Strona 478 z 3048 PierwszyPierwszy ... 378 428 468 476 477 478 479 480 488 528 578 978 1478 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4,771 do 4,780 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witam wieczorem
    Krysiu, jak się czujesz? Powiedz mi kochana, jak można z wlasnej nieprzymuszonej woli pić coś tak okropnego jak syrop z cebuli i czosnku! Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-o-g-upia.gif

Gammuś, a mnie to zaintrygowało, jak wchodzisz na forum...ja mam wszystkie ulubione swoje strony w zakładkach i wchodzę na nie dwoma kliknięciami- pierwsze w pasek zakładek, drugie w stronę, na którą chcę wejść. jak masz szybszy sposób, to napisz, zawsze to oszczędność czasu

Kasiu, piękny ten taniec, sama lubię tańczyć i patrzeć na tańczących też .

Sabinko, widać mój wczorajszy kopniak Ci nie pomógł, to może tak ...Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-gro-plcem.gif

Maniusiu, dobrze, że sytuacja z dziewczynami się normuje. Okropnie, gdy chorują dzieci

Joluś, ten cmentarz jest po prostu fascynujący

Miłego wieczorku
    Jolinkaa and krysiapysia like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Małgosiu- Natko Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-p-acz.gif

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko oj pogroziłaś mi paluszkiem, pogrozilas
    Agnieszka111 lubi to.

A Natka ostatnio tylko na fb zagląda a dla nas tutaj jakos nie znajduje czasu...
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Ja to już jej nawet na fb nie widziałam dawno

Zzarlo mi post bo piszę ze smartfona
    Pisałam że dzisiaj Natka wrzucila zdjęcia swojego pokoju i sztormu na morzu
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Ja nic nie widziałam

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie Zawzietaski, katar dalej mnie trzyma, ale skomasowany atak wieczorny odniósł jednak jakiś skutek
    Reginko, - no i czemu ja wcześniej nie słyszałam o tym RumJanku?
    Agnieszko - syrop z cebuli i czosnku, to mój przysmak z dzieciństwa! Jak mi go dozowali, to jeszcze się zakradałam w nocy, żeby sobie dołożyć. Moja córcia też go uwielbia. Może masz na myśli jakiś inny przepis?
    Sabinko - nie wiem, co z tym zrobisz, ale ja tu cały czas zawieszam oko na Ciebie! I pilnuje tak jak Kasia obyś stała w szeregu! Kopniaka też dodam!
    Kasiu - a co to i z jakiej okazji masz dzisiaj post? Filmik obejrzałam – jakoś mi się tak refleksyjnie zrobiło.
    Jolinko – jestem co jakiś czas we Wrocławiu, a cmentarz jak widać ma swoją atmosferę! I jest zadbany. Może wejdę.
    Maniusiu - dobrze czytać takie jednak dosyć optymistyczne wieści. I duże gratulacje dla córki!
    Ewciu Kalahari
    Natko

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Czy Wy też jesteście dzisiaj takie senne kobietki?

Potrafiłam dziś na siedząco w fotelu drzemaćMoże to zmiana pogody?Wczoraj wietrzenie było,ale cieplutko i słonko świeciło.Za to dzisiaj od rana ponuro,szaro-buro i cały prawie czas deszczowo.
    Dietę w miarę trzymam-od środy do poniedziałku spadło mi 0.8 kg.Kiepsko tylko z ruchem-w zasadzie są tylko spacery.Wstyd,ale na tyle mnie teraz stać.

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    A Ty kochana jesteś już nasza, tylko, że większość z nas "na żywo" Cię nie widziała, więc też nie możemy się doczekać kiedy Cię zobaczymy osobiście. I tak sobie siądziemy, i będziemy gadać i gadać
    Jestem Wasza-Aguś dziękuję Ci za te słowa.Dużo dla mnie znaczą,na prawdę dużoCzekam niecierpliwie na lipiec i mam nadzieję,że nie będziecie zawiedzione taką szarą myszką.
    Aaaa.........cieszę się,ze jeszcze ktoś za zielonym nie przepada.A jaki jest twój ulubiony kolor?Mój od zawsze to czerwień i jej odcienie,ale lubię też brązy i fiolety.Jeszcze kilka lat temu w moim ubiorze dominowała czerń....wyszczuplająca w końcu,ale na szczęście to upodobanie mi przeszło.

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Wczoraj po poludniu kupilam okazyjne troche uszkodzona roze...mam nadzieje, ze sie u mnie zregeneruje i odplaci pieknymi kwiatami... Nazywa sie PILGRIM... Pielgrzym-jakze nostalgicznie...
    Cudna ta róża Kasiu-Ty masz dobrą rękę do kwiatów i na pewno za opiekę odwdzięczy Ci się cudnymi kwiatami.A mnie ciągle gdzieś tam po głowie chodzi ta róża co mi zdjęcie kiedyś pokazałaś-nazwę zapomniałam,ale to ta z wielkimi różowymi kwiatami.

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    niby mamy słoneczko ale wieje bardzo mocno, nie lubię wiatrów, jakoś źle mnie nastrajają...
    dzisiaj robię na obiad lazanię ze szpinakiem i łososiem, robiłam lazanie tylko raz w życiu
    Sabinko i ja wiatrów nie lubię i to nawet nie tak ,że mnie źle nastrajają.Po prostu często źle się wtedy czuję-bywa,że jest mi duszno i mam odczucie jakby serce mi kołatało.
    Zawołałam mojego Mateusza,żeby.......mu przeczytać co robiłaś na obiad-taka sadystka byłam,bo mój syn uwielbia łososia i szpinak też lubi.

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Jolinko – jesień to czas rozmyślań, robienie bilansów życiowych, stąd pewnie też ten smutny nastrój u Twojego syna. Dobrze, że ma Was, którzy go tak bardzo wspomagacie, ale wiadomo, że na jakimś etapie to jest czasami za mało. Och, trudne to wszystko.
    Trudne Krysiu,ale musimy dalej walczyć,musimy wszystko przetrwać.Najgorsze dla syna są noce-ma problemy z zasypianiem,bo po pierwsze najbardziej go wtedy boli.Po drugie jak gasi światło i nie może od razu zasnąć,to zaczyna się galopada myśli....niewesołych myśli.Dzisiaj obejrzeliśmy sobie razem komedię...momentami bardziej głupia niż śmieszna była,ale śmiałam się jak głupia,bo wtedy i on się śmiał na całego

Cytat Zamieszczone przez kalahari Zobacz posta
    dzisiaj sadny dzien: derby-mecz roma z lazio u mnie wlasnie jest z 15 chlopa-koledzy mojego syna i ogladaja w tv. nie szczedzac wszelkiego rodzaju komentow.....

jolu--moja corka ma 30 lat-
    Młody śmiał się jak mu o tym sądnym dniu powiedziałam i zaraz poszedł wynik zobaczyć,bo już po meczu było.Czy ta 15-tka była za Romą?U mnie w domu fanem piłki jest tylko syn,więc cisza jest-mąż woli żużel,a ja siatkówkę i skoki narciarskie.
    No to Twoja córcia jest równo między moimi dziećmi czyli dwa lata młodsza od córki i dwa lata starsza od syna.

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Jolinko u mnie w zasadzie nie ma tego punktu "coś do kawy" bo kawę lubię pić samą ale za to inne wpadki to owszem, są, i to niemało od kilku dni jak już napisałam wyżej, za łatwo rozgrzeszam się z odstępstw od diety
    A ja Sabinko kawy nie pijam.......ale coś do kawy zawsze w domu jest dla mojego męża-kawosza.Szkoda tylko,że wtedy moja ręka też sięga po to czego nie wolno.
    Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    z dziewczynami powoli nam się normuję, choć jeszcze długa droga zanim się unormuje, grunt że idzie ku dobremu
    Maniusiu cieszę się,że u Ciebie wszystko idzie ku dobremu-czas,miłość i cierpliwosć zrobią swoje.Trzymam kciuki!

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Joluś, ten cmentarz jest po prostu fascynujący
    Takie same wrażenia miałam-taka tam cisza...tyle drzew...zwisajacy bluszcz.Tutaj już nikogo nie chowają,a ostatni pogrzeb odbył się w 1942 r(pierwszy w 1868).Na pomnikach widać liczne ślady po pociskach z okresu wojny.Leżą tu między innymi rodzice świętej i męczennicy Edyty Stein.
    Tutaj wymieniono znane osobistości,które tam leżą.
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    QUOTE=sabinka57;3333253]dzisiaj Natka wrzucila zdjęcia swojego pokoju i sztormu na morzu[/QUOTE]
    Ja widziała fotki-Agnieszko zerknij na fb w dzisiejszy dzień-były fotki i Małgosia napisała,że nie ma czasu,pewno ma dużo zabiegów?

Witajcie Zawzietaski, katar dalej mnie trzyma, ale skomasowany atak wieczorny odniósł jednak jakiś skutek
    No to fajnie,ze jest lepiej-ja nie znoszę kataru,a mam go przez większość rokuOstatnio prawie mi minął,ale od wczoraj znowu kicham jak opętana.Co do syropu z cebuli i czosnku brrr.......paskudztwo jakich mało.Dawałam dzieciom jak małe były,ale sama go bym nie wypiła.Oni też go nie lubili i ten uraz chyba do dziś im został.

Jolinko – jestem co jakiś czas we Wrocławiu, a cmentarz jak widać ma swoją atmosferę! I jest zadbany. Może wejdę.
    Cmentarz jest otwarty cały rok-zimą do zmroku.Na pewno zimą przy dużych ilościach śniegu zwiedzanie może ma mniejszy sens.Cmentarz jest zadbany,mimo,że część pomników trochę zniszczona jest.Jak tam byliśmy to dwaj mężczyźni pracowali przy renowacji,a kobieta grabiła liście.Jest monitoring.Dbają,bo to część muzeum-wstęp jest płatny-15 i 10 zł,w czwartki wolny.Od pkp to tylko 3 przystanki tramwajem.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

A kuku z rana!
    Spac dzis juz od 4-ej rano nie moge...kawke zrobilam...jest ktos chetny do towarzystwa?

Nie wiem co dzis jest ze mna...obudzialam sie przez psa, bolala mnie lekko glowa, zmierzylam cisnienie jest ok, wypilam kawusie i smedze sie po necie...
    Ech!
    Ostatnio edytowane przez kasiaogrodniczka ; 10-11-2015 o 05:53
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Uprawnienia umieszczania postów