Strona 745 z 3048 PierwszyPierwszy ... 245 645 695 735 743 744 745 746 747 755 795 845 1245 1745 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7,441 do 7,450 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

kawa_i_ciastko_.jpg

Dzień dobry we wtorek

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witaj Agusiu! A co to za kuszenie z rana torcikami? A fe!!!

Jak dzisiaj spalas? myslalam o tobie zaraz po obudzeniu..."No ciekawe jak tam Agnieszka dzis przed praca spala?"

U mnie weszlo juz nawyk, ze budze sie kolo piatej na siusiu i nie potrafie na nowo zasnac... tak po prawdzie-to chyba i nie chce, bo wten sposob mam rano troche czasu zeby nad kawka dojrzec i wejsc na forum i na fb.
    Klade sie kolo 23-ej i do piatej spie te 6 godzin srednio...moze to i malo...no nie wiem.
    Duzo rzeczy chodzi mi po glowie gdy leze nad ranem...mam dzis i jutro szczegolnie dwie roztrzygajace rozmowy w mej "szkole". Podjelam juz w zasadzie decyzje co chce robic dalej od kwietnia...ciekawa jestem co powiedza na te moje plany ci, ktorzy mieliby za to placic... Ano pozyjemy...zobaczymy...

Dobrego dnia moje stokrotki i dobrego nowego miesiaca!

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Hej dziewczyny

pogoda pod psem, nie chce się z domu wychodzić

moje dziecko dziś zaczyna kurs prawa jazdy, już się boję

pozdrawiam i do pracy zmykam

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, w realu nie jem takich ciasteczek, to przynajmniej wirtualnie się skuszę
    Spałam zupełnie dobrze, ale tylko dlatego, że wzięłam aptecznego procha, bo mi towarzystwo szkolne ciśnienie podniosło, ale przynajmniej sobie ulżyłam, bo po raz pierwszy głośno i wyraźnie powiedziałam, co myślę o postępowaniu niektórych osób, dzięki czemu urosłam w oczach swoich i innych , gnoje pospuszczały łby, reszta grona biła brawo, więc mam nadzieję, że teraz będzie już spokój.Czasem takie krótkie cięcie z najmniej spodziewanej strony przynosi skutek. A wszystko zaczęło się od tego, że obie z przyjaciółką ujęłyśmy się za spokojną, serdeczną, wiecznie gnębioną koleżanką...ot ludzie.

Cześć Agnieszka, fajnie znów Cię widzieć

Miłego dnia wszystkim życzę -
    G R A Ż Y N K O mnie się wydawało, że nie było Cię jeden dzień...teraz trudno to sprawdzić, bo usunęłaś swoje wpisy...przez ten dzień dużo się tu działo i mogłyśmy nie zauważyć Twojej nieobecności tak jak napisała Kasia nie ze złej woli ...zrobisz oczywiście jak zechcesz, ale my tu będziemy i zawsze możesz do nas wrócić

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

To prawda- czasami w rozgwarze zapominamy o kims wspomniec...a moze on w tym dniu akurat tego bardzo potrzebowal...
    Ale podkreslam -raz jeszcze- nie dzieje sie to dlatego, ze ktoras jest nam obojetna- tylko dlatego...ze dzieje sie tu u nas duzo rozmaitych rzeczy...
    Ale ja wlasnie za to, ze sie tutaj tyle dzieje kocham ten watek!

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Ostatnio, wszystkie przejęte byłyśmy Basią i jej tragedią, może przez to umknęly inne sprawy

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry

Laugizorli jak mogłaś pomyśleć że piszesz głupoty i cię tutaj nie chcemy?? Ależ chcemy oczywiście i nawet nie próbuj znikać, jest nas tutaj teraz więcej i czasem po prostu umknie, że kogoś nie ma przez dzień czy dwa a poza tym jak wyżej napisała Maniusia myślałyśmy wszystkie o naszej Basi i pomocy dla niej...
    Jolinkaa, Rene65 and Agnieszka111 like this.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Agnieszko ...
    dzieki za kawe i jeszcze wieksze dzieki za ciacho ! obecnie w realu unikam, ale takie apetyczne lecz wirtualne , z ochota wciagne .
    Brawo za zdecydowana postawe w obronie kolezanki ... nie kazdego stac na tak krok... wiekszosc woli udawac, ze nic nie widzi i nie slyszy...

Kasiu...
    pozytywnych rostrzygniec zycze ... wierze, ze beda korzystne dla Ciebie...

Grazynko...
    nie wiem czy bedzie to wystarczajacym usprawiedliwieniem , ale ja wcale niepredko raaguje na nieobecnosc ktorejs z nas na forum... czesto dziewczyny chca poprostu wylaczyc sie na moment i pobyc samaze soba... ja zawsze respektuje to nasze swiete prawo i dopiero po kilku dniach nieobecnosci zastanawiam sie czy to zwakly "czas dla siebie" czy sa inne powody... jesli uwazasz to za brak sympatii to jestes w bledzie, i wierze, ze przemyslisz jeszcze raz swoja decyzje...

Krysiu...
    opieka nad tesciowa , ze wzgledu na dojazdy ,naprawde trudna do wyobrazenia... wierze jednak ze forma tesciowej na tyle sie poprawi, ze bedzie mogla zamieszkac sama, a Ty bedziesz sporadycznie dojezdzac aby jej pomoc...
    ciesze sie , ze waga mimo wszystko podaza we wlasciwym kierunku ...

Kalahari ...
    napewno wkurzajace jest kiedy zabieraja nam cos co nas ciekawi i bardzo sie nam podoba, ale wierze gleboko, ze znajdziesz inny sposob aby zglebiac to co Cie tak bardzo wciaga....

Maniusiu...
    i bardzo dobrze, ze cora robi prawko... dzis bez niego jak bez reki, a in czlek mlodszy, tym latwiej jest to ogarnac, wiec nie martw sie ... mlodada rade...

Ewa...
    ups...a co to za wagowe trzesienie ziemi? tak nagrzeszylas, czy to tak samo z siebie, bez Tewgo udzialu poszlo w niewlasciwym kierunku ?

Sabinko...
    jakie wiesci z dietowego "frontu" ?

Mario...
    o Tobie tez nie zapomnialam, i wierze, ze nie przychodza Ci do glowy takie mysli jak Grazynce...

u mnie maly zastoj, ale walcze, bo do soboty jeszcze mozna cos z siebie wycisnac, wiec musze sie spinac
    Milego dnia kobitki kochane
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Maria1968 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Stuttgart

Cytat Zamieszczone przez gamma56 Zobacz posta
    Mario...
    o Tobie tez nie zapomnialam, i wierze, ze nie przychodza Ci do glowy takie mysli jak Grazynce...
    Zapomnialyscie, ze ja tez chudne, malo bo malo ale zawsze cos. Dziewczyny, ja jestem relatywnie nowa na watku ale czytam Was dosyc regularnie. I mysle sobie, ze przeciez kazda z nas ma calkiem inne zycie i co najwazniejsze - inny charakter. To jest taki tygielek, gdzie kazda pisze co jej na sercu lezy. Ja czesto nie odpisuje na posty bo nie mam nic do powiedzenia w temacie. Ciezko poradzic mi Krysi w sprawie tesciowej bo jej nie posiadam albo komus w sprawie wnukow bo jeszcze mnie nie obdarzono tym nabytkiem.
    Ostatnio bylyscie bardzo zajete sprawa Basi, ktorej nie znam i chociaz bardzo mi jej zal to usunelam sie troszke w cien.
    Bardzo lubie Wasze zdjecia i Kasiowe kwiatki, ktore i tak pewnie zobacze w naturze i wogole lubie czytac co piszecie, bo fajne babki jestescie i dla mnie tez jest to troche taki kontakt z moim krajem pochodzenia.
    Aczkolwiek dzisiaj moglabym napisac,ze mnie z rana stary na maksa zdrzaznil i wychodzac z domu bylam pewna rozwodu i ja....nie czekalabym na Wasza odpowiedz...bo kazda z Was jakiegos chlopa ma albo miala i wie, ze to normalka jest.
    Grazynko, przeciez to nie o to chodzi. Wracaj szybciutko....
    Jolinkaa, Rene65, gamma56 and 2 others like this.
    Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg
    https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html

Maria1968 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Stuttgart

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Marysiu- a o ktorych zoltych kwiatkach mowisz?
    A ja nie wiem, cos na w - dalas zdjecie, kwitna u nas pod kosciolem, jak snieg stopnieje to zrobie zdjecie. W cholere z tym sniegiem, wczoraj 4 kilometry jechalam prawie 40 minut. U Ciebie tez?
    Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg
    https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html

Uprawnienia umieszczania postów