Strona 854 z 3048 PierwszyPierwszy ... 354 754 804 844 852 853 854 855 856 864 904 954 1354 1854 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,531 do 8,540 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzięki Agnieszko
    lecę zaraz na gimnastykę i ostatnie zakupy, jeszcze muszę zrobić sobie odrosty, ogarnąć chałupę i inne drobne sprawy
    Agnieszka111 and evige like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Reginko, zdecydowanie- i ciemniejsze włosy i młodzieńcze okulary. Teraz jest super
    gamma56 lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Regino wyglądasz teraz super, nie na swoje lata ale i uśmiech robi swoje
    Agnieszka111, sabinka57 and evige like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

A ja mam dziś dobry humor spotkalam dawno nie widzianą kuzynkę i rzuciła mi tekstem: a ty to wyglądasz coraz mlodziej nie wiem skąd ten wniosek ale i tak mam humorek

Maria1968 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Stuttgart

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Reginko, zdecydowanie- i ciemniejsze włosy i młodzieńcze okulary. Teraz jest super
    Zgadzam sie ....ale na pierwszym zdjeciu Reginka sie nie usmiecha i wyglada na zmeczona. Nie wracalabym tez do naturalnych wlosow ale tez nie ukrywalaby slicznych oczu (szare albo niebieskie, nie widac na zdjeciu ) za mocnymi oprawkami. Z pierwszego zdjecia wynika, ze jestes Pani Wiosna czyli powinnas nosic zimne, pastelowe kolory. Fajna z Ciebie kobitka, pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez Maria1968 ; 12-04-2016 o 12:09
    krysiapysia and sabinka57 like this.
    Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg
    https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Kobitki ...
    za wszystkie komplementy serdecznie dziekuje, i musze nieskromnie przyznyc,iz wiem ze jestem fajna kobitka i dlatego pomimo wszelkich swoich mankamentow lubie sie taka jaka jestem ... i to samo zawsze zalecam wszelkim zakompleksionym ... od tego trzeba zaczac wszelkie zmiany...

Mario ...
    owszem wygladam niezle w pastelowych kolorach i wtedy oczy mam szare... ale nie czuje sie w nich komfortowo ... bardzo dobrze czuje sie we wszelkich odcieniach niebieskiego (w nich mam zawsze mam niebiesciutkie oczeta...) a uwielbiam kolorchabrowy... dzieci juz mnie w tym kolorze nie lubia bo ponoc z nim przesadzam... ale tak calkiem na marginesie, to niestety producenci odziezy przescigaja sie w ubieraniu pan wielkosci +XL w ubranka zblizone kolorem do pokrowcow na samochody ...bardzo trudno znalezc cos na mnie w rozsadnej cenie zwlaszcza ze gore mam 48 a dol 42 i na dodatek kompletnie bez talii , ale i tak sie lubie ....

co do usmiechu tez sie zgadzam... kazda twarz ozdobiona usmiechem wyglada zdecydowanie ladniej , ale... wtedy uwidacznia sie jeszcze wiecej zmarszczek... na aktualnym zdjeciu mam natrurany "botoks" ktory tracekiedy chudne ... pozatem te okularki ,ktoreCi do mnie nie pasuja , tez troche zmarszczki ukrywaja ...
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Gammo oczywiście, ze będę ich wspierać a nie smęcić i marudzić ale gdzieś muszę się powyżalać i posmęcic i padło na was moje kochane ale postaram się poprawić
    tak wpadam w biegu bo myślami jestem gdzie indziej już

Maria1968 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Stuttgart

Cytat Zamieszczone przez gamma56 Zobacz posta
    .. bardzo dobrze czuje sie we wszelkich odcieniach niebieskiego (w nich mam zawsze mam niebiesciutkie oczeta...) a uwielbiam kolorchabrowy...
    I bardzo dobrze czujesz bo obydwa kolory sa zimne. Moze bylas kiedys Zima ( notabene jak wiekszosc kobiet pochodzacych ze wschodu Europy) a z wiekiem zamienilas sie we Wiosne co nie jest wyjatkiem. Co do ubran dla Pan, ktore nie maja rozmiaru 36 to zgadzam sie ale moze to troche wina samych klientek bo ludziom sie wydaje, ze ciemne wyszczupla co w sumie sie troche zgadza ale zapominamy o tym, ze rowniez niestety postarza Moja firma posiada w ofercie spodnie w....60 odcieniach a sprzedajemy glownie...czarne, brazowe, szare itd.
    Wlasciciele sklepow tak zamawiaja bo podobno takie sie najlepiej sprzedaja.
    Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg
    https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie dziewczynki . Jutro przede mną trudny dzień, ale mam nadzieję, że jakoś pójdzie w miarę bezboleśnie .

Mario – też jestem chętna do sprawdzenia swojej kolorystyki . Wygląda na to, że jak zawitasz na spotkanie z nami w lipcu, to chyba będziesz miała co robić . Potwierdzam Twoje spostrzeżenia co do wyboru koloru ubrań przez bardziej puszyste osoby – sama się do nich zaliczam!

Rene – również jeździłam na kolonie do końca podstawówki. A potem jeszcze na obozy w liceum. Bardzo to lubiłam i czasami wydaje mi się, że naprawdę jakieś inne ze mnie pokolenie, bo moje dzieci już nie były takie chętne do wyjazdów.

Ewciu – Białą Damę (i Czarną Rękawiczkę) pamiętam . Okropnie staszyliśmy się nimi leżąc nocą w tych ogromniastych (tak je wtedy postrzegaliśmy) komnatach! Ewo, nawet nie masz pojęcia ile wspomnień we mnie uruchomiłaś tymi zdjęciami. Bardzo dobrze pamiętam to wejście do zamku. Przechodziłam tamtędy setki razy. Wiem, że wszystko jest odnowione, ale w mojej pamięci wygląda prawie tak samo! A to zdjęcie nad wodą? Chyba mam zrobione gdzieś w podobnym miejscu – jako chudzinka z warkoczykami, w sweterku zrobionym przez moją mamą... Kurcze, nie myślałam że tak mnie to wzruszy!

Reginko – a wiesz, że ja mam bardzo podobną fotkę-straszydełko (chodzi mi o to wcześniejsze zdjęcie, które pokazałaś)? Ale schowałam ją głęboko w szafie . Natomiast przy tym drugim zdjęciu będę kontrowersyjna. Już kiedyś widziałam Cię w obu tych wersjach i już wtedy pisałam, że bardziej podobasz mi się w jasnych włosach. Teraz tylko to potwierdzam. Od razu mówię, że nie biorę pod uwagę tego, gdzie wyglądasz młodziej. Tego nie umiem ocenić i nie to wpływa na moją ocenę. W ciemnych włosach jest ostrość, energia; w jasnych miękkość i łagodność. Jesteś taka i taka, ale bardziej odbieram Cię właśnie jako taką bardzo ciepłą osobę i to jasne zdjęcie zdecydowanie bardzo mi do tego pasuje.

Kasieńko – muszę się trochę wstawić za Reginką (chociaż ona tego wcale nie potrzebuje ) Absolutnie nie czułam się urażona tym, co napisała. Może coś źle odczytałam, ale według mnie pisała głównie o sobie. Do was, do nas wszystkich skierowała tylko taki subtelny, serdeczny apel, żeby nie skupiać się na tym, co nieistotne. Bo szkoda na to czasu. I trudno jej w tym nie przyznać racji.

Sabinko – skąd Ci w ogóle przychodzi do głowy, że smędzisz? Piszesz o tym, co Ci akurat zalega i o to chodzi. Fajnie, ze jedziesz do córci. Jakkolwiek by nie było, to dla niej na pewno będziesz takim pozytywnym wentylem.

Agnieszko – nie wiem już co tak na Ciebie działa, ale bardzo gratuluję! To już jest konkretny spadek wagowy .

Jolinko – przyłączam się do prośby Ewy. Zdjęcia też chętnie obejrzę .

Miłego dnia wszystkim
    Rene65 and Agnieszka111 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Kasiu - właśnie doczytałam, że twój Raduś stracił pracę! Bardzo mi przykro
    Nie będę pisać, co mi się ciśnie na usta! Tak nie powinno być
    Agnieszka111 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów