Strona 85 z 3048 PierwszyPierwszy ... 35 75 83 84 85 86 87 95 135 185 585 1085 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 841 do 850 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Kochane moje- to prawda tabelki i sciganie sie na jednych dziala mobilizujaco...innym raczej szkodzi...
    Przypominam tylko gwoli scislosci, ze akcja to ni tylko co tygodniowe wpisywanie wyniku wagowego...to rowniez rywalizacja- fajnie jest jesli w podsumowaniu zajmuje sie miejsce na podium wsrod najlepszych czy zostanie wymienionym na karnej lawce...

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

wow Kasiu to ja pewnie nie doczytałam że jest opcja karnej ławki a przewiduję, że się tam znajdę jak moja waga będzie spadać w takim tempie jak obecnie ...
    o ile się nie poddam ha ha
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-b671bd1000b9_sm_orig.gif

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Sabinko...

co to za lezki ? karnet na silownie zgubilas ? co za opcja karnej lawki ci sie marzy ? walczymy dalek kochana ...

Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 10-03-2015 o 17:19
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Kryniuuuu...

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Tak wygladalo podsumowanie poprzedniej akcji:
    PODSUMOWANIE akcji

CZAS NA PODIUM
    najwięcej w tym tygodniu schudły:
    1. Awewa - 2,4 kg
    2. dolinalotosu - 1,6 kg
    3. Hasia - 1,3 kg
    4. Mareszka - 1,2 kg
    najwięcej w całej akcji schudły!!!!:
    1. Merry81 - 16,8 kg
    2. Kruszynka2011 - 12,4 kg
    3. Lianaa - 10,7 kg
    4. dolinalotosu - 9,4 kg

najbliżej celu procentowo są:

1. agatarska - 158%
    2. dolinalotosu - 156,7 %
    3. Kruszynka2011 - 122,8%
    4. Lianaa - 100,9%

najwięcej w tym tygodniu ćwiczyły:
    1. iradukan - 840 minut
    2. Kropeczki - 700 minut
    3. majacyr - 490 minut

najwięcej w całej akcji ćwiczyły:
    1. iradukan - 5950 minut
    2. majacyr - 4600 minut
    3. gruschka - 4510 minut

Dziękuje wszystkim za akcję!!
    Gratuluję zgubionych kilogramów!!!

Razem zgubiłyśmy!!!

170kg!!!!

Natka55 and Agnieszka111 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

A tak wygladaja przykladowo podsumowania tygodniowe:
    "PODSUMOWANIE 2 TYGODNIA

CZAS NA PODIUM
    najwięcej w tym tygodniu schudły:

1. Merry -3,4kg
    2. Lianaa -2,7kg
    3. Roza -2,3kg
    4.Jbasia -2,0kg
    5. Iradukan -1,8kg
    6. Mar-za -1,7kg
    7.Kruszynka -1,6kg
    8.Irencia, Agabi,Karinabe -1,4kg

najbliżej celu procentowo są:
    1. Lolomama -53,6%
    2. Fruktelka-51,4%
    3. Roza -46,7%
    najwięcej w tym tygodniu ćwiczyły:
    1. grushka - 820 minut
    2. majacyr - 600 minut
    3. karolina52 - 590 minut

ŁAWKA KARNA!!
    Hasia
    Kasia O
    Ilonio
    Nikitka
    Monti
    Maniusia

Karą jest wykonanie przynajmniej 3 razy w tygodniu, ile razy dacie radę
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

kto nie może ćwiczyć, to proszę wyjść na spacer, min 30 minut
    "

Dodam jeszcze, ze mile widziane jest rownieez pisanie chocby sporadyczne na watku akcyjnym...dziewczyny tym pisanim zagrzewaja sie wzajemnie do walki, pomagaja sobie w trudnoscia i poznaja sie wzajemnie przeez to ciut blizej.
    Maniusia i Kropeczka byly tak jak ja w poprzednich akcjach i mysle, ze to potwierdza...

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Oj Kasiu ... teraz trzeba sie starac zeby nie wyladowac w oslej lawce

28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie!
    Agnieszko kochana – dzięki! Wysłałam wiadomość, ale nie wiem czy nie poszła w czasoprzestrzeń? Nie umiem jeszcze tego sprawdzać. Jestem jeszcze w nie najlepszej kondycji. Cały czas zmuszam się, żeby wstać i wejść na laptop. Dzięki za tą mobilizację! Dość tego leżenia! Czytam i widzę, ze dużo się u Ciebie ostatnio dzieje i zastanawiam się, skąd w Tobie tyle siły i energii!? Trzy dni świętowania i trzydzieści osób – toż to jak małe wesele. Wiem, ze teraz weźmiesz się solidnie za siebie. I rozumiem Twoje opory przed ważeniem się w chwili, kiedy może być więcej na wadze i przed wpisaniem się na akcję tabelkową. Mam niestety podobnie - takie mobilizacje działają na mnie dokładnie odwrotnie. Rozumiem, że synu dalej Cię wspiera? A ten pomysł na wyjazd do Warszawy – super. Może później trochę zdradzisz, co będzie w tej wypasionej ofercie?

Jolinko – dzisiaj usłyszałam takie mądre zdanie: każdy człowiek jest nosicielem różnych genów, które niosą ze sobą różne choroby. Geny to ostatnia rzecz, o jaką człowiek może zgłaszać do siebie pretensje! Jolinko obciążając siebie o chorobę syna to tak, jakbyś obciążała rodziców za to, że masz taki a nie inny kolor oczu, włosów itp. Przecież na to nie mamy żadnego wpływu! Do siebie możemy mieć żal wtedy, gdy coś świadomie albo z wygody zaniechaliśmy czy zaniedbaliśmy. To tyle a propos tego, co przyszło Ci do głowy. Nie obciążaj się takim myśleniem – to nie w porządku wobec siebie. No a lekarz, z tego co piszesz, rzeczywiście niesamowity. Ale przecież nie tracisz z nim tak całkiem kontaktu (szkoda tylko, ze to znowu będzie kosztować ). Jeżeli chodzi o moje badania, to wydaje mi się, ze większość z tego zestawu, który wypisałaś miałam przy różnych okazjach robione. Bo Dukan to już na szczęście stara historia.

Sabinko – fajnie, że udało Ci się kupić ten bilet do Anglii . No to już tam się wnusia cieszy! Masz trochę czasu, więc pewnie podgonisz i z wagą i z j.angielskim. Jak te nasze dzieci potrafią jednak działać mobilizująco

Kasiu – zajrzałam na tę stronkę, którą podałaś: bardzo inspirująca! Czystek piję już jakieś dwa tygodnie, ale nieregularnie, więc trudno mówić o efektach. Spróbuję jednak większej systematyczności i zobaczę co z tego wyniknie. Poczytam też więcej tego bloga, bo może tam być sporo ciekawych informacji.

Gammo – też bym chciała pooglądać te fotki o których tak zachęcająco napisała Agnieszka

Natko – chyba też wolę rower. U nas dzisiaj była piękna pogoda i gdyby nie moje niedomagania, to pewnie chętnie wybrałabym się na pierwszą przejażdżkę.

Kalaharii Kropeczko Maniusiu

A dzisiaj podobno dzień panów?

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Witajcie moje dziewuszki

Nie wiem jak u Was,ale u mnie była dzisiaj cudna pogoda-w cieniu na termometrze było 14 stopni.zrobiłam sobie mały spacer,a potem 1.5 godzinki w ogródku porobiłam.Sprzątam gałązki choiny i osłony z włókniny.Już mrozy nie powinny przyjść.Przycięłam też drzewka owocowe i kosmetycznie czubki tui.Niby krótko ,ale zmęczyłam się jak po całym dniu pracy-brak kondycji się kłania.No i....zaliczyłam pierwszy odcisk na kciuku od sekatoraNa wagę nie wchodzę....niech będzie,że tchórz mnie obleciał.Ostatnio mało śpię,to na pewno będzie wzrost.Jedzenie w granicach 1400-1600 kcal.

A wczoraj mecz siatkówki mimo przegranej naszych był super-oni dopiero debiutują w Plus Lidze.Najważniejsze,że bawiłam się dobrze o czym świadczyła chrypka i bolące dłonie I dobrze,że aparat zabrałam-syn zrobił mi fotkę z najwyższym zawodnikiem Banimexu-Miłosz ma 208 cm,a ja 160 plus 4 cm. obcasJak naładuje się bateria w aparacie,to może wrzucę w swoje albumy.

A dla każdej z Was czterolistna koniczynka na szczęście

Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    a ja jakaś taka słaba jestem, wczoraj spałam po południu co mi się rzadko zdarza, zamiast iść na spacer, nie dało rady, a dziś też sie taka czuję , przesilenie wiosenne albo przemęczenie daje się we znaki
    Wiesz ..coś w tym przesileniu wiosennym jest.Siedzimy zimą więcej w czterech ścianach i brakuje nam potem sił.Ja dziś czuję się jakbym od rana do wieczora harowała...ale to nic,to mnie.

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Jestes dla mnie nieustannym zrodlem inspiracji i wiary w siebie.
    Piekny ten wiersz, ktory znalazlam na stronce kochamzyc.pl, ktora znalazlam u ciebie na fb...
    Eva dla mnie jest osobą o ogromnych pokładach optymizmu i życiowej energiiZawsze się uśmiecham widząc jej poranne wpisy.
    Wiersz super i mądry życiowo.
    A za mną od roku chodzi wiersz który pasuje do mnie.

Idę przed siebie.
    Czasem się potykam,
    czasem żałuję,
    czasem dziękuję,
    czasem proszę,
    czasem nie mam już siły.
    Idę przed siebie.
    Mam marzenia,
    mam uśmiech,
    mam łzy,
    mam swoją drogę,
    mam swój własny świat.

Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    byłam wczoraj w klubie tak jak planowałam, ale na siłowni na zajęcia fitness nie szłam, zaliczyłam bieżnię, orbitek , steper i jakiś taki przyrząd to skrętów talii z obciążeniem. szczerze, bardziej mi chyba takie zajęcia odpowiadają, ale pewnie spróbuję i innych
    Brawo-zawsze i każdego będę podziwiać za chodzenie na siłownię-chyba po 10 minutach padłabym trupem

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta

Ale cieszę się, bo wczoraj kupiłam niedrogo bilety do Anglii i lecę na 2 tygodnie w drugiej połowie maja
    do tego czasu na mojej wadze musi być kilka kg mniej, nie ma innej opcji, muszę wytrwać, będę walczyć
    Sabinko na pewno uda Ci się zrzucić kilka kilogramów-masz teraz dodatkową mobilizację.Fajnie,że kupiłaś taniej bilety i będziesz mogłam spędzić cudne 2 tyg. z najbliższymi.

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    dieta wo, to moja ulubiona. Przeszłam ją 3 razy w całym cyklu, czyli 6 tygodni i wiele razy po kilka dni, tydzień lub dwa. Teraz jest mi trudniej wytrzymać, ale widząc jej rezultaty zdrowotne co jakiś czas na nią przechodzę.
    Agnieszko w pas się kłaniam i podziwiam Cię za dietę wo.Lubię warzywa,jeszcze bardziej owoce,ale nie wyobrażam sobie,że tylko do jem przez ileś tam dni czy nawet tygodni.Do 1 maja jeszcze trochę czasu i jak się zaweźmiesz,to na pewno parę kilo zrzucisz za co kciuki trzymam.
    Cytat Zamieszczone przez Natka55 Zobacz posta
    Dopisałam sie do tabelki, choc dzisiejsza waga mnie mocno wkurzyła.Musze koniecznie więcej wody pić, bo ostatnio zdecydowanie za mało jej piję.
    Ja brałam udział w -4 akcjach,ale teraz jakoś nie ciągnie mnie do meldunków tabelkowych.Muszę sama się ogarnąć.Picie lepiej wchodzi mi jak są ciepłe dni.Ps.czekam na odp. od Iriny.

Cytat Zamieszczone przez gamma56 Zobacz posta
    teraz trzeba sie starac zeby nie wyladowac w oslej lawce
    Gammuś lubię posiedzieć na ławce....ale niekoniecznie na oślejMam nadzieję,że dzisiaj będziesz mieć dobrą noc.

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Jolinko – dzisiaj usłyszałam takie mądre zdanie: każdy człowiek jest nosicielem różnych genów, które niosą ze sobą różne choroby. Geny to ostatnia rzecz, o jaką człowiek może zgłaszać do siebie pretensje! Jolinko obciążając siebie o chorobę syna to tak, jakbyś obciążała rodziców za to, że masz taki a nie inny kolor oczu, włosów itp. Przecież na to nie mamy żadnego wpływu! Do siebie możemy mieć żal wtedy, gdy coś świadomie albo z wygody zaniechaliśmy czy zaniedbaliśmy. To tyle a propos tego, co przyszło Ci do głowy. Nie obciążaj się takim myśleniem – to nie w porządku wobec siebie. No a lekarz, z tego co piszesz, rzeczywiście niesamowity. Ale przecież nie tracisz z nim tak całkiem kontaktu (szkoda tylko, ze to znowu będzie kosztować ). Jeżeli chodzi o moje badania, to wydaje mi się, ze większość z tego zestawu, który wypisałaś miałam przy różnych okazjach robione.
    Jesteś Krysiu -zawsze czekam na Twoje wpisy kochana.Wiesz......dwa razy przeczytałam co napisałaś i obiecuję sobie wziąć to do serca i wygonić głupie myśli z głowy.
    A jak Twoje kolana?Może warto badania powtórzyć-porozmawiaj o tym z lekarzem,może wspomnij mu,że kiedyś byłaś na Dukanie.A jak wygląda Twoja rehabilitacja i ile masz zabiegów?Czy oprócz tego masz jakieś leki,np. przeciwzapalne?No i moja droga jak tam u Ciebie w temacie diety?Ja wiem,że Ty wszystko wiesz ....czyli wiesz,że każdy kilogram mniej odciąży Twoje bolące kolanka.Ja też to wiem,a z dietą różnie u mnie bywa.
    I zaglądaj częściej,bo mi brakuje Twoich wpisów.

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Witam! Znowu cos znalazlam...
    Czystek Kasiu-nie pamiętam,która z dziewczyn tutaj już o nim pisała na początku...ech...skleroza się kłania.No i pod wpływem tego wpisu i tego co znalazłam w necie kupiłam czystka.Na próbę małe opakowanie,bo nie wiedziałam jak będzie smakować,ale dobry jest.Piję dopiero ok.1.5 tyg.Zaparzam od razu dużą porcję w dzbanku 1.75 l. i popijam taką porcję przez dwa dni.

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Pozwolicie, ze odpowiem tylko Jolince bo pyta o moja dietę : kochana podam ci przykładowy jeden dzień z książki "Metoda 100"
    staram się jeść podobnie
    Sabinko dziękuję za przykładowy jadłospis-brzmi smacznie.Trzymam kciuki i poczekam na Twoje wyniki
    Cieszę się,że dobrze bawiłaś się na koncercie.Filharmonia nowa jest?Przez ok.15 lat 1-2 razy w roku bywałam w Bydgoszczy(mój mąż jest z tego miasta).Niestety nie zawsze dobrze się układa- takie koleje losu są i nie byliśmy tam tak od ok.13 lat.

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-cfbad31c5a18d6879880f9242adbcede4342.jpg
    Ostatnio edytowane przez Jolinkaa ; 11-03-2015 o 15:06

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Dzień dobry
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-6703_499907893379304_1048227050_n.jpg
    zaglądam tu ostatnio tylko rano i wychodzę z podziwu ile tu się dzieje, nie ma możliwości, żebym to nadrobiła chyba zacznę pisać na bieżąco, wypadłam z rytmu zupełnie... ale w domu już prawie nadrobiłam wszystko, jeszcze dzisiaj zakupy, poczta, bank ...

[QUOTE=Natka55;3242284]Dopisałam sie do tabelki, choc dzisiejsza waga mnie mocno wkurzyła.Musze koniecznie więcej wody pić, bo ostatnio zdecydowanie za mało jej piję.

nie wiem o co chodzi z tą tabelką, ale to chyba nie zły motywator, też bym chciała Natuś jeśli chodzi o picie, podawałam ostatnio aplikację na telefon, jest super, ja dzięki niej piję ostatnio 2,5 l wody dziennie, bo i ciągle przypomina

Cytat Zamieszczone przez Jolinkaa Zobacz posta
    Eva dla mnie jest osobą o ogromnych pokładach optymizmu i życiowej energiiZawsze się uśmiecham widząc jej poranne wpisy.
    Jolu, dziękuję za miłe słowa, nie myślałam, że tak, buziaki

Cytat Zamieszczone przez Jolinkaa Zobacz posta
    Nie wiem jak u Was,ale u mnie była dzisiaj cudna pogoda-w cieniu na termometrze było 14 stopni.zrobiłam sobie mały spacer,a potem 1.5 godzinki w ogródku porobiłam.Sprzątam gałązki choiny i osłony z włókniny.Już mrozy nie powinny przyjść.Przycięłam też drzewka owocowe i kosmetycznie czubki tui.Niby krótko ,ale zmęczyłam się jak po całym dniu pracy-brak kondycji się kłania.No i....zaliczyłam pierwszy odcisk na kciuku od sekatoraNa wagę nie wchodzę....niech będzie,że tchórz mnie obleciał.Ostatnio mało śpię,to na pewno będzie wzrost.Jedzenie w granicach 1400-1600 kcal.
    brawo Jolu, sezon wiosenny rozpoczęty, zazdroszczę, chciałabym mieć choć skrawek czegoś zielonego, kolorowego tak do posiedzenia w lecie, muszę się zadowolić balkonikiem

Kryniu, życzę Ci dużo uśmiechu i szybkiego powrotu do dobrej formy, do spacerków i do nas

Cytat Zamieszczone przez gamma56 Zobacz posta
    Oj Kasiu ... teraz trzeba sie starac zeby nie wyladowac w oslej lawce
    Gammuś, a Ty się dopisujesz do tabelki czy do oślej ławki, fajne to, ja też tak chcę

Agnieszko,Maniusiu, Kropeczko, Sabinko, Kalahari, i wszystkie moje kochane dziewczyny, jesteście dla mnie inspiracją, motywacją, życzę Wam super dnia pełnego słońca i uśmiechu, nie zdążę więcej popisać, ale już się zaczynam mobilizować więc do później...

Strona 85 z 3048 PierwszyPierwszy ... 35 75 83 84 85 86 87 95 135 185 585 1085 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów