69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Teraz doczytalam że Krysia przyniosła naleweczke to może imprez ka jakąś będzie ? Ale ja idę spać bo coś głowa mnie pobolewa, nie lubię takiej ddzystej pogody....
Piszę na tablecie i nie wszystkie znaki mi wchodzą i do tego nie mogę was lajkowac i nie widzę czy ktoś lajkuje mnie
Laptop mi siada i chcę się bardziej oswoić z tabletek w razie czego ( odpukac)
-
pobrane (2).jpg
Witam i otwieram magielek
-
Dzień dobry, też przy kawie 
Cześć Aga 
Przesypiam choróbsko w ostatnich dniach i nawet muszę powiedzieć, ze jest coraz lepiej, mam nadzieje, ze udało mi się wykręcić z chorowania 
Miłego dnia wszystkim 
Espresso_still_life.jpg
Ostatnio edytowane przez evige ; 18-11-2015 o 06:35
-
Będę odpisywać na raty 
U mnie w tej chwili na dworze jest 15 st. i burza!!!!
Cześć Ewuniu poranna towarzyszko
Będziesz robiła jakieś ładne dekoracje na Święta? Jak tak, to mam nadzieję, że wrzucisz nam jakieś zdjęcia, bo szukam inspiracji, a tych szuka się u najlepszych 
Sabinko, jak jesteś zalogowana, to też nie możesz lajkować na tablecie? Masz rację...Kalahari przestraszyła się nadmiernej ilości gąb do wyżywienia tymi truflami...narobiła smaku i uciekła 
Krysiu, naleweczki lubię, ale tylko kieliszeczek...za to szampana mogę wypić duuuużo, bo podobnie jak Sabinka bardzo lubię
-
Kasiu, nasz forumowa przyjaźń mam nadzieję przetrwa jeszcze dłuuuugo
Przecież to od nas zależy
A Ty jesteś jak Kokoszka, która zbiera nas za przeproszeniem do kupy i tu i na fb i na żywo
za co ja jestem Co bardzo wdzięczna.
-
Natko, fajnie, że nareszcie można Cię było poczytać 
Gammuś, masz rację, że stałyśmy się dla siebie bliższe niejednokrotnie niż rodzina przez codzienne rozmowy, gadanie o rzeczach ważnych i mniej ważnych
Żałuję tylko, że tak daleko od siebie mieszkamy, bo można byłoby się spotykać częściej 
Jola, zgadzam się, że raz piszemy więcej raz mniej...to zależy od wielu czynników. Ja lubię gdy ktoś napisze że dłużej go nie będzie , wróci za kilka dni i wcale nie podoba mi się " tajemnicze" znikanie, bo obawiam się, że coś się mogło stać ...
-
Magda, bardzo podobają mi się te wiersze o przyjaźni
Zdecydowanie wolę to niż fizykę kwantową, bo od przedmiotów ścisłych to mam w domu męża i syna
, ja jestem kompletna ignorantka w tej dziedzinie
-
buongiorno,
a wlasnie, ze...
szampana wczoraj wieczorem wypilam,
gab do wyzywienia truflami
wcale sie nie przestraszylam,
danie wyszlo wysmienite
a jego intrygujacym smakiem sie wrecz zachwycilam,
mimo wszystko wyzszosc kwantow nad truflami
tym razem takze odkrylam
-
Witajcie dziewuszki moje kochane[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Weszłam wczoraj ,żeby popisać na forum i ledwo gdzieś tam skrobnęłam i wyłączyli prąd
Potem jak już włączyli,to akurat mąż z pracy wrócił przed 19tą,no to obiado-kolacja dla niego,dla naszej dwójki też kolacja,trochę rozmowy,wieczorna krzątanina,a potem po prostu padłam i poszłam spać już przed 21-szą
No i ominęło mnie świętowanie........pewno szampana nic nie zostało,a Kalahari zaszyła się gdzieś tam ze swoimi truflami
Chociaż mówiąc szczerze i.....szeptem,żeby ślinotok u mnie nie wystąpił,to miałabym ochotę na moje ulubione słodycze.......trufle z w czekoladzie
Teraz muszę uciekać po pieczywo,choć jak patrzę za okno jak wieje i leje,to mi się kompletnie nie chce ruszyć z domu...brrrr.
Wrócę tu jeszcze,ale wieczorem.
Ostatnio edytowane przez Jolinkaa ; 18-11-2015 o 09:16
-
Witam pieknie i macham do was lapka tylko bo sie spiesze...chce isc jednak (mimo wstretnej wagi!
) na spotkanie WW...
Dobrego dnia moje kochane!
Uprawnienia umieszczania postów