Strona 804 z 3048 PierwszyPierwszy ... 304 704 754 794 802 803 804 805 806 814 854 904 1304 1804 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,031 do 8,040 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Maria1968 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Stuttgart

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    A jak jest w innych regionach Niemiec Reginko i Marysiu?
    U nas jest podobnie jak w PL tylko palemki zdecydowanie mniejsze. Wogole KK w Würtembergii pod wzgledem obrzedow podobny jest do polskiego. A do tego nasz proboszcz to Austriak i dosyc tradycjonalny.
    Bylam wczoraj w kosciele i nawet syna namowilam - ladna pogoda to i procesja sie udala.
    Pozdrawiam wszystkie i zabieram sie do roboty.
    gamma56 and Natka55 like this.
    Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg
    https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Hej dziewczynki
    wiosna się zaczyna podobno dzisiaj a dla mnie to szczególny dzień bo w ten dzień się poznaliśmy z J. i jesteśmy razem już 12 lat

męz.jpg

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Hej dziewczynki
    wiosna się zaczyna podobno dzisiaj a dla mnie to szczególny dzień bo w ten dzień się poznaliśmy z J. i jesteśmy razem już 12 lat

męz.jpg
    To tak jak ja tylko nie 12 , ale 30 lat temu.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dla wszystkich zakochanych od pierwszego dnia wiosny serdeczne gratulacje i brawa za wytrwałość!
    gamma56, Natka55 and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Kasiu ja chyba przeszłam dzisiaj na wagę zimową bo właśnie dzisiaj pokazała mi więcej a jeszcze nie byłam na proszonej kolacji z J.
    Laugizorli, gamma56 and Natka55 like this.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Sabinko....
    moja lazienkowa malpa.... pokazala o cale 500 g wiecej... podle ustrojstwo ale ja sie nie poddam...robie swoje i wierze, ze taj lazienkowej zolziekiedys sie wkoncu znudzi tak ze mna pogrywac...
    Zyczenia dalszych szczesliwych lat Tobie i Januszowi ...

Kasiu...
    wprawdzie nie ogladalam wczoraj Bodo, i na temat filmu nie zabieram glosu ,ale wprzeciwienstwie do Ciebie bardzo lubie wszystkich Krolikowskich ...syna tate i mame... wkoncu znam ich przedewszystkim z rol wjakich ich widzialam... staram sie nie utozsamiac aktorow z granymi rolami, bo to byloby wielkie nieporozumienie ...

Ewa...
    jak dlamnie to nie musisz sie usprawiedliwiac...wiem jak bardzo obowiazkowa jestes, ale wiem tez ile bierzesz sobie na bary, wiec ciesze sie kiedy wpadniesz choc na moment i skrobniesz kilka slow...

Kilka z was sugerowalo, ze jak juz dojdeso swego kochanego Slupska, to bede musiala jeszcze wrocic... niestety rozczaruje was... zebyscie wiedzialy jak bardzo mi sie juz nie chce chodzic.... wroce wiec autobusem

Kalahari ...
    ja rozgladam sie za czyms ogolnorozwojowym bo chodzenie juz mi bokiem wychodzi ... napewno bede sie ruszac, bo widze jak ruch wplynol na moja kondycje a to dla mnie bardzo wazne ...

Zaraz do pracy smigam, a narazie lecez pieskiem ,bo znajoma podrzucila mi na kilka dni swoja psinke i jak to z pieskiem biegam kilkarazy dziennie po okolicy ...
    Milego wieczoru wszstkim zawzietaskom zycze...
    Natka55, krysiapysia and sabinka57 like this.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witam w pierwszy dzień wiosny . Bez wiosennej herbatki to dzisiaj oczywiście ani rusz, więc zapraszam . Chyba jeszcze nie jest za późno? Szkoda tylko, że nie da się przenieść tej wskazówki wagi na letnią
    herbatka.jpg

Sabinko, gratulacje z okazji dzisiejszego dnia! Laugi oczywiście też! Trochę mnie skłoniłyście do refleksji, ale niestety nic z tego. Zupełnie nie pamiętam, kiedy poznałam swojego M. To znaczy rok i miejsce pamiętam, ale poza tym niewiele.

Poczytałam o zwyczajach palemkowych i wygląda na to, że ogólnie jest dosyć podobnie. No właśnie ogólnie, bo tego zwyczaju, co u Kasiu i Madzi z wystawianiem liści czy gałązek to u nas nie ma. A w każdym razie nie słyszałam. No i szkoda, bo akurat podoba mi się. Madziu, a w tej opcji „A” to ludzie sami plotą te wianuszki i z tym potem idą do kościoła? Przypomniało mi się jeszcze, że swego czasu były u nas konkursy na najdłuższą palemkę, ale przy nowym proboszczu na szczęście już tego nie ma

Madziu – to może właśnie o tym „prawie nic” jednak coś byś napomknęła? Szkoda, że nie przygna Cię na okres świąteczny do Pl, bo może wtedy i Tobie udało by się zabłąkać w okolice Krakowa . A jeżeli chodzi o ruch, to też pomyślałam o kijkach. Podobały ci się przecież!

Kasiu – z Bodo rezygnuję, ale Panie Dulskie mi pasują. Przyznam się też po cichu, że do tej pory uwielbiam oglądać filmy przedwojenne. Moja córa, jak widzi chociaż urywek to od razu ucieka, ale ja mam do nich ogromny sentyment. To była młodość moich rodziców i pamiętam z jakim wzruszeniem zawsze zasiadali, żeby obejrzeć „W starym kinie”

Sabinko, Reginko – wcale się nie przejmujcie dzisiejszą zwyżką. To po prostu wiosenka tak was postanowiła zmobilizować do dalszych starań

Reginko – to może rowerkiem? Aaa, dostałam na imieninki krokomierz (według życzenia ) ale na razie nie wiem jeszcze jak go podłączyć.

Agnieszko – brawo za biegi! Wygląda na to, że przejęłaś pałeczkę po Madzi i Regince . Mam nadzieję, że z większym zapałem .
    gamma56, Natka55 and sabinka57 like this.

No jutro waga na pewno nie będzie dla mnie łaskawa ale powiem wam, ze kolacja była pyszna i winko do niej też

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

No i zostałam ja i herbatka Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-hopla.gif

Uprawnienia umieszczania postów