Cześć laseczki ...mhhyyyy z tego co czytam to spóźniłam się
Jak odwiedzam wateczki to muszę zaczynać od Was kochane
Bo tu same ranne ptaszki a ja typowa SOWA
pozdrawiam skarby
ps.almighty_froggie napisz co dalej chętnie poczytam !!
Szkoda, że śpicie, to napiszę Wam o moim steku, jak wstaniecie to będziecie miały o czym marzyć do śniadania....
Zrobiłam go tak
chudziutka wołowina 20dag.
posmarowałam oliwą z oliwek nie dużo dała pieprz kolorowy cały i przyprawę do mięsa, tak zostawiłam na 1 h.Później obsmażyłam na dużym ogniu po 2 minuty na każda stronę, i po 8 minut na małym ogniu, przykryłam patelnię i dodałam trochę wody.
Do tego ugotowałam zielona fasolkę szparagową i był też sos czosnkowy.
Poczułam sie jak w Mariocie ha ha ha.....
Stek był bardzo smaczny, polecam, jak ktośwoli średnio krwisty, to musi krócej smażyć, ja miałam wypieczony
To do jutra, tym co jeszcze buszują
Dobranoc :*
Duzo nie ma do opowiadaniaW polsce na studiach mi nie poszlo i tak sobie wyjechalam za namowa w sumie mojej siostry. Moj byly to byla kompletna porazka - stek klamstw i bzdur. Zreszta tak jak cala jego rodzina.. poza tym bardzo agresywny... no niewazne, w koncu czlowiek przejrzal na oczy i sie z tego bagna wyplatal
A potem to rok szalenstw i glupot i wreszcie moj Ksiaze z Bajki i mala Ksiezniczka - moja corcia
I to tyle
tak w skrocie
Brzmi przepieknieChyba musisz do mnie przyejchac i mi taki zrobic
![]()
Bejbik w drodze
Witam jako pierwsza i zapraszam na kawkę![]()
(niestety do kawki nic bo waga dalej stoi - dosłownie i w przenosni)
Żabcia - zmieniaj jednak ten nick
Mikaska - ten stek brzmi cudnie !!!
Kuneka - skoro wolisz udzielać się gdzie indziej...to twoja strata
Wailua - nabiał to pochodna mleka, a w mleku laktoza - cukier więc..., po prostu czytaj etykiety !
A to czemu panienko? :P
Witam wtorkowo. Mam nadzieje, ze dzisiaj mniej sie bedziecie dolowaly. U mnie zwyzka ale czuje, ze odwiedze dzisiaj porcelanke. A i wazylam sie po 5 rano znowu a wczoraj o 11 wiec stawiam na to, ze waga stoi
Kawka juz prawie wypita, zaraz robie nastepna. Do kawki nic bo piernik nie jest slodki i chyba go jak chlebek bede uzywac![]()
Bejbik w drodze