Strona 546 z 3048 PierwszyPierwszy ... 46 446 496 536 544 545 546 547 548 556 596 646 1046 1546 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5,451 do 5,460 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Buuuuuu..... Agniesiu czemu my od siebie tak daleko???
    Juz bym cie miala u siebie na herbatce w cudownych filizankach jakie posiadam na wypadek takich wyrafinowanych herbacianie gosci!
    gamma56 and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witajcie dziewuszki! Spal am dziś po prochach znowu jak smok...dobrze ze je mam bo bez nich budzę sie juz kolo 4 rano. ..

Gesendet von meinem SM-G350 mit Tapatalk

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Krysiu córka znalazła miejsce gdzie robią takie kubki, Maja miała wtedy 3 miesiące, pani odcisnęła umoczoną w farbie rączkę Mai na kubku i potem został on normalnie wypalony i można z niego korzystać
    mam też drugi też w prezencie od córki z naszym wspólnym zdjęciem
    fajne pamiątki a że ja raczej nie rozbijam niczego to mam nadzieję, że długo je będę miała

kubek.jpg

kubek2.jpg

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Dzień dobry z pracy a ja lubię filiżanki, małe i najbardziej ze wszystkich kaw kocham espresso takie malutkie na dwa łyczki . W pracy mam większą filizankę, ale wlewam kawę do połowy. , herbatkę też lubię z filiżanki.
    Sabinko, śliczny ten Twój kubeczek

Dobrego dnia wszystkim życzę miłych pogaduszek przy kawkach-herbatkach.

Pa pa

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Awatar evige
    Mieszka w
    Suisse

recepta na szczęście skąd ja to znam ???

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Natka55 and sabinka57 like this.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Sabinko ...
    gruba to pojecie wzgledne, a mlodosc to nie cyferka w metryce urodzenia tylko stan umyslu .... wszystko zalezy od tego jak kierujesz swoim umyslem ... i wcale nie w tym rzecz aby wmawiac sobie ze jestem mloda chudzina ... chodzi o to aby spojzec na siebie "przychylnym okiem" ... pisalam to juz kiedys... ale czy patrzac na mnie myslisz ze to stara gruba baba ? czuje ze raczej tak nie jest , ale ja przeciez jestem od ciebie i starsza i grubsza , wiec dlaczego u licha patrzysz na mnie laskawszym okiem niz na siebie ? pokochaj siebie taka jaka jestes ... przeciez innych kochasz nie za to jak wygladaja czy jacy mlodzi sa ... dlaczego wiec u licha twoja waga i wiek sa przeszkoda aby pokochac siebie ? zastanawials sie kiedys nad tym ? Moze sie myle, ale wydaje mi sie iz jest prawdopodobne, ze niejedna z tych szczuplych pan z gimnastyki , nigdy nie stalaby sie twoja wierna przyjaciolka, bo w jej "ladnym opakowaniu" trudno by bylo znalezc cos wartosciowego...

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    widzę to co jest w tym lustrze rzeczywiście, czyli jakby nie było kobietę prawie 59 letnią, 160 cm wzrostu i z otyłością, nie nadwagą, nie ma to tamto - widzę po prostu grubą i niemłodą kobietę, nie mam się co oszukiwać, że jest inaczej...
    naprawde rece mi doslownie opadaja , kiedy czytam jak tak mila i sympatyczna osoba jak ty takie herezje pisze .. boj sie Boga a mnie jeszcze bardziej, bo ja taka milosierna nie jestem i kiedy nadarzy sie okazja to Ci tylek za takie gatki skopie.... i z premedytacja nie zalejkowalam tego Twego posta, bo takiej gatki poprostu nie lubie, wiec i lajkowac nie bede :P

Kasiu...
    masz racje szczerosc nie zawsze poplaca, ale kiedy sie ma taka nature to niejednokrotnie trzeba spijac piwo jakiego sie swoja szczeroscia nawarzy... nie dziwie sie ze masz juz dosc takiej sytuacji i chcialabys aby w koncu padlo jakies ostateczne rozwiazanie ... w takich stresowych sytuacjach , mawiam woz albo przewoz, ale koniec z niepewnoscia... mnie tez taka niepewnosc doprowadzilaby do psychicznej ruiny... zdecydowanie zle znosze takie niejasne sytuacje i wole poniesc porazke , niz siedziec jak na beczce prochu i czekac. wiem ze jest Ci zdecydowanie trudniej , bo masz przy sobie mezczyzne ktory zamiast Cie wspierac i pomagac, to nieustannie kontroluje i surowo ocenia , a to zapewne jest dla Ciebie dodatkowe wielkie obciazenie ...

Krysiu..
    spoko... hipcia wypozyczylam sobie do krotkotrwalego uzytku ... tak bardzo mi sie spodobal ... taki cieply i optymistyczny ... takie typy osobowosci bardzo lubie, a ze przy okazji jest roche za niski do swojej wagi , to bardzo go upodabnia do mojej obecnej proporcji wagi i wzrostu

Agnieszko ...
    szykujemy sie do spotkania w Twoim domu... moze wiec bedzie okazja, aby Krysia i Kasia "pomyly" Twoje niezbyt ulubione naczynia ? tylko pamietaj zeby nie uzywac swoje ulubionej zastawy, tylko tej ktorej tak chetnie bys sie pozbyla
    Garnki tez czesto przypalam, ale od czasu kiedy uzywam tych ze stali nierdzewnej przestalo to byc problemem ... bo te po przypaleniu zalewam woda , dodaje proszku do zmywarek i po 2-3 godzinach sa jak nowe...

Ewa...
    pisalas, ze L chcial juz postawic choinke ale nie chcialas , ale ja bym sugerowala aby przyniosl i ustawil w stojaku, a ty narazie nie musisz jej jeszcze ubierac tylko postaw na balkonie i to juz bedzie namiastka swiat a kiedy uznasz ze juz czas , to wstawisz do pokoju i przystroisz ....
    recepta na szczescie... wypisz wymaluj moja metoda a dietetyczne recepty poprostu wymiataja ...
    gotowana lapka kurza do polizania , marzenie o salcesonie czy listek szczawiu potarty jakiem - poprostu poezja

Jolinko...
    ciekawi mnie czy barometr w lydkach Twoich i meza mowil prawde i zaczelo padac ? u mnie jak na ironie losu swieci pieknie sloneczko ... wprawdzie nie caly dzien , ale kazdegio dnia kilka godzin , a to juz wystarczy aby wprawic mnie w dobry humorek ...

I takiego wlasnie milego , slonecznego dnia wszystkim zycze
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Ewuniu dobre
    gamma56, Natka55 and evige like this.

Gammo no taką się widzę i tyle
    a pomysł z myciem łatwo tłukących się przedmiotów u Agnieszki przez Kasię i Krysię przedni - pomogą jej w pozbyciu się niechcianych już talerzy i kubków
    ty to masz pomysły

Awatar evige
    Mieszka w
    Suisse

Cytat Zamieszczone przez gamma56 Zobacz posta
    Ewa...
    pisalas, ze L chcial juz postawic choinke ale nie chcialas , ale ja bym sugerowala aby przyniosl i ustawil w stojaku, a ty narazie nie musisz jej jeszcze ubierac tylko postaw na balkonie i to juz bedzie namiastka swiat a kiedy uznasz ze juz czas , to wstawisz do pokoju i przystroisz ....
    ależ oczywiście, że będzie choinka, bo przeciez wracam w sylwestra i jeszcze będę się nią cieszyć, nie chciałam za szybko wstawiać, bo mi uschnie i będzie się sypać, ale już ustalilismy, ze w sobotę kupi, a w niedzielę ją przystroję.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

To ja wyjmę wszystko do stłuczenia żeby było na oku ale jeść będziemy na ładnej, nowej zastawie

Uprawnienia umieszczania postów