Strona 547 z 3048 PierwszyPierwszy ... 47 447 497 537 545 546 547 548 549 557 597 647 1047 1547 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5,461 do 5,470 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

no ja niestety z tych co tłuką wszystko
    Ja się czegoś chcecie pozbyć zaproście mnie do zmywania
    A kubeczek śliczny

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Mężu mi się rozchorował, a jak wiadomo chory facet w domu to gorzej jak baba w ciąży.
    Wybaczcie ,że nie poczytam , bo nie mam kiedy, latam z kuchni do pokoju , gdzie M leży żeby pogadać , herbatka, kawka ......
    Kasiu i Agnieszko piękne dekoracje, ja okna zaczynam w przyszłym tygodniu, bo w tym skupiam sie na przygotowaniu paczki świątecznej. Jutro M jedzie do lekarza, bo ciśnienie mu skacze i źle się czuje.
    Pozdrawiam serdecznie będę zaglądać w miarę możliwości.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Gamusiu-kocham cie za ten twoj pozytywizm ale przychylam sie do zdania Sabinki...nie dla wszystkich to pozytywne postrzeganie siebie jest takie proste... I konia z rzedem temu, kto potrafi powiedziec jak sie tego nauczyc!

Ja mysle, ze taka cecha charaktera jako wysoka samoocena dana jest nam w genach, a dodatkowo wzmaga ja wychowanie i wplyw otoczenia. Ja mimo, ze bylam bardzo kochanym dzieckiem, zaznajacym od rodzicow wiele ciepla i milosci wyroslam na kobiete ciagle watpiaca w swoja wartosc i widzaca sie w bardzo krytyczny sposob. Wielokrotnie spotykam sie wokol ze zadaniem, ze to niewlasciwie, ze trzeba sie przyjmowac pozytywnie, nie uzalezniac od opinii z zewnatrz ale...jakos tego wprowadzic w zycie...nie potrafie!

I ciesza mnie nieustanie slowa pochwaly, potwierdzenie tego co robie jako pozytywne- jak chocby w wypowiedzi Krysi, a doluja slowa krytyki czy chlodnej oceny jak to robi moj malzonek...
    gamma56, krysiapysia and sabinka57 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Natko współczuje choroby twojemu M i tobie przy okazji też skoro on z gatunku tych "upierdliwych" podczas choroby
    mam nadzieję, że nic groźnego nie jest twojemu "Kochaniu"

Agnieszko a kto będzie mył twoja nową ładną zastawę gdy już wszystko z niej zjemy - chyba ja bo przyznałam się, że nie tłukę

no co jest? napisałam post i go nie ma!!!
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

jednak jest ten mój post - jest na nowej stronie a ja szukałam na starej

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Sabinko nie jest z tych upierdliwych i już chce wstać, ale widzę, że jest kiepsko i nie pozwalam.

Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, mam nadzieję, że zmywarka mi nie zastrajkuje, chociaż swoje lata ma i często się psuje
    gamma56 and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Z innej beczki...
    Bylam dzis na spotkaniu WW- katastrofa! W ubraniu mialam 79kilo znowu! Czyli apiac od nowa Polska Ludowa!

Ale na WW rewolucja- zmiany, zmiany, zmiany!
    Nowe punkty, nowy program! A jaki? Myslalam, ze sie zkicham ze smiechu...odkryli bowiem , ze najlepiej odchudza bialko i bialkowe produkty maja teraz mniej punktow a weglowodanowe-szczegolnie te cukrowo-tluszczowe wiecej! Czyli pan Dukan sie klania!

Tlumacza sie tym, ze to jest obecnie najnowsze naukowe podejscie do odchudzania i dlatego wprowadzaja te nowa punktacje-Smartpoint.
    W rzeczywistosci oczywiscie robia na tym znowu kase- bo trzeba nowe ksiazki i nowe produkty kupowac...
    Ale i balagan maja przy tym przestawieniu programu niezly- bo teraz w dobie internetu ludzie odchudzaja sie zazwyczaj online- a tu nowy program robi im mnostwo problemow! Ludzie sa wsciekli, sa ciagle skargi i utyskiwania na to, ze nic nie chodzi jak trzeba- a pieniadze sciagniete za uzytkownictwo...
    Ja tez mam juz sciagnieta oplate za grudzien i co? I idzie mi to odchudzanie jak ...nie powiem co!
    Materialy nowe dostalam ale nie sadze, ze uda mi sie w tym miesiacu cos zdzialac...za duzo mam pokus i za duzo nerwow...a jedno i drugie nie sprzyja odchudzaniu...
    Mam nadzieje w styczniu ruszyc pelna para z kopyta! Narazie bede dniami "postnymi" sie trzymac w ryzach, aby calkiem nie poplynac...

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Kaienko ...
    masz racje :" nie dla wszystkich to pozytywne postrzeganie siebie jest proste..." ale nie znaczy to ze nie mozna sie tego nauczyc ... oczywiscie nie ma na to gotowych wzorcow i trzeba naprawde solidnie nad soba popracowac, aby poczuc sie wartosciowa . napewno sporo zapisane jest w genach, ale co do wychowania i stosunku rodzicow to ja juz nie przecenialabym tego. rodzice wprowadzaja nas w zycie, ale od pewnego okresu sami obserwujemy swiat i czerpiemy z niego wzorce do nasladowania i niestety albo i na szczescie nie zawsze sa one zgodne z tym co wpajali nam rodzice... zreszta nie wszyscy rodzice wpajaja dzieciom takie same "prawdy" i to wcale nie w zlej wierze , tylko dlatego ze sami preferuja inne wartosci ...
    Nowosci WW nawet komentowac nie bede, bo ciagle powtarzam, ze wszelkie zmiany najbardzie skutecznie odchudzaja portfele potencjalnych klientow... chudlam pieknie stoujac bardzo stare zasady i jetem pewna, ze stosujac nowe zasady wcale nie chudlabym predzej czy trwalej... caly szkopul w tym aby klepki w glowisi odpowiednio sie poukladaly i opieraly sie niezdrowym pokusom...

28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Uprawnienia umieszczania postów