dzień dobryimages.jpg
Dzien dobry
Maniusiu, Agnieszko ...
dziekuje za kawesiorbne obie i spadam do swojej babci ...
Maniusiu...
wspolczuje klopotow z autem ... znam ten bol ... ale choc bedzie ciezko to wiem kochana ze dasz rade ....
Agnieszko...
sily w tym ciezkim dniu i gratki za piekny suwaczek... moj niestety z niewiadomych przyczyn wrocil na stara pozycje, ale najwazniejsze ze cukier spada ...
Kasiu...
nie tylko wiem co czujesz , ale mam takie same odczucia ...
Jolonko...
Sabinko...
Natko...
Krysiu...
Kalahari...
Milego dnia wszystkim zycze ...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Witajcie kwiatuszki moje!
Aga i Agusia (ktora jest ktora niech same rozsadza...) dzieki wam za podwojna kawusie...
Wspolczuje klopotow z autem jak i dlugiego dnia w pracy- ja na dzis mam w planie wreszcie wykopanie dalii w ogrodzie bo na jutro zapowiadaja skok termiczny i snieg!
A ja przeciez na ten weekend wyjezdzam!!!
Ciesze sie bardzo na to SPA ale w tyle glowy mam lek czy aby na pewno to bedzie mily wyjazd...jedna z kolezanek bowiem ma teraz tak silne objawy klimakteryczne i jest tak negatywna, ze az strach sie bac!
A i ja ostatnio bywam...nazwijmy to: ciut chimeryczna...
No ale...moze jakos to bedzie!![]()
images.jpg
Teraz mam chwilę dla siebie,bo moi panowie śpią.
U mnie w planach większe zakupy jak mąż wstanie po nocce-ma wolne,to ma kto dźwigaćZamówił sobie grochówkę i już o 8-mej rano ugotowałam,bo jakbym miała iść do wnuczka,to potem nie byłoby kiedy-mały jest chory i nie mogłabym go zabrać do siebie.
Dobrze,że więcej śpisz-mam nadzieję Ewciu,że czujesz się lepiej i pogoniłaś przecz choróbsko.
Oj no to się narobiło Maniusiu-a czy ten warsztat to zaufany jest?Nie zmajstrowali Ci tam coś,jak samochód zostawiłaś?
Aguś tyle godzin w pracy-będziesz dziś padnięta.Trzymaj się !
Kasiu wiem,że masz obawy,ale postaraj nie nastawiać się anty.Może właśnie ten wyjazd zrobi dobrze koleżance i wszystkie będziecie się dobrze bawić czego Wam życzę.
Ty dopiero dalie wykopujesz???U mnie od miesiąca są w piwnicy-były dwa dni lekkie przymrozki i zniszczyły je.
Śnieg.......zima..........brrrrr !!!!
Spokojnego dnia kobietki![]()
Mam wolną chwilę- okienko, więc piszę
Kasiu poleć koleżance te tabletki, które ja biorę dzięki dziewczynom. Ja czuję się zdecydowanie lepiej. Nie wszystko jest super, ale dużo, dużo lepiej. Np nie tak szybko wpadam w irytację, a uderzenia gorąca zdarzają się zaledwie kilka razy w ciągu dnia, a nie kilkadziesiąt. Zważywszy na to, że biorę je niecały tydzień, uważam, że jest supermam nadzieję, że im dłużej będę je łykać, tym będzie lepiej .
A na wyjeździe może być zupełnie inaczej i koleżanka może być zupełnie fajna![]()
Dzień dobry :0
jestem i czytam ale nie piszę na razie bo jakoś weny brak, jesienna szaruga mi nie służy, jakiś taki depresyjny nastrój mam ale dzisiaj idę na basen, może się trochę rozruszam fizycznie to i psychicznie będzie lepiej
0_0_0_1989276909.jpg
A ja Sabinko przed chwila coby rozladowac rozsadzajace mnie emocje ogolilam sie wszedzie tam, gdzie trzeba...
coby ludzie nie pouciekali...jak mnie na basenach ogladac beda...
Posprzatalam tez szflade w lazience, gdzie bylo tzw "szwarcmydlo i powidlo"...A zabieralam sie do tego od dawna jak pies do jeza!
Deszcz u nas niestety dalej pada i nie moge wyjsc na ogrod...by to ges kopla!
Dobrze by mi bowiem zrobilo wyjsc z domu ...i glowe ciut przewietrzyc...
Wedle madrego powiedzenia:
![]()