Strona 1399 z 3048 PierwszyPierwszy ... 399 899 1299 1349 1389 1397 1398 1399 1400 1401 1409 1449 1499 1899 2399 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 13,981 do 13,990 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Maniusiu, na wo nie jemy grzybów omijaj je w kapuście
    sabinka57 lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

czytałam, że pieczarki mozna
    no ale będe omijac na przyszłość
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

Agnieszka111 and sabinka57 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry dziewczynki
    Widzę że kilka z was ostro zabrało się za WO a ja tutaj zastanawiam się co robic po powrocie bo robić coś muszę, inaczej moja waga na pewno by wzrosła przy moim trybie jedzenia a czasami powiedziałabym nawet niedelikatnie
    "żarcia "

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
    maniusia72 and Agnieszka111 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam! Wpadlam na przerwie, akurat jestem po rozmowie z moim jakby "opiekunem integracyjnym w zycie zawodowe". Omawial ze mna moje wyniki, ktore wygladaja jak narazie calkiem niezle. Jestem w grupie uczniow...jak to sie kiedys mowilo "czworkowych"!
    Tak na powaznie to i dawniej w szkole tak u mnie bylo- nigdy nie bylam prymusem, ale utrzymywalam sie wsrod tych "dobrych".

Agnieszko- pieknie to napisalas rano i mysle, ze twoja idea opatrzenia takiej proby walki ze soba jakas "intencja", jest warta nasladowania.

Maniusiu- piekny ten nozyk corci- ma dziewczyny fach w dloniach...nie ma co mowic!

Trzymajcie sie dziewuszki w tych warzywkach- ja nie mam szans tutaj na miejscu przeprowadzac jakis tluszczowych czy innych restrykcyjnych diet- ale probuje na nowo trzymac sie por posilkow, nie podjadac miedzy nimi i wczesnym wieczorem jesc na kolacje tylko nabial i warzywa.

Sabinko- jak tam rwa kulszowa? Czy juz poszla sobie? Jak przygotowania do jubileuszu? Gdzie swietujecie?
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, jak pewnie wiesz, bo może mówili Wam w Ośrodku, dieta ta, jest nazywana inaczej postem Daniela, a Ewa Dąbrowska prowadziła na jej temat cykl wykładów w Radiu Maryja . Gdy wpadła mi w ręce książeczka- Ciało i ducha ratować żywieniem, to trochę mnie odepchnął sposób jej pisania, taki bardzo skupiony na wierze, umartwianiu itd. Ale potem, gdy przeczytałam ją całą, uznałam, że dieta wymaga tylu wyrzeczeń, że osobom, które wierzą w dobre i złe intencje, łatwiej jest ją przeprowadzić, gdy podejmą jakąś intencję- np. gdy wytrzymam 3 tygodnie, wyzdrowieje ktoś tam...Intencja tego typu skutecznie powstrzymuje przed sięgnięciem po coś niedozwolonego przynajmniej mnie, bo czuję, że inaczej mogłabym wywołać wilka z lasu Na początku byłam w tych intencjach bardzo ostrożna. Robiłam takie, które w razie przerwania diety nikomu nie zaszkodzą ale uznałam, że powinno być odwrotnie, trzeba jechać z grubej rury i wymyślić coś takiego, co skutecznie zadziała na dietę Dlatego robię tak: intencja potężna, ale okres czasu nie za długi- że tak powiem i Panu Bogu świeczkę i diabłu ogarek

Aga, zbożówki też nie powinno się pić za dużo, chyba że będzie to kawa z cykorii

Mieszka w
    Częstochowa

Aga taka intencja to dobry pomysł
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

No i co tam słychać?

Powiem wam, że dosyć dobrze mi się dietuje. Jeszcze nie czuję zmiany odżywiania, więc nie tęsknię za innymi potrawami, choć przecież gotuję chłopakom obiady. Oby tak dalej

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Ja rowniez sie trzymam. Zjadlam dzisiaj:

s- bulka z serem i dzemem
    IIs- 125 g jagod
    obiad- zupa, mieso z indyka z salatka i gotowanymi brokulami
    k- kubek zupki, chlebek chrupki

No nic...ide sie troche pouczyc a potem tu jeszcze zagladne...
    Agnieszka111 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

A u mnie zupełnie nie dietetycznie, jem sporo smakołyków, świętowaliśmy już moje urodziny w dwóch różnych restauracjach, w sobotę i niedzielę, bo tak najwygodniej w sobotę tylko dorośli, pojedziemy pyszności i wypilismy 3 wina i szampana, w niedzielę z dziewczynkami i powiem wam, że w niedzielę po głównym posiłku w tajskiej restauracji, pysznym zresztą, nagle pojawiła się obsługa restauracji, za plecami usłyszałam gong i wjechał tort dla mnie..

obsługa zaśpiewała Happy Birthday oczywiście wszyscy dookoła się cieszyli i bili brawo a przynajmniej się uśmiechali, ja wzruszyłam się bardzo i naprawdę zrobili mi wielką niespodziankę, poplakalam się ze wzruszenia

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

Uprawnienia umieszczania postów