Strona 1018 z 2242 PierwszyPierwszy ... 18 518 918 968 1008 1016 1017 1018 1019 1020 1028 1068 1118 1518 2018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,171 do 10,180 z 22419
Like Tree2Lubią to

Wątek: MASZKULECZKA na Dukanie

Awatar mrowkaa06
    mrowkaa06 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: MASZKULECZKA na Dukanie

Ksiązkę już wysyłam Nie wiem czemu nie możecie mi pisac prywatnych wiadomości, ja mam wszystko odblokowane

Mi też się piecze serniczek lekko zmodyfikowany. Do połowy masy dodałam jeszcze łyżeczkę kakao i tę ciemną masę wlałam na dno foremek a na górę jasną, musiałam coś zmienić bo mam ochotę na smak czekolady Zobaczymy co to wyjdzie

Też się zastanawiam jak mi się uda przejść ten sezon owocowy. Może w czerwcu już mi się uda skończyć II fazę... Chciałabym.

---------- Wiadomość dodana o 20:55 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:51 ----------

Cytat Zamieszczone przez almighty_froggie Zobacz posta
    Kochana, ale zobacz jakie ja mam BMI a jakie Ty masz! Przeciez Ty chudzinka jestes a ja klopsior. Spada mi bo jeszcze mam smalec do wytopienia
    Myślę tak samo Nawet nie wiesz Mikasko ile ja bym zrobiłam żeby warzyć już tyle co Ty
    Nie martw się i nie załamuj. Weź się w garść i będzie ok

Kolejne podejście-30.09.10

Awatar elka1975
    elka1975 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez mrowkaa06 Zobacz posta
    Ksiązkę już wysyłam Nie wiem czemu nie możecie mi pisac prywatnych wiadomości, ja mam wszystko odblokowane

Mi też się piecze serniczek lekko zmodyfikowany. Do połowy masy dodałam jeszcze łyżeczkę kakao i tę ciemną masę wlałam na dno foremek a na górę jasną, musiałam coś zmienić bo mam ochotę na smak czekolady Zobaczymy co to wyjdzie

Też się zastanawiam jak mi się uda przejść ten sezon owocowy. Może w czerwcu już mi się uda skończyć II fazę... Chciałabym.
    Sprawdziłam, mozna do Ciebie wysyłać pryw wiadomości-zreszta takową Ci wysłałam.

Jestem dzisiaj dętka, pierwszy dzień @ mnie rozwalił...Zaraz idę pod prysznic i do łózeczka. Spróbuje cos poczytać.
    Miłego wieczorku i samych niespodzianek rankiem

buziaczki

---------- Wiadomość dodana o 21:02 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:56 ----------

Cytat Zamieszczone przez mikaska Zobacz posta
    Nie wiem Żabko jak Wy to robicie, że waga Wam tak spada, mnie jakoś przestała i czuję się lekko zniechęcona, mojego 57kg.to już chyba nigdy nie osiągnę
    Jeszcze jedno- Kingus, kochana ty moja, jesteś laska, masz super wagę która Ci bardzo zazdroszczę. Jeżeli jednak chcesz dalej ciagnąć fazę II to daję Ci potęznego kopa!!!! Zabierz się porządnie za dietkę, koniec podjadania.
    P.S.Ja jednak przeszłabym na fazę III.
    buziaczki

Teraz kolejne podejście...

AgulaG76 Guest

Cytat Zamieszczone przez elka1975 Zobacz posta
    Miłego wieczorku i samych niespodzianek rankiem

buziaczki

---------- Wiadomość dodana o 21:02 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:56 ----------

Jeszcze jedno- Kingus, kochana ty moja, jesteś laska, masz super wagę która Ci bardzo zazdroszczę. Jeżeli jednak chcesz dalej ciagnąć fazę II to daję Ci potęznego kopa!!!! Zabierz się porządnie za dietkę, koniec podjadania.
    P.S.Ja jednak przeszłabym na fazę III.
    buziaczki
    Mądrze mówisz Eluś !!! Kinga szkoda zaprzepaścić tego co już osiągnęłaś, im bardziej będziesz się nakręcać że "musisz" dojść do wymarzonej wagi tym będzie gorzej (tak mi się zdaje) - ale cokolwiek zdecydujesz jesteśmy z Tobą !!!

Awatar mikaska
    mikaska jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Słupsk

Mróweczko, gratuluję Ci wyniku, wiem jak małe liczby cieszą(oczywiście tylko na wadze)
    Naszło mnie pewne przemyślenie, że my kobiety tak naprawdę lubimy duże liczby np.
    wzrost u faceta, duży prawda?
    kasa w portfelu, kwota duża prawda?
    konto w banku i znów liczby , lubicie duże prawda?
    mieszkania, auta, telewizory? kurczę wszystko duże?
    i jeszcze jedno u facetów? (tylko mi nie mówcie, że nie?)
    no i u nas cycoszki? duże prawda?
    a jeżeli chodzi o małe liczby to lubicie małe rozmiary na metkach sukienek i oczywiście jak najmniejszą liczbe na wadze he he he
    Taka to już nasza babska natura

AgulaG76 Guest

no i u nas cycoszki? duże prawda?
    No ja akurat chciałabym ciut mniejsze

Mrówka - witaj w strefie 7 !!!

Awatar mikaska
    Mieszka w
    Słupsk

Dzięki Żabciu, Elu, Ago ja mam taki mały problem chyba sama ze sobą nie cierpię przegrywać i myślę, ze pewnie rozsadniej było by przejść do III fazy, ale nigdy nie zobaczę mojego upragnionego 57 na wadze.
    Mam nadzieję, że tym razem się uda

AgulaG76 Guest

Dzięki Żabciu, Elu, Ago ja mam taki mały problem chyba sama ze sobą nie cierpię przegrywać i myślę, ze pewnie rozsadniej było by przejść do III fazy, ale nigdy nie zobaczę mojego upragnionego 57 na wadze. Mam nadzieję, że tym razem się uda
    Kinguś nikt nie lubi !!! - ale czasami trzeba troszkę odpuścić
    Wiesz że zestresowany człowiek nie chudnie - wyluzuj trochę i jakoś poleci dalej, trzymam kciuki

Awatar mikaska
    Mieszka w
    Słupsk

Zauważyłam, że Mróweczka i Ela ważą tyle samo

---------- Wiadomość dodana o 21:22 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:19 ----------

Cytat Zamieszczone przez AgulaG76 Zobacz posta
    Kinguś nikt nie lubi !!! - ale czasami trzeba troszkę odpuścić
    Wiesz że zestresowany człowiek nie chudnie - wyluzuj trochę i jakoś poleci dalej, trzymam kciuki
    Aga masz rację w 100% stres wpływa bardzo niekorzystnie na spadek wagi,mam go teraz, aż w zapasie być może dlatego waga tak ładnie nie spada..., do tego z tego smutku sobie troszkę podjadam

---------- Wiadomość dodana o 21:28 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:22 ----------

Idę Dziewczynki się ogarnąć i spać, rano jadę do Gdańska,i muszę wcześnie wstać.
    Upiekłam serniczek i ładnie pachnie, jakos tak światecznie........

AgulaG76 Guest

Idę Dziewczynki się ogarnąć i spać, rano jadę do Gdańska,i muszę wcześnie wstać.
    Spokojnej nocy !!!
    Dobranoc wszystkim !!!
    Ostatnio edytowane przez AgulaG76 ; 21-02-2010 o 21:31

Awatar mrowkaa06
    mrowkaa06 jest nieaktywny Znany na forum

Dzięki Żabciu, Elu, Ago ja mam taki mały problem chyba sama ze sobą nie cierpię przegrywać i myślę, ze pewnie rozsadniej było by przejść do III fazy, ale nigdy nie zobaczę mojego upragnionego 57 na wadze.
    Mam nadzieję, że tym razem się uda

Ja pewnie też byłabym niezadowolona gdybym nie mogła dojść do upragnionej wagi choćby z samego uporu spróbuj przejść na III fazę i po jakimś czasie na II jeszcze na trochę.

Faktycznie waże prawie tyle samo co Ela no to możemy się ścigać

Elu ile masz wzrostu?

Oj nie wyszły mi dziś te serniczki, przypaliły się z wierzchu i w domu roztacza sie smród spalenizny Trudno i takie zjem bez tego węgielka tylko

Kolejne podejście-30.09.10