Strona 898 z 2242 PierwszyPierwszy ... 398 798 848 888 896 897 898 899 900 908 948 998 1398 1898 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,971 do 8,980 z 22419
Like Tree2Lubią to

Wątek: MASZKULECZKA na Dukanie

Awatar Biedronka160
    Biedronka160 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Śrem

Domyślnie Odp: MASZKULECZKA na Dukanie

dziękuję pięknie za miłe powitanie - to bardzo motywujące !!

Elmo już nie raz się uśmiałam do monitora czytając wasze posty, po jakieś 30 stron dziennie a mój mąż tylko się podpytuje co czytam, że tak rechoczę co chwilę ale teksty Piotra wymiatają ponad wszystkie

Maryska każde wytłumaczenie, żeby się dobrać do pączka jest dobre , teraz jak już napisałaś dużo wody i żadnego pączka więcej !! mam nadzieję, że chociaż zjadłaś go ze smakiem ;p

alma Za pączka lanie się należy !! tak jak maryska dużo wody wypij i ciesz się wspomnieniem tego pączka, żeby grzech na marne nie poszedł :P Oczywiście będziemy Cię pilnować i dopytywać o Twoje wywiązanie się z siłowni - przynajmniej ja

Cytat Zamieszczone przez ania_om Zobacz posta
    Nareszcie ktoś zauważył nowo przybyłych. Dzięki wielkie. Pisałam, pisałam i żadnego odzewu. Ale zawzięcie czytam. Nie mam za wiele czasu żeby dokładnie śledzić wszystkie posty, ale wiem z doświadczenia, że bycie na forum bardzo pomaga. Pozdrawiam wszystkich.
    Oczywiście, że się zauważa tylko przy takiel ilości postów to nieźle się idzie zamotać
    Ja też jestem nowa, więc piszę z doświadczenia.

Zmykam teraz pobuszować po waszych przepisać, bo nie mam weny na obiad a dziś ostatni dzień P, od jutra będzie łatwiej... Bigos w zamrażarce, galacik też będzie więc jakoś przeżyje.

Miłego popołudnia...

Awatar elma5050
    elma5050 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Sopot

Cytat Zamieszczone przez ania_om Zobacz posta
    Nareszcie ktoś zauważył nowo przybyłych. Dzięki wielkie. Pisałam, pisałam i żadnego odzewu. Ale zawzięcie czytam. Nie mam za wiele czasu żeby dokładnie śledzić wszystkie posty, ale wiem z doświadczenia, że bycie na forum bardzo pomaga. Pozdrawiam wszystkich.
    Witaj, to prawda, że forum rozrasta sie w zastraszającym tempie i trudno nadrobić zaległości z paru dni. Dobrze, że się nie poddałaś i poczytujesz nas. Ja też nie zawsze nadązam.

I Faza 30.12.2009 do 06.01.2010
    II Faza - 06.01.2010 do skutku

Awatar elka1975
    elka1975 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Biedronka160 Zobacz posta
    Zmykam teraz pobuszować po waszych przepisać, bo nie mam weny na obiad a dziś ostatni dzień P, od jutra będzie łatwiej... Bigos w zamrażarce, galacik też będzie więc jakoś przeżyje.
    Galacik, znaczy galaretka ? Ja robie taką na same P. Świetne na obiad do pracy. Ja jutro jeszcze P, ale został mi duuuzy naleśnik z mięskiem. Będzie jak znalazł. A dzisiaj juz nie moge się doczekać obiadku...Hehehehe

Teraz kolejne podejście...

Awatar Biedronka160
    Biedronka160 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Śrem

Cytat Zamieszczone przez elka1975 Zobacz posta
    Galacik, znaczy galaretka ? Ja robie taką na same P. Świetne na obiad do pracy. Ja jutro jeszcze P, ale został mi duuuzy naleśnik z mięskiem. Będzie jak znalazł. A dzisiaj juz nie moge się doczekać obiadku...Hehehehe
    Dokładnie, tylko ja wkładam jeszcze na dno troszkę marchewki i pietruszki, znaczy że na P+W się nadaje ale w sumie nie pomyślałam, że na samo P też może być tylko bez warzyw

Awatar elka1975

Cytat Zamieszczone przez Biedronka160 Zobacz posta
    Dokładnie, tylko ja wkładam jeszcze na dno troszkę marchewki i pietruszki, znaczy że na P+W się nadaje ale w sumie nie pomyślałam, że na samo P też może być tylko bez warzyw
    Ja czasem dodaje tez jajko na twardo. I jest to moje ulubione danie na P (przynajmniej do pracy). Na P+W lubie wszelkie gulasze, lecza, bigosiki itp. Łatwo wtedy odgrzać.
    Ostatnio edytowane przez elka1975 ; 11-02-2010 o 13:32

Awatar almighty_froggie
    almighty_froggie jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    London

Cytat Zamieszczone przez elka1975 Zobacz posta
    Łatwo wtedy odgrzać.
    Racja, ja tez zawsze robie sobie wielki gar czegos tam Chociaz ostatnio jak mnie naszla ochotka to zrobilam hamburgery w buleczce i z salata i warzywkami... mniam. A na P najczesciej jem cycochy, przeprosilam wczoraj moja grillowana patelnie - jednak z niej najlepiej wychodza te cycki. Indyczek, klopsiki, mielone. Serek wiejscki obowiazkowo - o ile mi moja corcia nie wszamie

---------- Wiadomość dodana o 13:22 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:21 ----------

A o jajku sadzonym zapomnialam! Udaje Ci sie je usmazyc bez tluszczyku??
    Bejbik w drodze

Awatar Wyrocznia
    Wyrocznia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kłodzko

Ja już nie wiem co tu się dzieje?
    Chwilę mnie nie było, a tu grzeszne zachowania, grzeszne plany.
    Ja rozumiem żeby tego pączka ze mną, przed lub po.
    Ale tak.

Zajrzałem na wczoraj a tam planujecie cykl 4/3
    Nie będę się powtarzał, ale dzisiaj rano pisałem na temat cykli Marioli. Poczytajcie.
    Żadnych 4/3.
    Jak już koniecznie chcecie ułożyć sobie cykl tygodniowy to niech to będzie 3/4 czyli 3 dni proteiny a 4 dni PW. Nie odwrotnie.
    Powiedziałem
    Co było nie wróci,
    i szat rozdzierać by próżno

A jednak mi żal...

Awatar almighty_froggie
    almighty_froggie jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    London

Cytat Zamieszczone przez Wyrocznia Zobacz posta
    a rozumiem żeby tego pączka ze mną, przed lub po.
    Ja sie pisze Ale dopiero po

Cytat Zamieszczone przez Wyrocznia Zobacz posta
    Żadnych 4/3.
    Jak już koniecznie chcecie ułożyć sobie cykl tygodniowy to niech to będzie 3/4 czyli 3 dni proteiny a 4 dni PW. Nie odwrotnie.
    Powiedziałem
    O jeny! Jak to srogo zabrzmialo! Juz mi ten pomysl wybiles z glowy Mistrzu
    Bejbik w drodze

Awatar ania_archeo
    ania_archeo jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Cytat Zamieszczone przez WannaBeFit Zobacz posta
    nie wiem jak wyglada ksiazka Dukana ktora masz(jak taka mala wersja jakby cykieszonkowa to podam Ci strone) Dukan pisal ze niskocisnieniowcy, duzo pijac i znacznie ograniczajac sol moga odczuwac zmeczenie i zawroty glowy. W takim wypadku zalecil troszke ograniczyc ilosc wody i zobaczyc efekty. Ja przyznaje ze schodzac z 3litrow wody dziennie na 1,5-2 czuje sie o wiele wiele silniejsza! jestem niskocisnieniowcem(zazwyczaj90/60) wiec rzeczywiscie sie sprawdzilo! moze i u Ciebie jest tak samo?
    Ja mam bardzo niskie ciśnienie i zazwyczaj krew mi chyba nie dopływa do rąk i stóp, bo zimne jak u kurczaka dlatego Tasos nazywa mnie "kotopulo" bo po gr. to kurczak. Pierwsze 3 dni diety, to była masakra, myslałam że się przewrócę, leżałam cały dzień w łóżku. Czasami mi słabo, np dziś.

---------- Wiadomość dodana o 13:28 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:26 ----------

Cytat Zamieszczone przez maryska13 Zobacz posta
    Dlatego póki co, zmieniam cykl z 5/5 na 3/3 i zobaczę, czy coś się zmieni.
    Zostań przy tym rytmie 3/3 albo jesli chcesz to 1/1 i tak bedziesz chudną tym samym tempem, ale nie bedzie się męczyć. Tyle razy czytałam że na każdym rytmie chudnie się tak samo.

Awatar elka1975

Cytat Zamieszczone przez almighty_froggie Zobacz posta
    A o jajku sadzonym zapomnialam! Udaje Ci sie je usmazyc bez tluszczyku??
    HAHAHA, tak to jest gdy coś się robi innego (czyt. pracuje). Myślałam o jajku na twardo, do galaretki...Juz edytowałam. A jajko sadzone tez robię. Patelnie smaruję oliwą,a nadmiar ścieram ręcznikiem papierowym. Tak samo robię jajeczniczkę.