Strona 971 z 3048 PierwszyPierwszy ... 471 871 921 961 969 970 971 972 973 981 1021 1071 1471 1971 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 9,701 do 9,710 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

kawa.jpg

Dzień dobry Dziś kawa raniutko, bo wstałam wcześnie. Muszę odgruzować chałupkę, bo w tym tygodniu nic a nic nie miałam czasu zrobić poza zmywaniem naczyń. Nareszcie będę miała chwilę oddechu od pracy, zaczyna się nudne wypełnianie papierzysk, ale to zrobię sobie w szkole. Ten tydzień był tak zwariowany, że właściwie tylko dietę trzymałam, zupełnie nie ćwiczyłam. No i efekt jest taki, że waga stoi. W tym tygodniu ruszam pełną parą z kijami i bieganiem.
    No i moja waga musi się trochę utrwalić, bo 73 kg na wadze nie widziałam od sprzed ślubu córki, czyli już ponad 4 lata . Nie zmieniam więc stopki. Swoja drogą ciekawa jestem jak długo waga będzie się czaiła i broniła przed spadkiem, bo że ja nie odpuszczę, to wiem że muszę ją przeczekać też wiem, ale jak długo będzie trwał zastój...mam nadzieję, że ten miniony tydzień wystarczył

Krysiu , Madziu, mnie też smutno, że Madzi nie będzie, ale chwytam się pazurami tych dwóch procent, które mogą przeważyć szalę

Kasiu, no powiem Ci, że trochę mnie ten Twój bilans przestraszył ...

Wiecie, że dziś o 5 rano, aż 6 osób czytało nasz wątek?? No proszę ile rannych ptaszków jest na forum Pozdrawiam wszystkie serdecznie Dobrze wiedzieć, że ktoś tam z drugiej strony jest i człowiek nie gada sam do siebie

Na razie spadam dziewczynki i zabieram się do roboty

Aha- powodzenia dziś na ważeniu

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Reginko, oczywiście dziękuję za pozdrowienia od Ewy, ale tak sobie myślę, że Ewa zna przecież drogę do nas i może nas pozdrowić osobiście

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Ja ostatnimi razy tylko Was czytałam. Z resztą z dużą przyjemnością. Te Wasze cudne przygotowania , te rozkłady.... Naprawdę cudnie!!! Widać , jak bardzo Wam zależy na tym spotkaniu i to jest naprawdę piękne.

U mnie życie toczy się swoimi torami, jedne są prostsze inne mniej , ale zawsze do przodu. To znaczy akurat z wagą do tyłu, i w tym jednym przypadku jest to prawidłowe. Nadal nie napisałam skargi na wychowawczynię. Ale widzę ,że kobieta bardzo się miota. I raczej nie będę jej dokopywać. W czwartek kazała dzieciom wkleić do zeszytu wiersz i napisać pod nim , :Praca domowa Nauczyć się wiersza na pamięć. I nic poza tym. Rodzice wpadli w panikę ,bo wiersz naprawdę dość długi . Nie wytrzymałam i jak spotkałam ją w szkole, to się spytałam , o co chodziło z tym wierszem. Była kompletnie zakłopotana, powiedziała że napisała źle, ale nie wiedziała jak napisać dobrze. Zrobiło mi się jej bardzo żal. Maksio w końcu wczoraj dostał nagrodę za swoje czytanie konkursowe, a w niedziele dostał nagrodę za III miejsce w konkursie BS Bielsk Podlaski. Pomimo wszystko ciągle czuje się pokrzywdzony, bo ... mama przegapiła jeden z konkursów w szkole. Maksio podobnie jak ja lubi błyszczeć , oj lubi. Ja przygotowuję się do 26 czerwca. A moje treningi nadal kompletnie nic. Nie mogę sobie darować, że naraziłam Jadzię na takie cierpienie z tą połamaną ręką. Wiem ,że ona nie ma do mnie żalu, ale ja mam do siebie. Będę kończyć , bo Was wszystkie pozanudzam!!! Wiecie co , a może jak się spotkacie u Agnieszki, to se pogadam z Wami przez internet?? Tak bardzo bym chciała z Wami się spotkać.. pozdrawiam.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Grażynko, byłoby super, ale w moim laptopie nie działa kamera , a syn na bank nie zostawi mi hasła do swojego komputera
    Laugizorli, gamma56 and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam rowniez z rana...co prawda ciut pozniejszego niz u Agnieszki, ale jednak z rana!

Ciekawam , swoja droga co to za inne ranne ptaszki tak sa ciekawe naszego watku...

Agnieszko- zastoje na wadze-jak wiemy sa czyms calkowicie normalnym i trzeba je tez tak traktowac. Wlasciwie nie normalne jest gdyby waga caly czas spadala!
    Moja waga tez sobie stoi!

Dla przypomnienia link do poczytania przy sniadaniu...

http://www.fabrykasily.pl/topic/1025...zbilansowanej/

Czemu przestraszyl cie moj bilans? Ja tam na niego patrze pozytywnie...tymbardziej, ze ciagle slysze potwierdzenie, ze bardzo duzo osiagnelam i moge byc z siebie dumna...
    Mnie natomiast przestraszylo to co Sabinka napisala o podrozowaniu...wlasnie tego bardzo sie obawiam w zwiazku z moja najblisza podroza samolotowa do Polski...bo niech no tylko i u mnie tak bedzie, ze cos nie tak z biletami, ze jakies polaczenie nie wypali, ze ...
    Oj...napawa mnie to wszystko stresem napawa!
    Mam tylko wielka nadzieje, ze moje obawy sie nie potwierdza!
    Chyba wolalabym jednak jak Reginka przemeczyc sie i jechac samochodem...

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Czemu przestraszyl cie moj bilans? Ja tam na niego patrze pozytywnie...tymbardziej, ze ciagle slysze potwierdzenie, ze bardzo duzo osiagnelam i moge byc z siebie dumna...
    Kasiu, jeśli tak, to super...tylko czemu zobrazowałaś to takim okropnym zdjęciem !

Z grubsza ogarnęłam, resztę zrobię jak wstanie syn, teraz lecę na targ

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

hej dziewczyny, przyznaję się , że podglądałam wątek z rana z telefonu
    Kasiu, gratulacje

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Tak dawno tu nie pisałam,że aż mi wstyd.Ale na usprawiedliwienie -swój wątek też zaniedbalam.Dużo pracy, czytać można,z pisaniem gorzej...
    Agnieszko
    rozmiar sukienki powalający,bardzo,bardzo zazdroszczęMNie na razie uszczęśliwi i 44.
    Kasiu
    bilans trudny,ale może to co najgorsze juz się w twoim życiu wydarzyło i teraz będzie tylko lepiej

Super się czyta wasze przygotowania do spotkania
    Gammo
    podziwiam za jazdę samochodem,dla mnie czarny potrwór i omijam go z daleka.

Jak zwykle nie pamiętam ,co komu chciałam napisaćale wszystkie bardzo serdecznie pozdrawiam.
    Na rowerze jeżdże codziennie,bo to jedna z niewielu rzeczy na ktore wplyw mam głównie ja - oprócz pogody.Właśnie zaczęło padać ,ale ja wstałm raniutko i już o 6.10 świat był mój i niemalże tylko moj ,bo przez pierwsze pół właściwie jeździłam samaWarto dla takich chwil poderwać tyłek z łóżkaByło po prostu bosko, choć wiało i temp też nie rozpieszczała- 11 stopni.....
    Ruch na powietrzu bardzo poprawia sposób myślenia o sobie i świecie więc wołam do wszystkich dziewczyn - ruszajcie się!
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    ależ wy ranne ptaszki jesteście nawet w dzień wolny
    Kasiu gratuluję wyróżnienia, na pewno to miłe jak się jest w jakiś tam sposób docenionym
    Kalahari wczoraj już doliczyłam się, że to chyba ciebie nie będzie ale może jeszcze się coś zmieni ???? tak dziwnie wyszło, że jeden pokój z Dąbek nie będzie u Agnieszki
    mam nadzieję, jednak że nic złego się nie dzieje w twoim życiu i to nie pozwala ci przyjechać
    co do wagi to ostatnio trochę mnie przybyło ale w tym tygodniu udało mi się tę nadwyżkę zgubić oby to był w końcu dobry poczatek, lepiej późno niż wcale
    Kasiu nie obawiaj się lotu i podróży, może niepotrzebnie akurat teraz opisałam swoje przygody, przecież oprócz nich miałam i udane i bez przeszkód jazdy pociągiem i loty samolotem
    Gruschko podoba mi się to, że już o 6 rano pomykasz o rowerze, ja niby coś tam robię, sporo chodzę, trochę ćwiczę ale nigdy o tak wczesnej porze

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, Grażynko Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-brawo.gif

Uprawnienia umieszczania postów