Strona 1063 z 2242 PierwszyPierwszy ... 63 563 963 1013 1053 1061 1062 1063 1064 1065 1073 1113 1163 1563 2063 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,621 do 10,630 z 22419
Like Tree2Lubią to

Wątek: MASZKULECZKA na Dukanie

Awatar kuneka
    kuneka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Domyślnie Odp: MASZKULECZKA na Dukanie

Cytat Zamieszczone przez gralicho Zobacz posta
    doczytam do końca forum (zawsze tak robię, nie chcę, żeby coś ważnego mi nie umknęło) i zmykam spać życzę nocnych spadeczków papa
    ja podobnie , czasami nie mam kiedy cos kliknac bo chce byc nabierząco , a nie potrafie sobie zorganizować klikania !!

Słodkich snów

---------- Wiadomość dodana o 23:00 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:57 ----------

WannaBeFit
    puściłam zaproszenie dla sąsiadki
    Ostatnio edytowane przez kuneka ; 25-02-2010 o 23:02

halszka53 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Tychy

Dobry wieczór Laseczki,
    Wy gonicie swoje suwaczki a ja próbuję codziennie późnym wieczorkiem dogonić Was a kiedy wreszcie mi się to uda to Wy już smacznie śpicie Ale co tam, chcę się pochwalić -po pięciu dniach P mam -1,6 kg Czary mary zadziałały - DZIĘKUJĘ!! Dzisiaj zaczełam P+W, z jakim efektem je zakończę zobaczę we wtorek rano.
    GRATULACJE DLA SPADOWICZEK A WĄTPIĄCYM ŻYCZĘ WIĘCEJ WIARY WE WŁASNE SIŁY !!
    Agusiu dziękuję za zaproszenie - to bardzo bardzo miłe. Coś tam kliknęłam, coś potwierdziłam ale nie jestem pewna czy zrobiłam to dobrze. Nie wiem jak to działa ale spróbuję to rozgryść!!
    Strasznie żałuję, że nie mogę z Wami pogadać
    No to już spadam, buziaki i kolorowych snów a raniutko spadku co namniej takiego jak mój.

Awatar gosia3735
    gosia3735 jest nieaktywny Znany na forum

Wink Odp: MASZKULECZKA na Dukanie

WYROCZNIA i TERESA76 dziekuje za odpowiedzi i wszystkim Wam gratuluje spadkow . Hurrra udalo sie zakonczylam I faze zgodnie z testem 3kg wyrzucone . Jednakze dalej mam watpliwosci co do nabialu . Na zerowym yogurcie '' yopli'' pisze tak 0% tluszczu , 5g. wegli i w skladzie suger 7g. Na yogurcie ''Chobani " naturalny 0%tluszczu 9g wegli i cukru 2g. Czy moge to jesc ? Niestety nie mam tu wszystkich polskich produktow. I jeszcze jedno pytanie czy robiac majonez dodajecie zoltka gotowane ? i ile mam dodac parafiny? Pozdrawiam wszystkich i dzieki za odpowiedzi . Ciesze sie ,ze tu trafilam , bo dostaje odpowiedzi za ktore bardzo dziekuje (niestety nie wszedzie mozna je uzyskac). Zycze wszystkim spadeczkow!!!

Jak kaczuszka drepcze z Dunkanem
    START 17/02/10-I faza
    24/02/10-II faza-do celu
    i znow od poczatku

AgulaG76 Guest

No to dzień dobry i zapraszam na kawusię !!!

Rolmops + kakao zadziałały - dzisiaj dogoniłam suwaczek 0,40 i przegoniłam go o 0,40 - w sumie spadek od wczoraj 0,80.

P działają !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Wiadomość dodana o 07:16 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:14 ----------

Cytat Zamieszczone przez halszka53 Zobacz posta
    Agusiu dziękuję za zaproszenie - to bardzo bardzo miłe. Coś tam kliknęłam, coś potwierdziłam ale nie jestem pewna czy zrobiłam to dobrze.
    Wszystko ok - miło mi "sąsiadeczko"

---------- Wiadomość dodana o 07:17 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:16 ----------

Cytat Zamieszczone przez kuneka Zobacz posta
    słodkich snów kochana , i o wiele mnie setek gramów , a nawet kilogramów
    Dzięki Ci wielkie - jak widać podziałało

---------- Wiadomość dodana o 07:18 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:17 ----------

Cytat Zamieszczone przez elka1975 Zobacz posta
    Agusia, jaka chandra?? Słoneczko usmiechnij się, będzie dobrze. Przytulam Cie mocno!!!
    Eluś - i love you !!! Nie wiem czy to przez pogodę ale odkąd się zrobiło ciepło to mi jakoś energia powoli odpływa
    A ze mnie świnka - nawet nie zapytałam jak tam rozmowa z szefem ?????????

---------- Wiadomość dodana o 07:24 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:18 ----------

Cytat Zamieszczone przez almighty_froggie Zobacz posta
    Gratuluje spadeczkow, a moje czary musze dawkowac, tak wiec Ci ktorym stoi beda mieli jutro niespodzianke :P Obiecuje... A u mnie znowu porazka - waga oscyluje w okolicach 68 Niech juz ten malpiszon przyjdzie! Jestem na P pierwszy dzien dzisiaj wiec licze na to, ze jednak cos jutro ruszy... Jak nie to sie chyba zalamie
    Całuję Żabkę w łapkę !!! teraz ja Ci poczaruję i Twoją wagę zmotywuję !!!
    Ostatnio edytowane przez AgulaG76 ; 26-02-2010 o 07:21

Awatar elma5050
    elma5050 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Sopot

Cytat Zamieszczone przez AgulaG76 Zobacz posta
    No to dzień dobry i zapraszam na kawusię !!!
    Hej Aguś - melduje sie na kawce i przesyłam buziaki

Cytat Zamieszczone przez gosia3735 Zobacz posta
    Zycze wszystkim spadeczkow!!!
    Witaj Gosiu
    Ja też nie mogę nadążyć za naszymi proteinkami. Nie było mnie pół dnia, a tu znowu do odczytania tyle.
    Gratuluje spadeczku i mam nadzieje, że i u mnie będzie w końcu efekt, bo od 2 dni nic
    Życzę miłego dnia i szybciutkiego spalania

I Faza 30.12.2009 do 06.01.2010
    II Faza - 06.01.2010 do skutku

Awatar elka1975
    elka1975 jest nieaktywny Znany na forum

dzień dobry i zapraszam na kawusię !!!
    Witam,

Kawka gotowa, jeszcze gorąca...

Teraz kolejne podejście...

Awatar elma5050
    elma5050 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Sopot

Cytat Zamieszczone przez gosia3735 Zobacz posta
    jeszcze jedno pytanie czy robiac majonez dodajecie zoltka gotowane ? i ile mam dodac parafiny
    Gosiu przepisy masz na srt.700, ale zawsze możesz dopytywać. Ja tam zamieściłam dosyć dokładny opis jak ja robię protomajonez i jest całkiem dobry, tylko uzywać go trzeba w bardzo nie wielkich ilościach, bo parafina w wiekszych ilościach daje dosyć rewolucyjne efekty Żółtko dodaje surowe, ale jajka przed użyciem parze we wrzątku przez pare sekund.
    Co do cukru w nabiale - jogurtach,musisz patrzeć czy to cukier zwykły, czy słodziki lub fruktoza. Najlelpiej jak pisze na nim _bez cukru - i wtedy do dajemy do zwykłego troszke naszego słodzika i kropelkę zapachu - jaki chcemy - i mamy jogurt smakowy. Muszisz wypróbować.

Pytaj o wszystko, chętnie odpowiemy.
    Pozdrawiam i życzę super efektów
    Ela

---------- Wiadomość dodana o 08:11 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:10 ----------

Cytat Zamieszczone przez elka1975 Zobacz posta
    Witam, Kawka gotowa, jeszcze gorąca...
    Witaj Eluś - jak w pracy?
    Miłego dnia i buziaki na rozruch

---------- Wiadomość dodana o 08:18 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:11 ----------

Cytat Zamieszczone przez jovika Zobacz posta
    Chyba ustawię sobie przypomnienia w telefonie, by nie zapominać o tych tabletkach. Na początku diety też jakieś łykałam ale z czasem zapomniałam Mąż się ze mnie śmieje, że mi się często ramy zapychają. Dobrze, że komórka ma terminarz
    Ja też wicznie zapominałam o witaminach, albo nie pamiętałam, czy już dzisiaj wzięłam, więc postawiłam je w ładnym, małym koszyczku na stole, na oczach i jak siadam do śniadania to nie ma wymówki, że zapomniałam. Nie zbyt ładnie to może wygląda, ale co tam, moje zdrowie ważniejsze.

Buziaki i dzieńdobry i sork, że dopiero dzisiaj odpisuje, ale dopoiero skończyłam odczytuwać Wasze wczorajsze posty

I Faza 30.12.2009 do 06.01.2010
    II Faza - 06.01.2010 do skutku

Awatar kuneka
    kuneka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

No to dzień dobry i zapraszam na kawusię !!! w sumie spadek od wczoraj 0,80.

nioo gratuluje
    0,8

witam laseczki

elma5050 mam podobnie , większość czasu schodzi mi na odrabianiu zaległości

u mnie tez spadek o 0,3 i wreszcie po 1,5 roku przerwy zobaczyłam 6 z przodu

Awatar elka1975
    elka1975 jest nieaktywny Znany na forum

dzisiaj dogoniłam suwaczek 0,40 i przegoniłam go o 0,40 - w sumie spadek od wczoraj 0,80.
    Agusia, brawo! Bardzo ładny spadek. Gratulacje.
    U mnie spadek o 0,2 kg,

Teraz kolejne podejście...

Awatar agressiw
    agressiw jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Witam o poranku -kawkę dopijam
    a u mnie zwyżka ! nie wiem czy spowodowana tym,ze waga oszalała ,porcelana się obraziła czy ,ze zbliża się dzień krwawiącego indianina się okaże !

Kuneka -co do córki to po cichu radzę zakopanie toporu wojennego i usiłowanie jak najmocniej pokazać córce ,ze ją mooocno kochasz czasem przymknąć oko..Generalnie starać się utrzymać bliski kontakt bo wtedy córce jeszcze trudniej będzie powiedzieć Tobie coś nie miłego ..A gdy jej zwracasz uwagę to nic prostszego się wyzłośliwić ..Dzieci w tym wieku chcą być traktowane jak dorośli i trzeba pozwolić im poczuć ze (niby) tak jestPamietaj ,ze to co się dzieje z Twoją córką jest jak najbardziej normalne ! Co więcej bycie w tym wieku dla dziecka też nie jest ani łatwe ani przyjemne -to jak znacznie dluższy pms !(btw bo wiesz,ze to moze byc juz wczesne pokwitanie)

powodzenia !

Biedronka ,Emmily -coz za pedagogiczne grono sie tu zebralo

aniaarcheo-wiesz co,mi sie wydaje ,ze Tobie jak juz waga ma spadac spadac spadac to Ty siup cos niedozwolonego i ona mowi nieeeee nie spadne !!!!

jovika- ja tez jestem sucha jak papierek !zawsze bylam,ale na tej diecie to juz w ogole !!!
    a potas plus magnez to aspargin

emilyy-aeee ja bylam w lizbonie i tez byl syf ,a i tak bylo super

no i gratuluje wszystkim spadkowicza ja to sie chyba wczoraj za duzo chwalilam,ze mi spada i sie waga obrazila