Dzisiaj ruszam w końcu na gimnastykę bo przez pobyt w Anglii przepadło mi kilka zajęć ale można je sobie odrobić więc teraz przez kilka tygodni zamiast raz w tygodniu postaram się chodzić dwa razy, poza tym muszę zacząć chodzić chociaz po 3-4 km bo bardzo się rozleniwiłam ostatnimi czasy
Kasiu czasem takie wypłakanie smutków uspakaja i pomaga, mam nadzieję, że tak było i w twoim przypadku
Maniusiu dzięki za zaproszenie do siódemkowa, mam nadzieję, ze uda mi się tam wpaść do ciebie a nawet nie tylko wpaść ale zagościć na dłużej ( taką mam nadzieję )
Krysiu a tobie życzę, żebyś zobaczyła z przodu tę długo oczekiwaną dziewiątkę
a co to nasza Agnieszka dzisiaj nie wpadła rano?
Kasiu piękną dekoracje masz już w swoim pokoiku![]()
Sabinko
ja cię poganiam bo chcę przejąć twojego bałwanka ,a nie porzucić razem z tobą ,niestetyJa ciągle w 9,niby tylko niecały kg ale sama wiesz,że czasem to aż kg.
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
No faktycznie, ze Agnieszki dzis z rana nie bylo... Czyzby znowu zab paskudny sie odezwal?
Jolinka tez cos malo pisze...umawialysmy sie w weekend na telefon ale nie wyszlo...moze w nastepny sie uda.
Ja tez siedze Maniusiu na 77-78 kg i nijak na dluzej w dol zejsc nie moge.
Co troche spadnie to mi znowu wraca...
Ty szczesliwa jestes bo corcia zakochana...a ja cierpie milosne katusze razem z mym pierworodnym...
martwie sie nim bardzo...ma po mamusi sklonnosc do nastrojow depresyjnych...
Gruszko, Sabinko, Krysiaczku...i dla was![]()
Kasiu, moje dziecko jak wiesz też ma takie skłonności, na szczęście nowa terapia robi cudaodpukać !
Kasiu wierzę że i twój syn na swoją trafi... widocznie to nie była jeszcza ta jedyna
Tylko wiadomo, łatwo się mówi stojąc z boku
Od siebie wielbicielkom kryminałów mogę polecić brytyjskie Ann Cleeves - to ta od Very Stanhope i P.D.James z Adamem Dalglishem.
A z seriali mroczny Shetland według powieści Cleeves.
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Dziewczynki znów mam laptopa w naprawie a nienawidzę pisać z komórki. Jutro powinnam mieć to sie odezwę![]()
dzien dobry :-)
Krysiu moje zainteresowania sa bogate ;-), ale na razie nie mam zbyt wiele czasu na ich rozwijanie. Lubie ksiazki, choc ostatnio niezbyt ambitne: kryminalki, np. Bonda albo skandynawskich autorow. Sporo pracuje, bo caly etat plus dodatki, co czesto zajmuje mi min .10-11 h...Oczywiscie dzieci zajmuja moja uwage, martwia mnie i ciesza. Te dzieci to 28 i 25lat :-). Chcialabym troche pomalowac, porysowac, moze jakies rekodzielo?... ale to w sferze marzen. Lubie spotykac sie z kolezankami, troszke poimprezowac, a tak naprawde to wiode zwykle niezbyt urozmaicone zycie :-)
śliczny kolor