Strona 1499 z 3048 PierwszyPierwszy ... 499 999 1399 1449 1489 1497 1498 1499 1500 1501 1509 1549 1599 1999 2499 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14,981 do 14,990 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

no i brawo Magda, wprawdzie nie ogarniam czym się zajmujesz, ale widzę że sporo tego

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Madziu- sukienka fantastyczna! I juz cie w niej oczyma wyobrazni widze!
    Ja tez chyle czola przed twoja aktywnoscia w pracy. No i w domu tez...
    Zdradzisz nam jak to wszystko wyglada terminowo? Wesele? Wnuczatko?

Dziewczyny- podziwiam szczerze wasze parapetowe ogrodnictwo! Super! Brawo Agnieszka! Brawo Gruszka! Chyba tez wezme przyklad i w weekend wsadze cebulki i pietruszki w ziemie. A co!
    Narazie bawilam sie na ogrodzie we wsadzanie bratkow...

krysiapysia and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dziewczyny- wasze wiosenne fotki ogrzewaja moje serduszko...
    Slodkie te pierwsze kwiatuszki- prawda?
    gruschka and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Moje koleżanki wysłaly mi whatsappem lekarstwo na bolące plecki. Chyba wybiorę Voltaren...

A was też coś boli?

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
    furaga, gruschka and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Hi hi Kasiu, w sumie każdy by pomógł

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Lekarstwo, lekarstwem...ale nie ma to jak swojska herbatka wieczorna... Prawda Krysiu?

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Oj tak Kasiu tak, od razu przysiadam do twojej herbatki .

Tyle popisałyście na temat roślinek, no i do tego te zdjęcia … chyba w końcu zacznę coś sadzić. A mam akurat bardzo nasłoneczniony balkon, więc dlaczego by nie spróbować? Bardzo by mi się pietruszka, szczypiorek i koperek widziały. Agnieszko, normalnie mnie wyczułaś! Bo mnie to trzeba właśnie tak łopatologicznie. Duże dzięki za ten link!

Kasiu, idź do endokrynologa. Im wcześniej wejdziesz w kolejkę, tym szybciej się dostaniesz. U nas jest tak samo, więc z doświadczenia wiemy, że nie ma co czekać, tylko trzeba się po prostu zapisywać. A może zrób rzeczywiście tak jak radzi Agnieszka – prywatnie i w Pl. O „życiu po dietce” już wspominałam. Moje imienino-urodziny namieszały. O ile na początku trzymałam się dosyć dzielnie, tak teraz w obliczu słodkości na stole popłynęłam. To oczywiście nie znaczy, że się poddaję, ale zwyżka raczej będzie. O zapisywaniu menu nie ma mowy. Tak swoja drogą, jeżeli powrót do starej wagi po tygodniu wo zajął ci miesiąc, to chyba nieźle. Pomyśl co by było gdybyś przeszła cały cykl.

Gruszko – piękne widoki, prawie czuję ten zapach morza . Co do diety, to może bym tak nie podpadła innym, gdybym nie chciała przechytrzyć sama siebie. Wzięłam na imprezę marchewkę, żeby było widać że coś jem. No i właśnie ta marchewka mnie wkopała .

Madziu – papierosy pomagają ci złapać głębszy oddech? No cóż, może być i tak. Nie wiedziałam, że szykujesz się do drugiego ślubu, więc chyba czegoś nie doczytałam. Pierwszy ślub rok temu poszedł ci rewelacyjnie, masz wprawę, więc teraz to już będzie luzik. Brawa za sposób, jaki wypracowałaś na utrzymanie wagi, no i wielkie gratki! Wbrew pozorom bardzo poukładana i zorganizowana z ciebie dziewczyna. Sukienka naprawdę mi się podoba. Za projekt oczywiście trzymam kciuki.

Len – zastanawiam się co przeważa. W upalne dni szukam rzeczy, które są z niego zrobione, ale jak tylko upały lżeją, to uciekam od niego. Właśnie przez tą podatność na zgniecenia. No bo Agnieszko, jak jest domieszka, to i chyba też materiał inaczej reaguje na ciepło?
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!
    Wczoraj Krysiu wypilam herbatke i poszlam spac przed 22:00...a dzis obudzilam sie o czwartej rano. Niestety dalej z bolem glowy...
    No ale nic...zrobilam kawke... zapraszam!

Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Taki zestaw lubię najbardziej - rano kawka czarna,gorzka,smolista a wieczorem cienka herbatka zielona albo koperkowa
    Zawsze jest się do czego przysiąść
    Kasiu
    ja też ostatnio wieczorem częściej odpadam,za to lepiej śpię i choć wstaję wcześniej to bardziej wyspana.
    Mnie się zdaje,zeto działa zegar biologiczny - jest jasno rano trzeba wstawać
    no i to sławetne przesilenie wiosenne,niby tyle by się chciało a człowiek jakiś taki słabiutki...
    Mam wrażenie,że lepiej mi się chodziłó po schodach jak jeszcze była zima...Ale nie dajmy się osłabieniu- świeże powietrze to jest to

Len lnowi ?! (Agnieszko popraw)nierówny...Te najlepsze ,które "najładniej" się gniotą są bardzo drogie,nawet ponad 100zł za metr,a przyzwoita jakość to 50-60zł/mb.Te tańsze to kołó lnu nawet nie leżaly,mają jakieś dziwne domieszki.Spodnie z pseudo lnu jeszcze "siedzą" gdy my już stoimy
    A dobry len gniecie się pięknie i szlachetnie i troszkę się prostuje.

Swoje pietruszki zdobylam u jednej kobitki w jej koszyku z przeceną,byly w fantazyjnych kształtach,podkiełkowane,wypadły z rynkui byly po 3 zł/kg.
    Grzechem byloby nie skorzystać.

Sabinko
    u mnie też wieje bardzo,ale ja taki wiatr lubięJak jestem gdzieś gdzie nie wieje to mi duszno....
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witam, Kasiu, dzięki za kawkę i współczuję bólu głowy
    Te pierwsze kwiatki w ogrodzie, zawsze napełniają nadzieją...

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Len – zastanawiam się co przeważa. W upalne dni szukam rzeczy, które są z niego zrobione, ale jak tylko upały lżeją, to uciekam od niego. Właśnie przez tą podatność na zgniecenia. No bo Agnieszko, jak jest domieszka, to i chyba też materiał inaczej reaguje na ciepło?
    -- Krysiu, zdecydowanie reaguje inaczej, a nawet powiedziałabym, że wcale nie reaguje tym bardziej, że te eleganckie sukienki z lnu, które mam, są szyte z podszewką, dzięki czemu nie wypychają się, nie prześwituje ciało, wyglądają pięknie, ale zupełnie nie spełniają funkcji jaką powinien spełniać len. Bardziej jest to kwestia w tym wypadku modnego materiału niż funkcjonalności.

Dziś mam dzień sprzątania- wieczorem przyjeżdża zięć ( naleśniki już zrobione, bo on zawsze za nimi u mnie się ogląda ), a jutro imprezka syna...a ja do Warszawy...nie wiem, kto bardziej się cieszy- syn z imprezy, czy ja z pretekstu do wyjazdu do mojego ukochanego miasta ( Krysiu, Madzia, pozdrowię stolicę i od Was )

Uprawnienia umieszczania postów