Strona 476 z 3048 PierwszyPierwszy ... 376 426 466 474 475 476 477 478 486 526 576 976 1476 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4,751 do 4,760 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Kasieńko kochana – dzięki za troskę i porady. Chyba zaraz sobie zrobię którąś z tych inhalacji. Na razie zrobiłam syrop z cebuli i czosnku, a na noc wezmę choligrip. Mam nadzieję, że to wszystko razem pomoże, bo jutro jednak do roboty . A ten dziurawiec 1000 mg, to w tabletkach czy zioła?

Jolinko – ciekawe to, co napisałaś o tych kolejnych zmianach na forum. No cóż, zobaczymy, co nam tym razem zaserwują.

Dzisiaj już mówię wszystkim dobranoc .

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Ja mam taki w kapsulkach Krysiu- biore jedna rano a druga wieczorem po 500mg ...
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Widze, ze jak ja dzis tutaj jestem to nikogo wiecej do przytulania nie ma...

ide spac!
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao,
    kasiu,
    mialam na mysli moja kolezanke w innego forum, ktora zawsze bedzie w moich myslach i wspomnieniach...
    a wchodze na forum w tak skomplikowany sposob, bo nigdy nie chcialo mi sie zrozumiec jak mozna inaczej...
    jesli mi napiszesz krok po kroku...to moze, moze zrozumiem i sie dostosuje?
    pozdrawiam
    m

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

czyli teraz mamy wszystkie jednakowe suwaczki?
    czerwone roze?
    gamma56 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witam w poniedziałek poranna_kawa_0.jpg

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Magda, w zależności od systemu , jaki masz zainstalowany na kompie- w moim przypadku robię to tak

- jak już znajdziesz stronę przez googla - jestem fit- i robisz to tylko po raz pierwszy ---znajdziesz nasz wątek- ostatnią stronę, otwierasz ją sobie
    - następnie w prawym górnym rogu ekranu masz gwiazdkę- tylko czarne kontury
    -klikasz w nią
    -pokazuje się okienko a w nim napis- dodaj do zakładek
    - klikasz sobie do których zakładek chcesz dodać- u mnie jest to- inne zakładki, lub pasek zakładek
    - i masz naszą stronę dodana na stałe.

gdy znów chcesz wejść na nasz wątek, to tylko klikasz sobie w prawym górnym roku w - inne zakładki lub pasek zakładek i od razu otwiera ci się nasza strona, bez wchodzenie w googla itd.

U Kasi mogą być inne nazwy, na pewno ci napisze, bo wszystko zależy jaki Windows masz na kompie- ja mam 7
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 09-11-2015 o 07:18

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Agnieszko ...
    dziekuje za kawe...
    ja wchodze na forum nieco inaczej , ale nie chce za duzo namieszac... jesli Kalahari nie bedzie wychodzilo twoja metoda to powiem jak ja to robie...

Kasiu...
    jak to nie ma nikogo do przytulania ? mozesz nas wszystkie przytulic bo nasza nieobenosc na forum jast zawsze tylko chwilowa...

Krysiu...
    wierze, ze zaklinanie przeziebienia dalo rezultaty i wstalas dzis nieco zdrowsza ... a jesli nie to moze RumJanek zastosuj (Rum do brzeuszka Janek do lozka )

Natko...
    ja wiem , ze moze masz tam ciekawsze towarzystwo , ale pomachaj choc lapeczka do starych wiernych kolezanek

Sabinko, Ewa , Jolinko, Maniusiu ...

Wszystkim milego poniedzialku zycze
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam z rana przy kawusi! Buziak za nia Agniesiu!
    Pieknie to opisalas kochanie Madzi i ja tez narazie sie wstrzymam od udzielania wskazowek bo raz ze u mnie wszystko po niemiecku! a dwa-ze ja ostatnia jestem zeby kogos technicznych rzeczy uczyc!
    Madziu- metoda wkladania do zakladek czy ulubionych czy faworytow tych stronek, ktore czesto odwiedzamy jest nieoceniona i na pewno warto ja sobie przyswoic- oszczedza to czas i nerwy!

Ostatnio natrafilam na fb na piekny filmik, ktorym chcialabym sie z wami podzielic...
    Piekny...choc smutny... taki jak czesto bywa zycie!
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Kasiu i Agnieszko ja też tych zakładek miałam multum i uważam, że to bardzo przydatna funkcja ale ostatnio pisałam, że je utraciłam, dobrze, że miałam kopię ale nie wszystkich, ostanie mi przepadły
    w ogóle to mój tablet coś szwankuje ostatnio, nie wiem ile mi jeszcze pochodzi
    dzisiaj na wszelki wypadek przerzuciłam na twardy dysk sporo rzeczy bo różnie to bywa ( odpukać)
    Gammo widzę z twoich wrzucanych na fb obrazków z chodzącym człowieczkiem, że chodzisz i to się chwali
    Agnieszko na raz kolejny dzięki za kawę, ja ostatnio tak się rozleniwiłam rano, że strach, dzisiaj robiłam sobie kawę a przez okno widziałam, że moja koleżanka z bloku naprzeciwko już skądś wracała do domu a też nie pracuje...
    Kalahari nieważne jak wchodzisz na nasze forum - ważne, że w ogóle chodzisz bo Natka chyba też zapomniała ostatnio jak to się robi
    Kasiu fajne te rady na przeziębienie jakie wrzuciłaś Krysi, domowe sposoby czasem pomagają ale mnie jak złapie okropny kaszel to już wiem z doświadczenia, że bez antybiotyku się nie obejdzie no ale to coś poważniejszego niż przeziębienie...
    Gamma zwykle radzi na przeziębienie rumJanek - Janka mam, tylko rum muszę dokupić
    Kalahari przykre to co wydarzyło się na twoim dawnym forum, przykre i smutne to co dzieje się teraz z koleżanką Kasi na innym forum - ech życie ....
    a co do 15 chłopa oglądających mecz u ciebie w domu to było to chyba bardzo silne przeżycie
    a z asertywnością to u mnie krucho, oj bardzo krucho ....
    Krysiu zdrowiej nam kochana, nie daj się chorobie
    Ewuniu jak dietka? ja poległam i od kilku dni u mnie źle się dzieje w tej dziedzinie, mam nadzieję że się szybko opamietam bo inaczej zaprzepaszczę to co osiągnęłam w pierwszym tygodniu
    no ale nikt nie twierdził, że będzie łatwo...
    Jolinko u mnie w zasadzie nie ma tego punktu "coś do kawy" bo kawę lubię pić samą ale za to inne wpadki to owszem, są, i to niemało od kilku dni jak już napisałam wyżej, za łatwo rozgrzeszam się z odstępstw od diety

Uprawnienia umieszczania postów