Krysiu już je wyrzuciłam, ale na pewno za jakiś czas wstawię nowe...a w ogóle, przed chwilą koleżanka przysłała mi zdjęcia z wczorajszego święta i ...nie poznałam się myślałam ze mnie na nich nie ma...
Agnieszko, chyba pisałyśmy jednocześnie. Przykro, bo to zawsze utrudnienie, ale taka już niestety "złośliwa natura" przedmiotów
Agnieszko, no i sama widzisz. Tu się martwisz, a za chwilę popatrz ile radości ze zdjęcia
Krysiu nasza Gamma ma wracać do siebie jutro i w godzinach poranno - przedpołudniowych ma a wlasciwie mają wpaść na kawę. ...
Mam nadzieję że zdążę wstać bo ze Słupska jest tylko godzina a nie wiem o której mają zamiar wyruszyć
Pytałam ale na razie nie mam odpowiedzi ...
Agnieszko no to masz pecha ale jak to
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Agnieszko miało być ale jak to problem sieci to wszyscy powinni chyba mieć dzisiaj problemy ze swoimi telefonami w plusie a tylko ty miałaś tak ?
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Sabinko - oczywiście, że ma przyjechać jutro. Trochę po prostu wyprzedziłam czas
Sabinko, no własnie dlatego facet zgłupiał . Rozmawiałam dziś z mężem z telefonu Kuby, a oni tez mają w plusie. U mnie bez przerwy pokazuje się komunikat- ten telefon jest zablokowany
Ja mam iPhone. więc może coś Apple zmienia. Mam nadzieję, że jutro się wszystko wyjaśni
Jestem tu przez zupełny przypadek i zupełnie przez przypadek "wpadł mi w oczy" a potem zaciekawił post kalahari.
Też kiedyś coś podobnego zaobserwowałam u siebie ale potem zarzuciłam rozmyślanie o tym.
Kota mam rudego i pozdrawiam wszystkich .