Strona 1356 z 3048 PierwszyPierwszy ... 356 856 1256 1306 1346 1354 1355 1356 1357 1358 1366 1406 1456 1856 2356 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 13,551 do 13,560 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Skoro to topik o odchudzaniu to ja z uporem maniaka wracam do tego tematu
    waga wzrosła i to sporo ( więcej niż u ciebie Klahari), sama nie mogę sobie poradzić z ograniczeniem jedzenia lub kaloryczności to na dobry początek w Nowym Roku zamówiłam sobie dietę pudełkową od poniedziałku do czwartku bo w piątek jest święto a co dalej - zobaczę, jak będę się grzecznie trzymać tego co mi przywiozą to na pewno waga ruszy w dobrym kierunku to może i ja jakoś się opanuję

Kalahari życzę ci udanego pobytu w Sztokholmie no i żeby jedzenie było drogie
    czekam na fotki

Kasiu ja też czuję się i wyglądam jak baleron

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Ja Sabinko ututa jestem masakrycznie. Mimo ze w święta nie mogłam jeść z powodu choroby. No ale...do roboty
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Ja postanowilam, ze zaczynam od nowego tygodnia-dzis i jutro nie mam szans na asceze. W niedziele Nowy Rok-a potem w poniedzialek popoludniu wracam do szkoly/do internatu- wtedy zaczne diete. A jaka jeszcze nie wiem... Zdecyduje w noworoczna niedziele wlasnie.
    Bedzie tak jak na tym obrazku...

Maniusiu masz rację - do roboty, nie poddajemy się

Agnieszko fajnie mieć świadomość, ze 2 stycznia nie musisz iść do pracy, nie tylko tego dnia ale cały rok...należy ci się ten urlop
    wiem, że idziesz do kina na Sylwestra a na jaki film jeśli można spytać? bo chyba nie pisałaś ?

Kasiu myślę, że w tym Bornym Sulinowie jeszcze nie maja planów na turnusy i ceny w następnym roku, przynajmniej na stronie internetowej nic nie ma na ten temat chyba trzeba jeszcze trochę poczekać....

zaczęłam dzisiaj czytać "Siedem lat później" - rozmowa Doroty Wellman z Januszem Wisniewskim, świetnie mi się czyta

Kasiu fajna ta demotka którą wrzuciłaś, ja własnie zrobiłam pierwszy krok kupując sobie na 4 dni dietę z pudełek ha ha

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-odchudzanie-ruchomy-obrazek-0062.gif

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Rozmawiałam dzisiaj z naszą Reginką-Gammusią . Tak miło było ją znowu usłyszeć . Rzeczywiście są u niej duże zawirowania, ale na szczęście takie bardzo pozytywne! Przesyła wam moc najserdeczniejszych życzeń Noworocznych . Nie zrezygnowała z Zawziętasek, tylko ma teraz głowę zajętą czymś zupełnie innym. I to inne jest naprawdę ważniejsze. Smuci mnie tylko fakt, że na pewno nie będzie w stanie dojechać na nasze spotkanie . Ale i tak się cieszę i kibicuję każdej jej decyzji .

Też myślałam wczoraj i dzisiaj o naszej Regince ale myślałam że te "zawirowania" to coś złego i nie chciałam jej zawracać głowy i się narzucać ale dobrze Krysiu że do niej zadzwonilas i że wiemy że to co się i niej dzieje to nic złego a nawet pozytywnego
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

odzyskałam swojego laptopa. tym razem mam nadzieję, że na dłużej
    A to dla wszystkich sylwestrowa kawka images (1).jpg

Najpierw waga- jak to w sobotę. Waga bez zmian Udało mi się zrzucić świąteczny nadbagaż, choć było ciężko, szczególnie w ostatnie dwa dni. Wiedziałam jednak, że jak sobie odpuszczę, to popłynę. Wolałam więc się sprężyć i wrócić do wagi. Podejrzewam, że kolejny tydzień może być podobny z racji sylwestra i nowego roku, choć mój plan jest taki, żeby jednak tak nie było . Od jutra wdrażam plan zdrowego, systematycznego jedzenia dla całej rodziny.

Nie wiem czy pamiętacie moje ubiegłoroczne postanowienie noworoczne- nie wyrzucanie jedzenia. Powiem wam, że może nie w 100 % ale w dużej części udało mi się to. To postanowienie jest ciągle aktualne. Mam więc już dwa

Krysiu, poznałam po wiadomości watschapowej od Reginki, że coś ważnego dzieje się w jej życiu, niemniej jednak bardzo mi szkoda, że przez te zawirowania nie ma jej z nami, no i że juz na pewno wie, że nie będzie na spotkaniu. Wszak to jeszcze kupa czasu, więc może jednak te zwairowania spowodują, że jednak będzie mogła się z nami spotkać , to byłaby dobra wiadomość

Sabinko, każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku. Ty go zrobiłaś kupując pudełka. teraz tylko musisz wytrzymać kilka pierwszych ważeń, żeby spadająca waga dawała ci kopa do następnego dnia walki z samą sobą, a nie powód do euforii i w związku z tym do świętowania sukcesu jedzeniem.

Madzia szczęśliwej podróży i udanego pobytu To już wiemy, że robimy spotkanie w wakacje, bo zdecydowanej większości ten termin pasuje najbardziej, więc mam nadzieję, że i Ty na nim będziesz. Sprecyzujemy go dokładniej po nowym roku, wypowiemy się ostatecznie i ja mogę tam zadzwonić i o wszystko wypytać- napiszecie mi o co i będę dzwonić.

Dobra dziewczynki...na razie tyle Muszę jeszcze przygotować żarełko dla mojego syna, ktory idzie dziś na swojego pierwszego w życiu sylwestra Zajrzę potem, a teraz lecę do sklepu
    Jolinkaa and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam w ostatnim dniu starego roku...
    U mnie świąteczna wrzuta kilogramowa przeszła moje najśmielsze oczekiwania...3,5 kg... weszłam na wagę i zobaczyłam...83kg!
    Tyle ostatnio ważyłam w ciąży.
    Tylko...co ja teraz mam urodzić!???

Zawzietaski kochane- dobrego zakończenia roku 2016 i udanego startu w Nowy Rok 2017!

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Uprawnienia umieszczania postów