Ostatnio edytowane przez kuneka ; 25-02-2010 o 23:02
Dobry wieczór Laseczki,
Wy gonicie swoje suwaczki a ja próbuję codziennie późnym wieczorkiem dogonić Was a kiedy wreszcie mi się to uda to Wy już smacznie śpicieAle co tam, chcę się pochwalić -po pięciu dniach P mam -1,6 kg
Czary mary zadziałały - DZIĘKUJĘ!!
Dzisiaj zaczełam P+W, z jakim efektem je zakończę zobaczę we wtorek rano.
GRATULACJE DLA SPADOWICZEK A WĄTPIĄCYM ŻYCZĘ WIĘCEJ WIARY WE WŁASNE SIŁY !!
Agusiu dziękuję za zaproszenie - to bardzo bardzo miłe.Coś tam kliknęłam, coś potwierdziłam ale nie jestem pewna czy zrobiłam to dobrze.
Nie wiem jak to działa ale spróbuję to rozgryść!!
Strasznie żałuję, że nie mogę z Wami pogadać
No to już spadam, buziakii kolorowych snów a raniutko spadku co namniej takiego jak mój.
WYROCZNIA i TERESA76 dziekuje za odpowiedzi i wszystkim Wam gratuluje spadkow . Hurrra udalo sie zakonczylam I faze zgodnie z testem 3kg wyrzucone . Jednakze dalej mam watpliwosci co do nabialu . Na zerowym yogurcie '' yopli'' pisze tak 0% tluszczu , 5g. wegli i w skladzie suger 7g. Na yogurcie ''Chobani " naturalny 0%tluszczu 9g wegli i cukru 2g. Czy moge to jesc ? Niestety nie mam tu wszystkich polskich produktow. I jeszcze jedno pytanie czy robiac majonez dodajecie zoltka gotowane ? i ile mam dodac parafiny? Pozdrawiam wszystkich i dzieki za odpowiedzi . Ciesze sie ,ze tu trafilam , bo dostaje odpowiedzi za ktore bardzo dziekuje (niestety nie wszedzie mozna je uzyskac). Zycze wszystkim spadeczkow!!!
No to dzień dobry i zapraszam na kawusię !!!
Rolmops + kakao zadziałały - dzisiaj dogoniłam suwaczek 0,40 i przegoniłam go o 0,40 - w sumie spadek od wczoraj 0,80.
P działają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
---------- Wiadomość dodana o 07:16 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:14 ----------
Wszystko ok - miło mi "sąsiadeczko"
---------- Wiadomość dodana o 07:17 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:16 ----------
Dzięki Ci wielkie - jak widać podziałało
---------- Wiadomość dodana o 07:18 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:17 ----------
Eluś - i love you !!!Nie wiem czy to przez pogodę ale odkąd się zrobiło ciepło to mi jakoś energia powoli odpływa
A ze mnie świnka - nawet nie zapytałam jak tam rozmowa z szefem ?????????
---------- Wiadomość dodana o 07:24 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:18 ----------
Całuję Żabkę w łapkę !!!teraz ja Ci poczaruję i Twoją wagę zmotywuję !!!
Ostatnio edytowane przez AgulaG76 ; 26-02-2010 o 07:21
Hej Aguś - melduje sie na kawce i przesyłam buziaki
Witaj Gosiu
Ja też nie mogę nadążyć za naszymi proteinkami. Nie było mnie pół dnia, a tu znowu do odczytania tyle.
Gratuluje spadeczku i mam nadzieje, że i u mnie będzie w końcu efekt, bo od 2 dni nic
Życzę miłego dnia i szybciutkiego spalania![]()
Gosiu przepisy masz na srt.700, ale zawsze możesz dopytywać. Ja tam zamieściłam dosyć dokładny opis jak ja robię protomajonez i jest całkiem dobry, tylko uzywać go trzeba w bardzo nie wielkich ilościach, bo parafina w wiekszych ilościach daje dosyć rewolucyjne efektyŻółtko dodaje surowe, ale jajka przed użyciem parze we wrzątku przez pare sekund.
Co do cukru w nabiale - jogurtach,musisz patrzeć czy to cukier zwykły, czy słodziki lub fruktoza. Najlelpiej jak pisze na nim _bez cukru - i wtedy do dajemy do zwykłego troszke naszego słodzika i kropelkę zapachu - jaki chcemy - i mamy jogurt smakowy. Muszisz wypróbować.
Pytaj o wszystko, chętnie odpowiemy.
Pozdrawiam i życzę super efektów
Ela
---------- Wiadomość dodana o 08:11 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:10 ----------
Witaj Eluś - jak w pracy?
Miłego dnia i buziaki na rozruch
---------- Wiadomość dodana o 08:18 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:11 ----------
Ja też wicznie zapominałam o witaminach, albo nie pamiętałam, czy już dzisiaj wzięłam, więc postawiłam je w ładnym, małym koszyczku na stole, na oczach i jak siadam do śniadania to nie ma wymówki, że zapomniałam. Nie zbyt ładnie to może wygląda, ale co tam, moje zdrowie ważniejsze.
Buziaki i dzieńdobry i sork, że dopiero dzisiaj odpisuje, ale dopoiero skończyłam odczytuwać Wasze wczorajsze posty![]()
Witam o poranku -kawkę dopijam
a u mnie zwyżka ! nie wiem czy spowodowana tym,ze waga oszalała ,porcelana się obraziła czy ,ze zbliża się dzień krwawiącego indianinasię okaże !
Kuneka -co do córki to po cichu radzę zakopanie toporu wojennegoi usiłowanie jak najmocniej pokazać córce ,ze ją mooocno kochasz
czasem przymknąć oko..Generalnie starać się utrzymać bliski kontakt bo wtedy córce jeszcze trudniej będzie powiedzieć Tobie coś nie miłego ..A gdy jej zwracasz uwagę to nic prostszego się wyzłośliwić ..Dzieci w tym wieku chcą być traktowane jak dorośli i trzeba pozwolić im poczuć ze (niby) tak jest
Pamietaj ,ze to co się dzieje z Twoją córką jest jak najbardziej normalne ! Co więcej bycie w tym wieku dla dziecka też nie jest ani łatwe ani przyjemne -to jak znacznie dluższy pms !
(btw bo wiesz,ze to moze byc juz wczesne pokwitanie)
powodzenia !
Biedronka ,Emmily -coz za pedagogiczne grono sie tu zebralo
aniaarcheo-wiesz co,mi sie wydaje ,ze Tobie jak juz waga ma spadac spadac spadac to Ty siup cos niedozwolonego i ona mowi nieeeee nie spadne !!!!
jovika- ja tez jestem sucha jak papierek !zawsze bylam,ale na tej diecie to juz w ogole !!!
a potas plus magnez to aspargin
emilyy-aeee ja bylam w lizbonie i tez byl syf ,a i tak bylo super
no i gratuluje wszystkim spadkowiczaja to sie chyba wczoraj za duzo chwalilam,ze mi spada i sie waga obrazila
![]()