zbieram się do wyjścia, idę do siostry a potem na gimnastykę, ostatnio właśnie po gimnastyce coś mnie złapało, jakieś korzonki czy cuś, mam nadzieję, że dzisiaj wrócę zdrowa
zbieram się do wyjścia, idę do siostry a potem na gimnastykę, ostatnio właśnie po gimnastyce coś mnie złapało, jakieś korzonki czy cuś, mam nadzieję, że dzisiaj wrócę zdrowa
ja sie rozwodziłam w zeszłym tygodniu, no prawie... bo mój nie ślubny
no tak to normalka![]()
Mario, Rene, Maniusiu...
mysle , ze wiekszosc z nas ma takich rozwodow na swoim kacie conajmniej kilka , choc wiem ze i w tej kwestii tez bywaja wyjatki (Agnieszko chyba sie nie myle) ale za to ja mialam 3 wkurzajacych , wiec zapewne i wiecej powodow do takich prawie rozwodow, ale i wiecej doswiadczenia w kwestiach malzenskich
dlatego z pelna swiadomoscia moge potwierdzic, ze z chlopem zle, ale bez chlopa wcale nie lepiej
![]()
Sabinko...
a uwazaj kochana na siebie bo jestes juz kolejnym przykladem na to ze choc wielu twierdzi, ze sport to zdrowie... coraz czesciej w naszym przypadku okazuje sie , ze spoort to czesto "mord"![]()
lub jak kto woli : jede Gang macht ... krank
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ja Gammuś prawdziwy rozwód też mam za sobą i tu nie powiem, że z chłopem lepiej...
Ale obecnie mnie już byle co z równowagi nie wprowadzi, czyli fakt, doświadczenie najważniejsze![]()
Gammo wróciłam cała i zdrowa
co do rozwodów to jestem po jednym prawdziwym a teraz od wielu lat mam chłopa "dochodzącego" ha ha![]()
Maniusiu ...
ja nie powiedzialam ze z chlopem lepiej... powiedzialam ze z chlopem zle, ale bez tez nie dobrze... ja tez zebralam troche roznych doswiadczen ... najpierw przerabialam rozstanie z nieodpowiedzialnym facetem jeszcze przed przed slubem , decydujac sie tym samym na samotne maciezynstwo ... potem przyszla kolej na prawdziwy rozwod z moim ex ... moje ostatnie doswiadczenie to koniec malzenstwa z powodu smierci meza... jak widzisz cala gama doswiadczen ... czyli mowiac, ze z chlopem zle a bez chlopa tez nie dobrze, wiem co mowie![]()
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
I o mnie nikt nie wspomina.....
Wpadnę tu, wpadnę zaniedługo (znaczy niezadługo), jeśli mnie znów "pracunia" do podłogi nie dociśnie.
Macham łapskami obiemaPozdrowienia ślę. Trzymajcie się ciepło i chudo!
![]()
11/28 - 68.1
12/5 - 67.7