UWAGA UWAGA !!
Ja tez od dzisiaj zaczynam 3 faze
Jestem wystarczajaco blisko celu zeby przejsc na kolejny etap.
Tylko oczywiscie mam pytanka... Ania wiem, ze robi protoponiedzialek. A jak Ty robisz Monia? Pozostajesz przy czwartku? I masz jakis system na uczty?
Ja tez dzisiaj ide w koncu kupic jabluszka
Elka - a co do tej realnej wagi... no coz, ja tez marzylam o wadze 58 albo i mniej ale po przeczytaniu ksiazki i ponownym robieniu testu i w ogole przemysleniu pewnych spraw dochodze do wniosku, ze lepiej utrwalic wage w ktorej czuje sie juz dobrze nic dazyc do mojej nastoletniej figurki. Wiadomo my nie mlodniejemy a i ciaze robia swoje.
Sciskam Cie mocno!
I w ogole dziewczynki pracujecie tak ciezko, ze Wam sie wielka buzia nalezy! Bez Was bylabym jeszcze pulpetem
A podsumowanie strzele Wam pozniej. I jakies zdjatka moze.
Bejbik w drodze
Karolcia, mi wystarczy że przekrocze magiczne 70 kg. Wtedy realnie pomysle o fazie 3. Jak byłam nastolatką moja waga była w granicach 55-60 kg. Takiej wagi nie chciałąbym mieć, wyglądałabym okropnie...ale 69...?? Fajnie!!
---------- Wiadomość dodana o 12:16 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:15 ----------
Ogromnie gratuluje Ci fazy 3!!! Buźka
Wspaniale!!!!!!!!!!!!!
Fajnie, że zaczynamy razem. Ja zostaje przy protoczwartkach, jak najbardziej mi pasują, co do uczt, to pierwsza jutro bo rocznica, ale postaram się jak najdelikatniej, z jednym kieliszkiem wina i tak myślę, że prubować będe robić uczty w środy i soboty, no chyb, że mi coś wypadnie.
No tak, zanim wysłałam wiadomość to pojawiło się wiele nowych postów
almighty, ogromne gratulacje 3f
Czekamy na podsumowanie i na zdjęcia
minimoona, nie myślałam, że można skończyć o 1,5 miesiąca szybciej
A teraz tak szczerze, grzeszki często Ci się zdarzały?