Strona 1299 z 3048 PierwszyPierwszy ... 299 799 1199 1249 1289 1297 1298 1299 1300 1301 1309 1349 1399 1799 2299 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 12,981 do 12,990 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

hej koleżanki
    ja też nie przepadam za kaszą jaglaną, ani za kus kus
    lubię najbardziej zwykła jęczmienną i gryczaną , ale nie paloną tylko białą

Kasiu, na pewno ci pójdzie dobrze !!!!

Pogoda sprzyja spacerom, ale niestety muszę w biurze siedzieć i nic nie skorzystam na tym, że jest ładnie, no chyba że wytrwa do weekendu
    Agnieszka111 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry dziewczynki
    Witam już z domku
    Jak zwykle muszę się tu odnaleźć więc może mnie być teraz tutaj trochę mniej....

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
    maniusia72 and Agnieszka111 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

super , że wróciłaś szczęśliwie

ile ja się dzisiaj komplementów nasłuchałam, uśmiech mam od ucha do ucha już dawno trzeba sie było ciachnąć

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witamy Sabinko w domciu!
    Postaraj sie szybko ogarnac i wracaj tu do nas!

Maniusiu...widzisz...mala rzecz a cieszy! A komplementy jak najbardziej zasluzone! Fryzurka naprawde udana!
    maniusia72 and Agnieszka111 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie!
    Sprawa kaszy jaglanej załatwiona . Dobrze wiedzieć, że nie tylko mnie nie przypadła do gustu. Jeżeli więc nie muszę, to nie będę jej kupować. Zostaję przy ulubionej jęczmiennej. Trochę przykro, że wam też podpadł wywiad z Maciąg. Na jej bloga będę jednak dalej zaglądała, bo ma czasami fajne pomysły. Gruszko, oliwek też nie potrafię polubić i jeszcze flaczków . Maniusiu, mam nadzieję że nie boczysz się na mnie za fryzurkę. Jeżeli innym na żywo się podobała, to znaczy że w takiej wersji jest naprawdę ładna . Jola wychodzi jutro ze szpitala, więc może zajrzy i poopowiada trochę. Sabinko, dobrze że już szczęśliwie wróciłaś . Kasiu, a jak twoje sprawdziany? Reginko, czekam na ciebie z dietką. Madziu, zajrzyj. Trochę skrótowo, ale muszę niestety wziąć się do pisania .

Mieszka w
    Częstochowa

Krysiu
    czemu miałabym się boczyc , każdy może mieć swoje zdanie
    a dziś zaliczyłam kosmetyczkę i czuję się bosko !!!

ale mam jeszcze smutną wiadomość , dziś pod Częstochową rozbił się samolot w którym zginęły dwie osoby w tym kolega mojego Sucharka...
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

images (1).jpg

Witam w środę Dziś fajny dzień Cztery lekcje, więc krótko i będą kijki. Wczoraj znów je postawiłam na honorowym miejscu, bo pora już do końca rozprawić się z ostatnimi czterema kilogramami. W sobotę ostatki, a ja w piątek wybieram się na koncert piosenki balladowej. Uwielbiam takie klimaty, więc mam nadzieję, że wcześniejsza wizyta u dentysty nie zweryfikuje moich planów ( zważywszy na ostatni mój raz)Zaniosłam do krawcowej ostatnie dwie sukienki do zwężenia i teraz już nie ma odwrotu, Nie mogę przytyć Owszem zostawiłam kilka większych rzeczy, ale jako memento, a nie dlatego, że się przydadzą. Jak mój Kuba będzie miał chwilę czasu, to pomoże mi zrobić kolaż ze zdjęć, na którym będzie widoczna moja metamorfoza. Wkleję sobie na pulpit laptopa i będzie jako motywator

Hej Sabinko W przerwie robienia cateringu dla Twojego J. zajrzyj do nas

Maniusiu, fajnie, że fryzurka podoba się w pracy Takie komplementy sprawiają, że od razu lepiej się czujemy

Gruschko, ja za oliwą też nie przepadam, ale w dresingach które robię do sałaty- dodaję miód i musztardę, to jej smak trochę ginie, więc ją dodaję, bo jest zdrowa. Oliwki , to rożnie. Raczej je lubię, ale gdyby dziś zniknęły już na zawsze, to nie żałowałabym

Magda

Jolinko, Rene

Kasiu, jak tam twój word

Wszystkim wymienionym i niewymienionym dobrego, ciepłego i pięknego dnia

Mieszka w
    Częstochowa

wstałam dziś w nastroju troszkę takiej zadumy, mało wyspana bo czekałam na Marte żeby ją odebrać z Filharmonii, wybrała się na rosyjski balet "dziadek do orzechów", a potem długo, długo wspominaliśmy z Sucharkiem Pawła, tzn głownie on.
    I nasunęła mi się refleksja, że życie jest takie krótkie, nie ma co przejmować się drobiazgami, rozpamiętywać przeszłość , tylko żyć, bo jutro może mnie nie być.
    trzeba cieszyć się życiem i tym co mamy dziewczyny !
    Paweł miał tzw."wszystko" firmę, piękny dom, extra samochody i nawet samolot , a dziś go nie ma...

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Maniusiu, dokładnie Moja ostatnia filozofia dla samej siebie, to cieszenie się z każdego dnia i dziękowanie Panu Bogu za to, że mogłam spokojnie przeżyć każdy kolejny . Jestem bardzo pozytywnie nastawiona do ludzi i świata i niewiele rzeczy jest mnie w stanie przygnębić, Ciesze się że Jola wraca do zdrowia, że moja siostra cioteczna czuje się dobrze po usunięciu ośmiu zmian na skórze ( czerniak), że ojciec i mama jak na swój wiek czują się nieźle. Że mam pracę, dach nad głową kochającego męża i fajne dzieciaki... mam nadzieję, że wszystko idzie ku dobremu. Jeśli nie jestem w stanie czemuś zaradzić, czemuś co jest nieuniknione, proszę Anioły o opiekę nad tymi osobami...bo nic więcej zrobić nie mogę. Martwić się będę, gdy tfu, tfu, zdarzy się coś niedobrego...

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

stylowi_pl_kuchnia_tak-powinna-wygladac-twoja-lodowka--motywator-diet_19970948.jpg podobno tak powinna wyglądać nasza lodówka Moja prawie tak wygląda, tylko u mnie jeszcze są sery i mięso pieczone do kanapek
    Jolinkaa lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów