69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Sabinko, Artur już je w czwartek oglądałi na dzisiaj na zakup się umówił, a autka szukamy od jesieni
-
Czesc. Sabinko super! Cieszę się, że prześwietlenie wyszło w porządku. Dobrze, że walczysz i ciekawa jestem Twoich doświadczeń z nową dietką. Trochę dużo tych potraw, które powinnaś unikać. Jeżeli nie ma wśród nich ulubionych, to nie będzie problemu. O swojej grupie też poczytałam. Mniej więcej pasuje, tylko nie rozumiem, dlaczego nie powinnam jeść pomidorów? Trudno byłoby mi z nich zrezygnować. Podobnie jak Agnieszka bardzo je lubię i jem sporo. Pomysł, że kaszel może mieć tło nerwowe, może mieć sens. Wszystko warto sprawdzić i wykluczyć.
Agnieszko i znowu wielkie gratki za spadek! Miejmy nadzieję, że Twoje podejrzenia dotyczące nogi nie potwierdzą się. Jesteś czujna, dbasz o siebie, więc naprawdę wierzę, że uda Ci się zaradzić problemom. Z serem niestety podejrzewam, że potwierdzi się to, co przypuszczasz.
Madziu, napisałaś o rozsądnych ilościach jedzenia. Oczywiście masz rację. Myślę jednak, że u niektórych (u mnie też) to one właśnie stanowią główny problem. Przy rozciągniętym żołądku pojawia się potrzeba jego zapełnienia, a z nią niepokój i całe to spektrum napędzające, które skutkuje różnymi wpadkami. I tu niestety sama świadomość tego, jak się powinno postępować, nie zawsze wystarcza. Wczoraj obejrzałam Dziewczynę z portretu. Poczytałam również trochę o pierwowzorach głównych postaci. O Twojej nowej pasji też, ale teaz nie będę Cię już zamęczać pytaniami.
Gruszko, w Internecie mignął mi artykuł – joga twarzy. Ciekawa jestem, co o tym myślisz i czy w ogóle próbowałaś?
Maniusiu, gratuluję zakupu auta. W końcu się udało, więc niech Wam służy.
-
Dobry wieczor!
A ja znalazlam dzis cos takiego na fb... Sprawdzcie czy sie w tym odnajdujecie...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Kasiu, poczytałam ale chyba nie do końca odnajduję się w tym opisie
. A Tobie pasuje?
-
Ja mam grupe AB...wiec jak myslisz?
-
Kasiu to już chyba wiem, dlaczego podesłałaś tego linka
-
Hej dziewczyny
Może co niektórzy się zdziwią....ale jeszcze żyję
No to... nie udało się mnie przepłoszyć
Choroba dała mi popalić,a jak kiepsko się czułam,niech świadczy to,że w końcu poszłam do lekarza.Kompletnie mnie rozłożyło,a najgorsza była noc sprzed tygodnia z bólem głowy,mięśni,kolan,dreszczami zimna i paskudnym kaszlem.Gorączki nie mam i w sumie miałam...tylko raz było 37.9.Ciągle jeszcze kaszlę raz mniej,raz więcej i jestem osłabiona.Dałam więc mojemu organizmowi solidną dawkę snu,bo ostatnio śpię od 8 do 10 godz.Miałam nie iść do lekarza,ale wiecie,że przy mojej chorobie układu oddechowego lepiej nie ryzykować zapalenia oskrzeli.Na szczęście czysto jest,a to co przeszłam to paskudna infekcja grypopodobna.Pewno jeszcze potrwa zanim dojdę do siebie.Szybciej by to poszło jakby nie dzieciaczki-akurat w tym tygodniu zięć pracował cały tydzień,w tym miał trzydniowy kurs na Węgry,a córka nie mogła wziąć wolnego bo dwie koleżanki w pracy są na L4.Tak to wygląda u mnie zdrowotnie,a dietkowo jako tako.Nigdy w czasie choroby nie odchudzam się-nie osłabiam dodatkowo organizmu.
Ostatnio edytowane przez Jolinkaa ; 14-01-2018 o 02:32
-
images (3).jpg
Dzień dobry w niedzielę 
W moim przypadku, ten opis grup krwi skupił się na tych cechach, które owszem, posiadam, ale nie są wg mnie u mnie najsilniejsze i najważniejsze.
Krysiu, z nogą, to myślę, że to reumatyzm, bo np. wczoraj już mnie prawie nie bolała, dziś też- jest wyż, i myślę, że to dlatego.Dziewczynę z portretu na razie poczytałam ( o filmie) i też mam zamiar obejrzeć.
Aga, mój mąż ma czarną Toyotę Raw 4 i to jest fajny kolor- mało brudu na niej widać, a samochód mojego męża jest ciągle brudny.
Jolu, dobrze, że wracasz do zdrowia 
Dziś gramy z orkiestrą !!!!
Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 14-01-2018 o 09:08
-
Dzień dobry
Agnieszko, u mnie nie ma asfaltu i autka trzeba myc często
Dziewczynę z portetu też mam na liście do obejrzenia
Jolu fajnie że napisałaś i dbaj o siebie
Kasiu mi mój opis też średnio pasuje
-
Witam pieknie w niedzielny leniwy poranek!
Dzieki Agnieszko za zimowa kawke...mam nadzieje, ze choc przyproszona sniegiem -to jeszcze goraca...
Moi narciarze juz szusuja pewnie na stoku. Wczoraj pojechali w Dolomity i jak ich znam to sa juz a pierwszym wyciagu...
Chociaz tym razem malz bedzie pewnie mniej szalal bo przed wyjazdem zlapalo go lumbago... no ale jak mowil...gory go ulecza!
Maniusiu- a jak twoj Sucharek z bolem kregoslupa? Czy juz lepiej? Cieszy mnie, ze udalo sie wam sfinalizowac kupno autka.
Oby dobrze sluzylo! A kolor rzecz drugorzedna. My mamy biale, bo sluzbowe malza... i to dopiero sie brudzi!
Jolinko- dzieka Bogu, ze jestes i to troche zdrowsza! Szanuj sie i dbaj o siebie! Chorowanie a ten rok masz juz wyczerpane z zapasow. Teraz tylko zdrowko i dzialanie w ogrodku!
Ja bylam wczoraj w moim, popracowalam troche i zaraz mam lepszy humorek... Ach jak mnie ciesza te zwiastuny wiosny...

Madziu podziwiam cie za twoje szerokie zainteresowania, ale mnie tam bardziej cieszy moj wlasny mikrokosmos!
Sabinko- trzymam kciuki za szukanie sprawcy kaszlu i za nowy zapal w dietowaniu!
Dobrego dnia dziewuszki!
Dzis mam dzien lenia, moj synek zaprasza mnie do restauracji wiec nie gotuje obiadu!
Uprawnienia umieszczania postów