Strona 575 z 3048 PierwszyPierwszy ... 75 475 525 565 573 574 575 576 577 585 625 675 1075 1575 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5,741 do 5,750 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Wczoraj byłam tak wykończona,że poczytałam tylko i już po 20tej byłam w łóżku.Bardzo dały mi wczoraj popalić nogi,a w szczególności kolana-pewno idzie zapowiadana zmiana pogody.A poza tym...byłam synem o 5tej na nocnej opiece medycznejSkręcał się z bólu i niestety sam sobie był winny-zaniedbał jedna sprawę,nie załatwił recepty na lek p.bólowy.powiedział mi,że przypomniało mu się w wigilię,ale wieczorem.Myślał,że kropli mu wystarczy,a to trudno określić-tabletki łatwiej,bo widać ile jest sztuk.Gdyby jeszcze mi powiedział w niedzielę do 13taj,to w naszej aptece przy ośrodku znają nas od lat i nawet leki na receptę mogą nam wydać,a potem ją donoszę.Już kilka miesięcy temu takiego galimatiasu sobie narobił,ale bóle dopadły go godzinę przed otwarciem apteki.....teraz zaczęły się po 1-szej w nocy,bo wieczorem zamiast 30 kropli miał tylko 10.Obudził mnie dopiero po 4-tej.Zadzwoniłam na pogotowie....oczywiście nie przyjadą do takiego bólu,kazali zadzwonić na nocną pomoc,tam jeżdżą do leżących,wzięłam więc taxi i pojechaliśmy-dostał zastrzyk z ketonalu i receptę na swój lek.Z powrotem taksówka i nocna apteka-leku nie było,więc wróciliśmy do domu.Ketonal pomógł,ale niewiele.Zostało nam czekać tylko do 8mej na otwarcie apteki.A jakby tego było mało,to młody już przedwczoraj kiepsko się czuł,chyba karp mu zaszkodził-nie byłam pewna czy może go zjeść,bo to od wigilii,ale zjadł.No i przedwczoraj prawie cały dzień nic nie jadł,bo go brzuch pobolewał i wzdęty był,a wczoraj rano jeszcze doszło silne odbijanie i zbierało do na wymioty..Poleciałam do tej apteki,krople mu dało i po nich zaraz go ruszyło,wszystko zwrócił.No to jeszcze raz krople,po 10 min. powtórka.Trzeci raz mu nie podałam,bo nie wiedziałam ile kropli mogło się wchłonąć w tym czasie.Wreszcie zaczęło mu przechodzić i zasnął o 9tej.był tak osłabiony,blady,że aż mi się płakać chciało.Już nie robiłam mu wymówek,że sam sobie tego bólu narobił.Jeszcze gorzej by się poczuł.......Mam nadzieję,że tym razem ,to dostał solidną nauczkę.......a ja z nim.Teraz ja będę pilnować,żeby lek był w zapasie.Zamówię receptę,wykupię i schowam-tak na wszelki wypadek.Pozwoliłam mu spać do 1szej-potem już było wszystko dobrze,już się uśmiechał.Wczoraj jadł tylko ryż z jabłkiem,a na kolację 3 cieniutkie kromki żytniego z dżemem.
    Ostatnio edytowane przez Jolinkaa ; 29-12-2015 o 07:23
    krysiapysia lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witajcie Ja dopiero wstałam dzięki Jolus za kawę , wypiję z chęcią
    Mało piszę, bo wprowadzam w życie moje postanowienie noworoczne...ale, jak znam siebie, niedługo znów tu się rozsiądę na dobre
    Jolinkaa lubi to.

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Mało piszę, bo wprowadzam w życie moje postanowienie noworoczne...ale, jak znam siebie, niedługo znów tu się rozsiądę na dobre
    Ale Aguś postanowię noworoczne,to może........już po Nowym roku,co???

Pisałyśmy razem-u mnie wczoraj ciężki dzień był-post nad Twoim.
    Dziś będzie już dobrze....

A moja waga...kiepsko,choć dziś o wiele lepiej.
    Przedwczoraj na wadze zobaczyłam 90.1!!!
    Wczoraj 89.7!!!
    Dziś po grzecznym wczorajszym dniu i 9 godz. snu jest 88.8 kg.
    Latem było 85 kg.
    Cel na lipcowe spotkanie......może taka waga jak dziś u Agnieszki czyli 78.8 kg.Fajnie by było zrzucić te 10 kg.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Oj Jolus, to rzeczywiście ciężki czas za Wami Najgorsze w tym wszystkim jest to, że cierpiał, że go bolało pal licho, że nie pomyślał...Ja też zrobiłabym zapas- tak na wszelki wypadek ...ściskam Cie mocno Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-kubus_puchatek25.gif
    gamma56 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Jola, ja postanowienia noworoczne wolę wcielać w życie od razu, bo potem może mi się już nie chcieć
    gamma56 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam pieknie!
    Bardzo prosze-zadnych postanowien noworocznych w kierunku- "mniej pisze na forum"......bo przyjade i tylek spiore!
    Agusia ale i nie tylko Agusia! wszystkie Zawzietaski ten zakaz dotyczy!

Reginko- ty jestes szatan -nie kobita! Dobrej drogi i milego pobytu w Szczecinie!

Dzis wyjezdza z powrotem do Wroclawia moja corcia...a jutro syn wraca do Hamburga...dobrze, ze mi chociaz jeden synek sie jeszcze w domu ostanie, bo tak to bysmy siedzieli ze starym mezem jak dwa grzyby!

A co robicie kochane w Sylwestra?
    ... odpoczywacie po swietach?

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Dzień dobry, a ja mam ostatnie chwile w Polsce. siedzę u kosmetyczki, jeszcze zakupy, pożegnanie, pakowanie. .. ale ten czas szybko leci. ..
    Miłego dni dziewczyny

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
    Ostatnio edytowane przez evige ; 29-12-2015 o 22:21

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

My z mężem, na Sylwestra idziemy do kina na film Słaba płeć Z racji żałoby po Teściu nie chcemy hucznie spędzać tego dnia, więc taka forma jak najbardziej nas satysfakcjonuje Film zaczyna się o 21.30, wracając wejdziemy na rynek, bo ma być u nas jakaś zabawa pod gołym
    niebem , złożymy życzenia znajomym i wrócimy do domu

Krysiu, gdzie się podziałaś ?? Smutno bez Ciebie
    A Małgosia, to już zupełnie o nas zapomniała

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Pamiętajcie jak dwa dni temu pisał am, ze młodzi są w kinie a ja ogladam TV a obok mnie śpią dwa koty? Od dzisiaj będzie spał tylko jeden - drugiego śmiertelnie potracil samochód....
    gamma56 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Ło Matko, Sabinko, strasznie mi przykro

Uprawnienia umieszczania postów