Kasiu powiem co ci Co to jest dieta. Jest to coś fajnego co powinna stosować prawie każda z nas a stosują tylko niektóre i oczywiście mają efekty
Na przykład Agnieszka -rozmiary ubrań jakie wczoraj kupiła robią wrażenie![]()
Kasiu powiem co ci Co to jest dieta. Jest to coś fajnego co powinna stosować prawie każda z nas a stosują tylko niektóre i oczywiście mają efekty
Na przykład Agnieszka -rozmiary ubrań jakie wczoraj kupiła robią wrażenie![]()
Miałam już o tym nie wspominać ale pozwolę sobie to zrobić - zdecydowanie wolę pisać tutaj, choć na pewno trudniej pisać tu z telefonu ale jak się chce to się da
Forum to forum![]()
Sabinko, pomijam dobrobyt w jakim zyja Twoi mlodzi, bo to rzecz drugorzedna, mnie zachwyca jak się kochają i jak wspaniale opiekują się dziećmi, widac to na każdym "obrazku" jaki pokazujesz![]()
Maniusiu w ramach tego dobrobytu tata pojechał dzisia do Szkocji pograć w golfa. Wróci w sobotę
Ale kilka tygodni temu mama też była na wyjeździe z jogą i wedrowkami po górach. Nie jest dla nich problemem zostać samemu z dziećmi![]()
Mam dzisiaj kolejny długi dzień w pracy,więc teraz odpowiem tylko Kasi.
Mogę cię Kasiu tylko bardzo,ale to bardzo serdecznie przeprosić za to,że nie odpowiedziałam ci na apce.
Bardzo dziękuję za za twój wpis,taki prosty a taki mi bliski.Tyle,że ja po prostu nie miałam o nim bladego pojęcia.
Z apki korzystałam tylko z wami i po wyjściu po prosty tam nie zaglądałam.Marti świadkiem,że mam wyłączone wszystkie powiadomienia i dość często obywam się bez telefonu.Szczególnie jak mam dużo pracy.Służbowo w użyciu jest stacjonarny i M.Dlatego zdarza mi się sprawdzać go dopiero wieczorem.
Mogę tylko jeszcze raz przeprosić i zapewnić ,że na pewno bym go celowo nie zignorowała.
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Wpadam tylko na moment, mam nadzieję, że w czasie przerwy będę mogła napisać więcej, bo wątków namachałyście, że ho ho.
Teraz tylko z krótką prośbą, a może raczej postulatem - proszę, nie wyciągajmy prywatnych spraw albo animozji na forum - czyta nas wiele osób. Od tego mamy apkę albo numery telefonów do siebie. Poza tym, wg mnie, to słabe jest - nie powiedzieć komuś, że coś uwiera a potem opisać to na ogólnodostępnym forum. To oczywiście nie znaczy, że tu mają być tylko słodkie zapewnienia o miłości, ale między jednym a drugim krańcem jest spokojne wyważenie.
Zgadzam się z tobą Maniusiu
Sorry miało być - zgadzam się z Marti oczywiście![]()