym miesiacu robimy i za spotkania z przyjaciolmi...
Za warzywa i owoce...mmmm...arbuzy... i za lody...
![]()
Kasiu dobrze, że ci lek pomógł i że to "tylko"zawianie"
Ja tez już mam dośc upałow, za to mój , jak ryba w wodzie
U mnie nawet M już cierpi,a on ciepłolub![]()
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Tak z innej beczki, niedawno rozmawiałyśmy o sympatiach i antypatiach do rożnych osób.
Ja mam taka jedną nielubioną osobę , choć trudno ocenić za co chyba za całokształt, korytarzem się miniemy nie przywita się ani nie odpowie cześc i takie tam.
No i stał się cud pewnego dnia, wczoraj mnie poprosiła o szybkie rozliczenie delegacji bo idzie na urlop i jej zależy, no byłaby okazja do zemsty i utarcia nosa, no ale zrobiłam to w ciągu 2 godzin no i co.... dziś słyszę: cześć,. dziękuje ci bardzo