Witam kochane,
Ja dzisiaj wyjątkowo w domku.Dlatego będę zaglądac sporadycznie, bardzo dużo rzeczy mam do załatwienia. Byłam na badaniach, jutro wyniki, ciekawa jestem okropnie.
Ja właśnie wstawiłam mięsko, i będe popołudniu galaretki drobiowe robić. Fajnie,że Agatka mi o nich przypomiała.
A u mnie dzisiaj waga lekko w górę. Więc gonię suwaczek, tymbardziej że dzisiaj zaczęłam 5 dni P+W, a tutaj o spadki trudno.
Wszystkim spadeczków bardzo gratuluję, nawet tych najmniejzsych- mi się buzia śmieję jak nawet 0,1 kg spadam, hihihi
Mikaska, trzymam kciuki i czekam na info.
Buziaki
Ela
P.S. Ja tez zakupiłam ksilitol, używałąm 1 raz. I mam nadzieję,że można. Jak będziecie coś wiedziały dajcie znać
---------- Wiadomość dodana o 11:04 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:57 ----------
Witaj Savori! Miło zobaczyć kolejną pozytywna osóbkę.
Witam Dziewczęta.
Gratuluję wszystkim spadków wagi, u mnie niestety na plusie.Czy oprócz otręb, których można zjeść góra trzy łyżki dziennie, macie jeszcze jakieś sposoby na kłopoty trawienne, bo ja odkąd zaczęłam stosować tę dietę mam duże kłopoty (nawet środki przeczyszczające w dawkach zalecanych przez producenta nie pomagają). Jak mi nie pomoże olej parafinowy, który mam nadzieję, gdzieś dzisiaj dostanę, to chyba zmienię dietę.
Chociaż będzie trudno, bo tę już polubiłam.
Pozdrawiam serdeczni i życzę milego dnia.
PS Mikasko, trzymam kciuki. Na pewno wszystko będzie dobrze.
Podobno rewelacyjny jest sok z kiszonej kapusty. Spróbuj też pić na czczo ciepłą wodę. Nie zmieniaj diety, przecież waga Ci spada, a problemy kibelkowe miną. Twój organizm musi się przyzwyczaić. Powodzenia
---------- Wiadomość dodana o 11:30 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:27 ----------
Ela,
a czy nie będąc na protalu, byłaś łasuchem, czy nigdy nie przepadałaś za słodyczami. Dla mnie jest zastanawiające to, że kiedyś nie mogłam obejść się bez czekolady, a teraz mogę patrzeć jak inni pałaszują i w ogóle mi się nie chce. Czy to zaleta planu protal, czy osobiste nastawienie?
Ostatnio edytowane przez Kotinka ; 11-01-2010 o 11:40