Dzisiaj ruszam w końcu na gimnastykę bo przez pobyt w Anglii przepadło mi kilka zajęć ale można je sobie odrobić więc teraz przez kilka tygodni zamiast raz w tygodniu postaram się chodzić dwa razy, poza tym muszę zacząć chodzić chociaz po 3-4 km bo bardzo się rozleniwiłam ostatnimi czasy
Kasiu czasem takie wypłakanie smutków uspakaja i pomaga, mam nadzieję, że tak było i w twoim przypadku
Maniusiu dzięki za zaproszenie do siódemkowa, mam nadzieję, ze uda mi się tam wpaść do ciebie a nawet nie tylko wpaść ale zagościć na dłużej ( taką mam nadzieję )
Krysiu a tobie życzę, żebyś zobaczyła z przodu tę długo oczekiwaną dziewiątkę
a co to nasza Agnieszka dzisiaj nie wpadła rano?
Kasiu piękną dekoracje masz już w swoim pokoiku
Sabinko
ja cię poganiam bo chcę przejąć twojego bałwanka ,a nie porzucić razem z tobą ,niestetyJa ciągle w 9,niby tylko niecały kg ale sama wiesz,że czasem to aż kg.
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
No faktycznie, ze Agnieszki dzis z rana nie bylo... Czyzby znowu zab paskudny sie odezwal?
Jolinka tez cos malo pisze...umawialysmy sie w weekend na telefon ale nie wyszlo...moze w nastepny sie uda.
Ja tez siedze Maniusiu na 77-78 kg i nijak na dluzej w dol zejsc nie moge.
Co troche spadnie to mi znowu wraca...
Ty szczesliwa jestes bo corcia zakochana...a ja cierpie milosne katusze razem z mym pierworodnym...
martwie sie nim bardzo...ma po mamusi sklonnosc do nastrojow depresyjnych...
Gruszko, Sabinko, Krysiaczku...i dla was
Kasiu, moje dziecko jak wiesz też ma takie skłonności, na szczęście nowa terapia robi cuda odpukać !
Kasiu wierzę że i twój syn na swoją trafi... widocznie to nie była jeszcza ta jedyna
Tylko wiadomo, łatwo się mówi stojąc z boku
Od siebie wielbicielkom kryminałów mogę polecić brytyjskie Ann Cleeves - to ta od Very Stanhope i P.D.James z Adamem Dalglishem.
A z seriali mroczny Shetland według powieści Cleeves.
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Dziewczynki znów mam laptopa w naprawie a nienawidzę pisać z komórki. Jutro powinnam mieć to sie odezwę
dzien dobry :-)
Krysiu moje zainteresowania sa bogate ;-), ale na razie nie mam zbyt wiele czasu na ich rozwijanie. Lubie ksiazki, choc ostatnio niezbyt ambitne: kryminalki, np. Bonda albo skandynawskich autorow. Sporo pracuje, bo caly etat plus dodatki, co czesto zajmuje mi min .10-11 h...Oczywiscie dzieci zajmuja moja uwage, martwia mnie i ciesza. Te dzieci to 28 i 25lat :-). Chcialabym troche pomalowac, porysowac, moze jakies rekodzielo?... ale to w sferze marzen. Lubie spotykac sie z kolezankami, troszke poimprezowac, a tak naprawde to wiode zwykle niezbyt urozmaicone zycie :-)
śliczny kolor