Dzień dobry
czwartek.jpg
Dziś mam znowu długi dzień w pracy, ale na szczęście takie dni sprzyjają odchudzaniu
Kasiu, dzięki za linkaObejrzałam i bardzo mi się podoba
![]()
Aga, dziękuje, że zajęłaś się rezerwacją, gdy podasz nr konta, od razu przeleje Ci kasę. Tylko jak tam jest ze spaniem, bo wyczytałam, że mogą być różne konfiguracje łóżek. Śpimy oddzielnie, czy będziesz się jeszcze kontaktowała telefonicznie w tej sprawie? Gruszko, ja myślę, że samochodem, to żadna nie przyjedzie- ja jeżdżę na co dzień tyle autem, że na wakacje najchętniej przesiadam się w pociąg, Aga kiedyś pisała, że ma dobry dojazd pociągiem do Wrocławia, no chyba , że Kasia
Tak więc nikt nie przywiezie materaca
, a może się mylę
Sabinko, jeśli ryżówka dobrze Ci szła, to może warto do niej wrócić? Zapytałam Cię o to, bo moja koleżanka ostatnio ja stosuje i dobrze jej idzie. Nie jest głodna, a pięknie chudnie. Rano je ryż z owocami, na obiad z warzywami, a na kolację z mięsem lub rybą.
Kasiu, moja córka poznała swojego obecnego męża na trzecim roku studiów i był to jej pierwszy chłopak![]()
Dobrego czwartku wszystkim życzę, ja od dziś rozpoczynam moje wyrzeczenie wielkopostne![]()