Witajcie!!
elma5050- chciałabym Ci dodać jakoś otuchy, siły. Ale wszystko w rękach Boga![]()
maryska13- to okropne że teraz coraz częściej się słyszy o udarach, zawałach u tak młodych ludzimam nadzieję że szybko wróci do zdrowia.
Smutno nam się na wątku zrobiło![]()
Super wiadomosc! Teraz moze juz byc tylko lepiej... uff...
Witam w samo poludnie
Bylam z moja Misia przed chwilka na zakupach i przy okazji kupilam sobie dwie fajne bluzki
Teaz Emi spi wiec jestem cala wasza
---------- Wiadomość dodana o 12:02 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:01 ----------
Nie, trzeba sie ratowac innymi sposobami niestety... Ja znow wlaczylam otreby do diety i znow przyjaznie sie z porcelankaInni pija kefiry, zielona herbate schlodzona poleca sam doktorek.
Bejbik w drodze
jak tam kontrola?
Cos sie dzisiaj urzednicy uparli - moja mama tez ma w swoim biurze kontrole dzisiaj
---------- Wiadomość dodana o 12:07 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:05 ----------
To dobrze, masz czas, zeby popisac
A z ta @ to u mnie tak samo... balon ze mnie straszny
---------- Wiadomość dodana o 12:25 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:07 ----------
No i rozgonilam towrzystwo![]()
Bejbik w drodze
Ja na razie cole pije, na przemian z woda...
POdgrzewam wolowinke bo cos zglodnialam. Kurcze jak mi sie marzy spadek jakisOd tygodnia waga jak zakleta stoi. Co zejdzie na dol to wraca spowrotem na gore...
ObiecujeAle jak to fajnie jest sie moc ubrac normalnie! Wiadomo, jeszcze i wisi i odstaje tu i owdzie, ale w porownaniu z tym co bylo te 4 miesiace temu to jestem gwiazda normalnie
---------- Wiadomość dodana o 12:52 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:38 ----------
Moje bobo wstalo
Bidulka, tak ma dupcie odparzona od tej biegunki...
---------- Wiadomość dodana o 12:58 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:52 ----------
Normalnie kocham wolowinke
A tak w ogole to chyba mma za duzo wolnego czasu Wy wszystkie dzisiaj ciezko pracujecie a ja nic tylko gderam i gderam
---------- Wiadomość dodana o 13:00 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:58 ----------
A tak sobie mysle, Agata przeciez u Ciebie tez juz duza roznica w kilogramach, moze dodasz jakies zdjecie, co?Tak zebysmy Cie mogly popodziwiac
![]()
Bejbik w drodze