Korzystanie z witryny jestemfit.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies. Jeżeli nie akceptujesz polityki cookies prosimy o opuszczenie strony.
...........Dziewczynki mam pytanie....co powinien posiadać dobry orbitrek...bo mam ochote kupic...musze kurcze tę wagę rozbujac bo mnie już wkur...?????/
III ETAP 10.07.2010 NIE REZYGNUJMY NIGDY Z CELU TYLKO DLATEGO ŻE OSIĄGNIĘCIE WYMAGA CZASU....CZAS I TAK UPŁYNIE!!!!
...........Dziewczynki mam pytanie....co powinien posiadać dobry orbitrek...bo mam ochote kupic...musze kurcze tę wagę rozbujac bo mnie już wkur...?????/
Niestety ja ci nie pomogę. Nie znam sie na tym. Ja użytkuję , ale na siłowni
zapomniałaś o porządnych (od pożądania ) lodów waniliowych ...
za lodami to ja nie przepadam bo mam własną lodziarnię i jak przez całe lato się ich nasprzedaję to mi bokiem wychodzą( lodów nie pożądam ale zapraszam latem na degustację- w ramach III fazy)
za lodami to ja nie przepadam bo mam własną lodziarnię i jak przez całe lato się ich nasprzedaję to mi bokiem wychodzą( lodów nie pożądam ale zapraszam latem na degustację- w ramach III fazy)
No to ja chetnie przyjade bo lody wprost uwielbiam
Dzieki sliczne za zaproszenie!
No, zupka ogorkowa ugotowana, podgrzewam swoje klopsiki w pieczarkowym sosiku, jeszcze tylko kolejna kawka i bedzie super!
Wiecie co? Przeszla mi sernikomania
Ja uwielbiam lody!!! Smietankowe!!!
Ja chętnie skorzystam z zaproszenia....tylko nie wiem gdzie??