69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
kasiu ,
a gdzie ten twoj pamietnik? to zajrze z przyjemnoscia-nie zdejmuj jeszcze tych zdjec 
gammo--a ja--mam syndrom Forrest Gumpa!!!!!!!!!! cha, cha...i tez go wam zycze!!!
Ostatnio edytowane przez kalahari ; 08-02-2016 o 20:55
-
No i jestem z wieczorna herbatka bo nasza Krysiunia pewnie dzis nie ma czasu. Zrobilam wlasnie Verdine ...Ewuniu przyda sie ci sie na twoj brzuszek-lyknij sobie kochana!

Co do chronodiety to zawsze mi sie podobala ze wzgledu, na to ze zaleca rano sery a ja je bardzo lubie...no i te podwieczorki!
Sama rozkosz!
Mowiac szczerze jednak teraz pozostane przy probie robienia wiekszych przerw miedzy posilkami-tak jak zaleca dr Pape, bo ten argument na temat wyrzutu insuliny przy podjadaniu bardzo do mnie przemawia
. No i dodatkowo po weekendzie lub przed nim bede robic znowu dzien chudy-czyli polowa dziennego zapotrzebowania kalorycznego no i glownie bialka z warzywami.
Mario... wiosna w Stuttgarcie? Czemu nie? Jeszcze mnie tam nie bylo! A ty sie na jakies targi do Frankfurtu nie wybierasz czasem? Serdecznie zapraszam o kazdej porze! Nie tylko wiosna!
-
Madziu link do mego pamietnikowego watku jest chyba w mej stopce...Czyzby sie nie otwieral?
A co to jest syndrom Foresta Gumpa?
-
cha, cha...a zgadnij co to za syndrom--ja go sama wymyslilam, ale ma silna,piekna i slynna amerykanska podstawe..
ciekawa ,ktora na to pierwsza wpadnie..
-
Kasiu, dziękuję bardzo dobra duszo, mam verdin już parzę i łyknę tutaj z Tobą 
Bunia, ofermo ! ja i tak się upieram, ze powinnaś chodzić w butach sportowych
a może Ty byś spróbowała tego slow joggingu poczytaj o tym w necie, zainteresowało mnie to tylko nie wiem czy bym sią nauczyła, bo przyzwyczaiłam się już do szybszego biegania, ale korci mnie... niesie za sobą dużo dobrego z tego co widzę
-
ewo...ale z ciebie blyskawica, przed chwila bylas w pociagu teraz juz piszesz z domu..
kasiu--obejrzalam, zalajkowalam i skomentowalam.
-
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Hmmmm... Tos mi dala Madziu zagwozdke...
Czy to chodzi o to, ze on to tak wszystko wymyslal przez przypadek?
Albo nie! Bo ciagle biegasz jak Forest!
-
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
no wlasnie!!!!!
mam nowy nalog---bieganie
Uprawnienia umieszczania postów