Strona 887 z 3048 PierwszyPierwszy ... 387 787 837 877 885 886 887 888 889 897 937 987 1387 1887 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,861 do 8,870 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    proszę Was wszystkie dziewczynki ... może pozostańmy każda sobą , piszmy tak jak dotychczas oddając swoim sposobem pisania swoje charaktery i osobowości . Czytając nie doszukujmy się złej woli tylko jeśli coś nas zastanowi, zmartwi, zaskoczy itd, zapytajmy a nie atakujmy od razu myśląc że ktoś nas lekceważy .
    Agnieszko...
    kiedy to wlasnie moj sposob pisania i chyba charakter sprawil, ze zarzucono mi brak empatii , jednak nabralam powietrza, przespalam sie ze swymi myslami i zgodnie ze swojamaksyna, wyluzowalam ale teraz naprawde waze slowa i dlatego tez czesto mam takie dylematy o ktorych pisze Rene .
    Laugizorli and krysiapysia like this.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Weszłam już wcześniej, żeby coś napisać, ale zaczynałam i kasowałam. Wczorajsza sprawa poruszyła mnie bardziej, niż myślałam. Może dlatego, że poznałam osobiście i bardzo polubiłam Ewę. Te klocki po prostu do siebie nie pasują - to nie jest Ewcia! Nie wiem co się stało, ale myślę, ze coś musiało się bardzo napiętrzyć. Ewuś, oczywiście uszanuję każdą Twoją decyzję. Mam dużą nadzieję, że się odezwiesz, ale już nie będę więcej naciskać. Tulę mocno.
    Jolinkaa, Laugizorli and gamma56 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Reginko i właśnie o tym piszę. Czasem zostałyśmy zranione niezamierzenie wpisem który został omylnie zrozumiany , albo same walnęliśmy z grubej rury nie mając nic złego na myśli. Ważne by w tym momencie stać nas było na słowo przepraszam z jednej a wielkoduszność z drugiej strony. Tak się stało w przypadku Kasi i Twoim - teraz tylko jest potrzebny czas, żeby nabrać do tej sprawy dystansu . Piszmy jak nam serce dyktuje i nie zastanawiajmy się nad przecinkiem czy wielka literą . Babeczki kochane moje

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Ewuniu ❤️

Awatar Rene65
    Rene65 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wilkowice

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Nie wyobrażam sobie, że będziemy funkcjonować bez pełnej akceptacji swoich wpisów
    Cytat Zamieszczone przez gamma56 Zobacz posta
    i dlatego tez czesto mam takie dylematy o ktorych pisze Rene .
    gamma, kończymy z dylematami
    Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    nie zmieniajmy się na siłę, nie blokujmy tego co nasze,

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Czasem zostałyśmy zranione niezamierzenie wpisem który został omylnie zrozumiany
    Większość jest zdania, że pisać należy to, co chcemy napisać. W formie jakiej piszemy, wyrażamy swój charakter. To po co ściemniać i udawać kogoś innego. Jak się komuś nie podoba, to niech się obraża. Nie na tym to polega, żeby sobie ciągle słodzić. Czasem słowa krytyki wyrażają więcej prawdziwej przyjaźni, niż wchodzenia sobie w d....pę. Tak uważam i tak będę teraz pisać. A , że czasami mam angielski humor, to i mogę się komuś narazić . Trudno.
    Ostatnio edytowane przez Rene65 ; 26-04-2016 o 15:01

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

No...jestem znowu w domu. Ale tylko na chwile z kawka popoludniowa przysiadlam bo mam za godzine moja terapie.

Moje dziewczyny-madrze piszecie wszystkie i az mi sie serce raduje na taka wymiane pogladow, odczuc i ogolnie tego co na sercu czy watrobie lezy... To wlasnie mialam dokladnie na mysli, piszac ten post, ktory Ewa tak niefortunnie odebrala.
    Na watku jest ruch i jest zycie. Z tego wlasnie wzgledu zgadzam sie ze zdaniem Krysi, ze kryzysy sa szansa dla rozpoczecia czegos nowego... Ale i racje ma Agnieszka, ze bywaja bolesne...
    Dla mnie sa jednak taka burza, ktora oczyszcza atmosfere i pozwala na to, zeby znowu wyszlo slonce.
    Bardzo zaluje, ze Ewa nie zechciala w tym uczestniczyc...

Ja rowniez przed kilkoma dniami bardzo zle odebralam post naszej Gammusi, poczulam sie zlekcewazona w moim sposobie odczuwania swych trosk. Teraz juz wiem, ze nie miala absolutnie zlej intencji, tylko napisala to co napisala w jej wlasciwy sobie sposob. I ja ten sposob w zasadzie znam i go cenie-ale tamtego dnia wpadl mi do tzw "niewlasciwej dziurki"...
    Jestem osoba rownie wrazliwa co Ewa...nawet powiedzialabym o sobie, ze "przewrazliwiona"...ale nie przyszlo mi do glowy obrazic sie i zniknac z watku... Napisalam co czulam a Reginka przeprosila mnie, ze zaluje iz sprawila mi przykrosc-ale nie bylo to absolutnie jej zamiarem. Odpowiedzialam przeprosinami i jak dla mnie sprawa sie zamknela...
    Moze kiedys obie w jakiejs szczerej rozmowie, niekoniecznie na forum, bedziemy chcialy do niej wrocic...

Ewa- dlatego prosze raz jeszcze- przemysl swoja decyzje...daj sobie i nam wszystkim jeszcze jedna szanse. Pamietam jak mi opowiadalas o konflikcie w twej pracy i jak zle czulas sie taka zepchnieta na margines grupy.
    Nie rob tego samego tutaj-gdzie wszystkie cie bardzo lubimy i cenimy.
    Nikt cie tutaj nie chcial odepchnac ani dotknac. Mam nadzieje , ze mi wierzysz...
    Nie po to sprowadzilam was wszystkie tutaj na to forum zeby teraz doprowadzac do rozlamu w grupie...

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu
    gamma56 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie