168-169
ale jestem mocnej kości ,w sumie myślałam,ze będe gorzej wyglądać przy tej wadze..ale jestem już zmeczona i nei chce w słabości popłynąc totalnie i zaliczyć jojo ...
Witajcie serdecznie,
Zaglądnęłam szybciutko co u Was,
Dzisiaj dostałam @ i jestem cała happy!!
Fajnie, bo przed Świętami będę miała spokój, hihihi
Waga wróciła do suwaczka (po wczorajszej zwyzce)
---------- Wiadomość dodana o 10:47 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:44 ----------
Gratulacje, Bardzo fajnie wyglądasz
Tylko nam nie znikaj z wątku
Prosze o relacje jak postępy...
---------- Wiadomość dodana o 10:48 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:47 ----------
Współczuję jej nerkom. Może sobie nieźle zaszkodzić. Ale skoro jest dorosła, to swój rozum ma....
---------- Wiadomość dodana o 10:49 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:48 ----------
Ja tez na Świeta mam PW, więc będzie ok.
Już planuję dobre jedzonko, hihihi
dzieki dziewczyny za miłe słowa
a znikać nie będe na pewno,będzie mnei nawet więcej bo w końcu naprawiłam laptopa więć sie z małzem nie będe bić o kompa
a jak Wam się podoba mój retusz na zdjęciu hehehehehhe:P
zaczełam utrwalanie od 3 kromek wasy na śniadanie (z jajkiem i homo w roli masła)
smakowało dobrze
aczkolwiek teraz nie czuję już podniecenia ,ze coś mogę więcej bo nagrzeszyłam w weekend ..
trochę mnie martwi moja "lużna kupa" ,ale w sumie po pierwsze się upiłam ,czego nie robiłam z półtorej roku ,po drugie jak tyle czasu jadłam co innego to chyba też organizm musi się przestawić ...po trzecię może wszystkie kupowe zastoje które miałam na tej diecie ze mnei wyszły ...
no nic ,mam nadzieje ,ze wróćę do normy .
a jak przygotowania do świat w klasztorze dukana? wszystkie sutanny wytrzepne???
ja dzisiaj umyłam z moim wszystkie 5 okien - znaczy ja myłam a on patrzył pomógł mi przy oknie balkonowym.
Teraz chwila relaksu a później do nauki
Agressiw gratuluję decyzji, wyglądasz świetnie i nie ma co się dłużej katować, lepiej zachować to, co już osiągnęłaś