Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Sabinko....
moja lazienkowa malpa.... pokazala o cale 500 g wiecej... podle ustrojstwo
ale ja sie nie poddam...robie swoje i wierze, ze taj lazienkowej zolziekiedys sie wkoncu znudzi tak ze mna pogrywac...
Zyczenia dalszych szczesliwych lat Tobie i Januszowi ...
Kasiu...
wprawdzie nie ogladalam wczoraj Bodo, i na temat filmu nie zabieram glosu ,ale wprzeciwienstwie do Ciebie bardzo lubie wszystkich Krolikowskich ...syna tate i mame... wkoncu znam ich przedewszystkim z rol wjakich ich widzialam... staram sie nie utozsamiac aktorow z granymi rolami, bo to byloby wielkie nieporozumienie ...
Ewa...
jak dlamnie to nie musisz sie usprawiedliwiac...wiem jak bardzo obowiazkowa jestes, ale wiem tez ile bierzesz sobie na bary, wiec ciesze sie kiedy wpadniesz choc na moment i skrobniesz kilka slow...
Kilka z was sugerowalo, ze jak juz dojdeso swego kochanego Slupska, to bede musiala jeszcze wrocic... niestety rozczaruje was... zebyscie wiedzialy jak bardzo mi sie juz nie chce chodzic.... wroce wiec autobusem
Kalahari ...
ja rozgladam sie za czyms ogolnorozwojowym bo chodzenie juz mi bokiem wychodzi ... napewno bede sie ruszac, bo widze jak ruch wplynol na moja kondycje a to dla mnie bardzo wazne ...
Zaraz do pracy smigam, a narazie lecez pieskiem ,bo znajoma podrzucila mi na kilka dni swoja psinke i jak to z pieskiem biegam kilkarazy dziennie po okolicy ...
Milego wieczoru wszstkim zawzietaskom zycze...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]