69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
-
Ha
Ha
Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka
-
Agnieszko synka masz mądrego i inteligentnego więc nie wątpię, że sobie poradzi. Tak już jest , że teraz dzieciaki muszą być ponad przeciętne, żeby coś osiągnąć.
Zaglądałam na link Kasi o tym spa nie wychodzi tak drogo. U nas też. Można na gruponie czy tych innych portalach złapać okazję cenową. Może coś trafisz niedrogiego i wyskoczysz z M na weekend.
-
images.jpg
Witam kochane w sobotę 
Kasiu, spróbujemy dziś, przy okazji sprawdzając czy to nie jest wina mojego telefonu, bo ja mam z nim same kłopoty. Nawet przy rozmowach w Polsce potrafi mi przerwać w połowie rozmowy, lub odrzuca połączenia.
Mam sony xperia l.
Natko, jeśli jadę do spa, to tylko sama. Dla mojego męża, to strata czasu, bo on nie lubi tak odpoczywać, a poza tym, kochana, ty wiesz "ile można w tym czasie zrobić w pracy????"- tu oczywiście cytuje męża. A ja lubię jeździć sama, odpoczywam od chłopaków, obowiązków, mam czas na pogadanie sama ze sobą ...
Jutro mamy kiermasz ogrodowy. Wybieram się, bo może coś kupimy do ogródka
-
Kasiu, obrazek sie otwiera. Jest fantastyczny
-
Moje kochane Zawzietaski!

Agniesiu fajnie, ze obrazek mozna otworzyc, a powiedz mi czy wiszisz na prawo liste moich znajomych? Ciekawa tez jestem czy obrazek widzi tylko osoba majaca konto na fb czy tez i taka, ktora nie nalezy doe tej...sekty?
To Madzia pewnie moglaby mi powiedziec...
Ja mam dzis w planie troche jeszcze zrobic przed przyjazdem mamy a ma byc kolo 15-tej... Jakies male zakupy spozywcze, obiadek, ciasto i lekka salatke na wieczorna impreze. Moze jeszcze podlogi przelece jak tam rade- albo Radusia do roboty wciagne.
Malz dzis planuje pozbierac resztki plonow na ogrodzie-namawia mnie zebym z nim jechala ale chyba "dam se na wstrzymanie"...bo wszystkiego nie ogarne.
Agus sprobuje raz jeszcze z tym whatsappem kolo 10-11-tej- jak malz wyjdzie na ogrod-ok?
Z tym Spa to racja- jest to taki czas dla nas samych- ja gdybym nie jechala z kolezankami to tez bym malza nie brala- bo on neguje te forme wypoczynku...tylko by mi wiec marudzil, ze za malo akcji!
Jak z nim to na wycieczki, w gory, lasy i bezdroza!
A z kolezankami dawno chcialysmy raz tak wyjechac-odgrazalysmy sie juz od dluzszego czasu...musimy kiedys, musimy kiedys...mam nadzieje, ze teraz tez polowa nie zrejteruje z jakchs tam powodow...
-
Dzień dobry
witam weekendowo, szczęśliwa, że w domu bez stresu, choć wpadłam tylko na kawę, bo zaraz prysznic i idę pojeździć godzinkę. Postaram się znaleźć chwilkę później na poczytanie i popisanie coś więcej choć wiem , że czasu nie nadrobię.
Miłego dnia !
po_14814_2 (1).jpg
-
Czas na nadrabianie zaległości u moich Kochanych Zawziętasek,bo ostatnio jak po ogień wpadałam i tylko na swoim wątku zostawiałam raporty jedzeniowo-dietkowe.
Nie wiem jak u Was,ale u mnie leje jak z cebra-paskudnie,ponuro i z lekka mglisto jest.A nogi mnie rwą jak głupie na tą pogodę...senny ten dzień będzie,oj senny.
Trzy dni mąż miał wolne,to robiliśmy porządki przed zimą w ogrodzie i w piwnicy.Donice z kwiatami zniesione,kanny wykopane,narzędzia uporządkowane,oczko opróżnione i zabezpieczone.Kilka dalii jeszcze zostało,ale ładnie kwitną,więc do pierwszych przymrozków zostaną,no i róże potem trzeba okopać i altanę zabezpieczyć.
Wczoraj byliśmy u rodziców....wypiłam szklankę piwa ,bo choć piję je raz na parę miesięcy,to wczoraj miałam po prostu ochotę i zeżarłam 3 spore kawałki ciasta,a w domu na obiad za dużo było mięsa z sosem
Dzisiaj ważenie pierwsze po 11 dniach i co?Szkoda gadać-0.6 kg na plusie.Trzymałam się całe 10 dni,wystarczyło wczoraj popuścić i już w górę.Co prawda ręce i stopy mam spuchnięte,to i trochę wody zatrzymałam,no ale nic-trzeba suwa cofnąć
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem-trzeba walczyć,trzeba dalej robić swoje-zobaczymy co waga pokaże za tydzień...za kilka dni.
-
Kasiu, pasuje mi
Jeśli chodzi o obrazek, to widzę tylko osobę, której to zdjęcie jest. Nikogo więcej
A czy widzi to ktoś, kto nie jest na fb? To zalezy od ustawienia swojego profilu. ja mam np. kilka osb wśród swoich znajomych, którzy nie widzą wszystkiego co wrzucam, np. moich uczniów 
Ewa, Jola, jak miło was widzieć
-
miłego dnia zawziętaski , u mnie jak zwykle w sobotę sprzątanie, pranie, gotowanie itp. za oknem deszczowo, ale może dzięki temu grzyby będą? bo ciepło i deszczowo....
Uprawnienia umieszczania postów