Strona 1235 z 3048 PierwszyPierwszy ... 235 735 1135 1185 1225 1233 1234 1235 1236 1237 1245 1285 1335 1735 2235 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 12,341 do 12,350 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar bbaaja
    bbaaja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    bydgoszcz

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Wlasnie o to chodzi ze niewiadomo...a zle sie czyje...
    kalahari lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witam i niedzielną kawusię zapodaję images (8).jpg

Przedwczoraj miałam imprezę belferską. wczoraj imieninową koleżanki. To zaowocowało wzrostem wagi o półtora kilograma !
    Jest to przykład na to, że dwie imprezy pod rząd skutkują zwyżkami. Wiem, że to w dużej mierze zawartość jelit, ale mimo wszystko jest to wzrost. Dlatego zmieniam suwaczek i wpis w tabelce. Nota bene imprezy były super

Bbaju, przytulam Cię serdecznie Na co narzeka córka? Robiła jakieś badania? W Bydgoszczy macie świetny szpital i specjalistów.
    Miłej niedzieli wszystkim życzę
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 16-10-2016 o 04:57

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzień dobry! Pozdrawiam serdecznie z pięknych stron świętokrzyskich. Pensjonat piękny jedzonko super towarzystwo przemile....
    Pogoda jak w przyslowiu

...p... jak w kieleckim ! całusy!

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Cześć Kasiu, rzeczywiście fajnie to wygląda Jak Ci służy jedzenie będziesz wiedziała za kilka dni, bo po pierwszym trudno powiedzieć coś konkretnego. Najważniejsze że to co najważniejsze czyli towarzystwo i warunki Ci się podobają
    Może latem i my tam się wybierzemy, co dziewczynki ?

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Moja pokojowa wspolspaczka Terenia jeszcze śpi a ja jak wiadomo...spać z rana nie mogę!
    Faktycznie trudno po pierwszym dniu coś powiedzieć czy mi to jedzonko będzie służyć ale generalnie jestem za tym zeby i z zawzietaskami do jakiegoś takiego ośrodka z dietą pojechać.
    A kiedy my właściwie mamy zamiar się spotkać?
    Basienko przytulam cie kochanie mocno...
    Napisz proszę coś więcej o córci...

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Mnie najbardziej pasują pierwsze 2 tygodnie lipca. Ale ewentualnie może mogłabym się dopasować tez w innym wakacyjnym terminie. byleby do 15 sierpnia, bo potem już nie mogę.
    sabinka57 and kalahari like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

"Aktualnie 18 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (1 zarejestrowany(ch) oraz 17 gości)
    Agnieszka111"

edycja : Aktualnie 22 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (2 zarejestrowany(ch) oraz 20 gości)
    Agnieszka111*- DZIĘKUJEMY!!! wygrywamy ranking na najbardziej popularny watek na forum

Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 16-10-2016 o 07:29

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao,
    dzisiaj jade na lunch tutaj:

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

planuje menù tylko i wylacznie frutti di mare.

potem sa urodziny ziecia-tego co ma jeszcze zostac oficjalnym zieciem i ktoremu ,pomimo, ze konczy juz 35 lat, wcale sie nie spieszy do zrobienia tego kroku....
    i..bedzie duzy tort i to sie liczy!!!!!!!
    i ja bez zadnych oporow wsune kilka kawalkow-

bbaju-napisz cos wiecej o twojej corce.

aga-tak wiem, ten watek jest bardzo popularny , zauwazylam to juz kilka razy, ze frekwencja dopisuje...
    zycze milej niedzieli
    i jak mowi Franciszek: buona domenica a tutti!!!!!
    Ostatnio edytowane przez kalahari ; 16-10-2016 o 08:41

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie
    Kurcze, wyszło mi, że chyba do was nie pasuję! To po tym, jak poczytałam o tym, w jaki sposób lubicie pracować. Bo u mnie jest dokładnie odwrotnie. Trochę siłą rozpędu ale najczęściej jednak niezależnie ode mnie, większość rzeczy robię samodzielnie. A tak naprawdę (czyli inaczej niż wy) najwięcej frajdy, przyjemności i energii mam, gdy robię coś wspólnie z innymi .

Sabinko – Franceska wymiata . A czego się dowiedziałaś od tego młodego człowieka? Impreza przefajna, takie się potem najlepiej wspomina. Bardzo ładny płaszczyk! Wiem o czym piszesz z tym schylaniem się i przymierzaniem butów, tyle że ja mam sporo więcej nadbagażu . Trzymam kciuki i myślę że z nową motywacją będą efekty.

Madziu – gratuluję spadku i samozaparcia (czyli tort możesz szamać bez oporów! ) . Co do spraw o których nie możesz pisać - szkoda, ale rozumiem. No ale na skojarzenia o których pisałaś jak najbardziej czekam! I przypomniało mi się, że jeszcze coś tam nam obiecywałaś . Nie znam tego serialu, ale znam uczucie zafascynowania. Też już zdarzało mi się oglądać coś ciągiem bez opamiętania.

Agnieszko – niestety mam świadomość, że nic a nic nie wymyśliłaś, jeżeli chodzi o szkołę i uczniów. Jak nie ma możliwości wprowadzenia skutecznych konsekwencji, to nie ma też dyscypliny i tak kółko się zamyka. Byłam niedawno na szkoleniu, gdzie znowu wspominano o dokładaniu – ale nie pieniążków, tylko nowych obowiązków .

Kasiu – życzę udanego pobytu z dziewczynami. Co ja piszę – już widać, że tak jest! Dokładnie opisałaś to, co innych do ciebie przyciąga, a rozłamy (szczególnie przy braku częstego, bezpośredniego kontaktu), są niestety naturalne. Przecież wiesz, że nawet naszej przefajnej grupki w tym składzie sprzed dwóch lat, nie udało się utrzymać. A w przypadku twojej koleżanki – to przykre, ale nie róbcie sobie wyrzutów.

Maniusiu – jak tak poczytuję, to wygląda na to, że twoja Marta jest dosyć aktywna i dosyć dużo robi w kierunku samorozwoju .

Gruszko – jak tam nadmorskie wyprawy? Wiem, że nie zawsze da się na rowerze, a w takim razie jak z chodzeniem po brzegu?

Jolinko, Rene – co tam u was?

Bbaaju – witam!

Zaraz wyjeżdżamy, więc życzę miłej niedzieli

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Jadłospis i garść informacji

krysiapysia and sabinka57 like this.

Uprawnienia umieszczania postów