Strona 1355 z 3048 PierwszyPierwszy ... 355 855 1255 1305 1345 1353 1354 1355 1356 1357 1365 1405 1455 1855 2355 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 13,541 do 13,550 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

mi to miejsce pod poznaniem podoba się ze względu na ceny, joga jak widzę nie jest tam obowiązkowa.
    Ale większość zdecyduje No ale w zasadzie to Borne, jeśli chodzi o pobyt na weekend też nie zabija ceną, więc moze być, no ale tu mam dwa razy dłuższy dojazd
    Ostatnio edytowane przez maniusia72 ; 30-12-2016 o 07:28

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Aga pewnie nieobowiązkowa, ale co wtedy robic? Mam nadzieję, że coś tam bym sobie znalazła, bo masaz u mnie tez odpada, bo nie cierpie ale tak jak napisałam- z Wami nawet w mysią dziurę i nie będe narzekac
    maniusia72 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!
    Obudzilam sie dzis rano jak skowronek...bo obudzil mnie sen o...naszym wyjezdzie. I olsnilo mnie, ze chyba najbardziej bezproblemowy dla mnie bylby tygodniowy wyjazd nie na wakacjach, ale zaraz po egzaminie czyli od soboty 25 marca. Moglabym wtedy rozpoczac praktyke od 3/4 kwietnia po takim wypoczynkowym tygodniu z wami. Z dieta czy bez diety.
    Skoro Agnieszka nie ma szkoly to mysle, ze moglaby wtedy pojechac-a jak wyglada ten termin u was dziewczynki?
    Gdybysmy zdecydowaly sie na Korbielow (gory w Zywieckim) to na weekend moglyby tez tam dojechac latwo dziewczyny mieszkajace na Slasku. A te z dalszych stron moze wygrzebaly by tydzien takiego wiosennego urlopu-co?

Przemysliwywalam wczoraj wszystko w te i we wte i bardzo trudno bedzie mi dopasowac na wakacjach nasz wyjazd do planow rodzinnych-na tydzien raczej nie ma mowy, zebym wtedy bez meza wyjechala- bo co on wtedy bedzie robil? Nie rozmawialam z nim jeszcze o tym-bo chce wiedziec najpierw co postanowicie- ale jak go znam to nie bedzie zachwycony, gdybym w sezonie letnim pojechala gdzies do Polski sama.

Agnieszko- my idziemy na Sylwestra na duze party urodzinowe. Nasz sasiad z dzialki obchodzi 50-tke i wynajal sale z cateringiem. Ma zaproszonych 60 ludzi. Skladamy sie dla niego na prezent-chce sobie kupic jacuzzi do ogrodu.
    A propos Sylwestra...taka utyta jak teraz jeszcze chyba zadnego roku nie bylam-w kazdej sukience, ktora mam w szafie wygladam jak baleron. A nic nowego nie chce sobie na te mam nadzieje przejsciowe gabaryty kupic.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, ja w roku szkolnym, nawet nie pracując nie wyjade na tydzien. Mój Andrzej często wyjezdza, i nie zostawie Kuby na cały tydzien samego w domu. Niby mały nie jest, ale to nadal młody chłopak plus zwierzęta. Mieszkamy w odległości od miasta,Kuba musi szybko przemieszczac sie na zajecia dodatkowe- nigdzie by nie zdązył, nie mówiąc o tym, że nie jadł by nic ciepłego . na weekend tak, ale na tyfdzien odpoada.
    maniusia72 and krysiapysia like this.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Dla mnie tydzień w marcu też odpada,a jeśli chodzi o weekend w gorach to dłużej bym jechała niż tam była....
    Matecznik wycofuję,Borne może być bo w miarę blisko,choć dojazd marny. Może jest okazja odkurzyć prawo jazdy
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Gruschko na razie tylko rozmawiamy. Nie na mowy o tym żeby na tym etapie z czegoś rezygnować .Zobacz już trzy osoby są tam chętne, a to jak na razie większość. Poczekajmy na innych.
    maniusia72 lubi to.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko
    wycofuję Matecznik raczej ze względu na to ,że to może nie jest najwlaściwsze miejsce na imprezę,która może się przytrafić tym,które nie będą akurat na diecie
    Możę lepiej będzie wybrać coś bardziej uniwersalnego,w Bornem widziałam,że jest możliwość wypożyczenia roweru,dla mnie to wystarczająca zachęta.Wszelkie spa, baseny itp są poza moimi możliwościami,bo jestem uczulona na wiele rzeczy i nieustannie chucham i dmucham na moją skórę.A rower jest super
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao,
    dziekuje kasi za telefon,
    pozwalam sobie wyrazic moje zdanie na temat wakacyjnego spotkania:
    w marcu na pewno nie bede w PL.
    moge sie postarac przyjechac na spotkanie integracyjne(nie dietowe ale raczej rozrywkowe) w okresie od konca- konca lipca do konca sierpnia.wezme pod uwage tez i inne wasze propozycje...

poza tym- dzisiaj w nocy wylatuje do Sthlm, jak dolece przysle wam fotke....
    teraz ostatnie przygotowania, drukowanie biletow,pakowanie walizki...itd.
    jesli chodzi o "walizke" to kiedy stane z nia na wage... niestety niemilosiernie ukaze sie 1,5 kg. ktory mi przybyl na swiatecznych obiadach,kolacjach i resztkach w lodowce..
    obiecuje sobie, ze go zrzuce biegajac i zwiedzajac Sthlm.
    i mam nadzieje, ze jest tam drogie jedzenie......

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

No to powoli krystalizuje sie sytuacja...

...jeszcze nie ma jednak zadnych ustalen, wiec zeby nie bylo, ze cos juz postanowione i nie da rady tego zmienic.
    Nie odezwala sie jeszcze Jola, Rene, Bbaja, Reginka.
    Oczywiscie inne sympatyzujace z watkiem osoby jak Kania czy Basia M. tez mozemy powiadomic i zaprosic na spotkanie-jak juz cos konkretnego ustalimy. Miloby bylo rowniez gdyby zechcialy z nami sie zobaczyc, zagubione gdzies na szlaku Zawzietaski, jak Ewa czy Natka.
    Nawet Zenia- gdyby ja akurat w tym czasie przywialo zza oceanu do Polski....

Dziewczyny! Nikt nie jest wykluczony-wszystkie jestescie na spotkaniu/wyjezdzie 2017 mile widziane!

Po rozmowach i waszych wpisach sytuacja wyglada tak:
    1. wyjazd marcowy raczej odpada...chyba, ze tylko na weekend
    2- wyjazd do osrodka z joga pod Poznan odpada- bo czesc z nas chce po prostu sie spotkac i cieszyc sie zyciem, a nie wyciszyc czy uduchowic
    3- najwiecej pozytywnych komentarzy zebralo Borne Sulimowo-bo byloby tam dla kazdego cos dobrego-nie jest to osrodek drogi, mozna pojechac tam na tydzien z dieta albo na weekend "imprezkowy"
    4- Korbielow jest drozszy i wchodzilby tylko w gre gdyby to byl tygodniowy wyjazd z dieta -a nie wszystkie tego chcemy/ czy tez mozemy

Ktora z was moglaby zadzwonic do tego Bornego Sulimowa i dowiedziec sie o ceny- np ile za dobe, ile za tydzien z dieta, jaki mozliwosci z wycofania sie z wyjazdu? W terminie- powiedzmy miedzy 22 lipca a 5 sierpnia.
    Agnieszka111 and krysiapysia like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    mnie tez się podoba to Borne Sulinowo i jeżeli termin ustalony przez was pasowałby mi to wolałabym opcje z odchudzaniem

Kasiu dzięki za pozdrowienia od Gammy bidulka chyba ma jakieś problemy bo tak rozumiem Kasiu "zawirowania"...tak czy inaczej życzę Jej, żeby cokolwiek to było dało się wyprostować i naprawić
    Agnieszka111 and krysiapysia like this.

Uprawnienia umieszczania postów