69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry! I ja sie witam we wtoreczek wode z cytrynka i kleik z siemienia popijajac...
Te przyzwyczajenie przywiozlam z Margaretki i zamierzam je utrzymac...
Agnieszko- a Bridget Jones Baby ogladalas?[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jesli nie, to naprawde polecam...mozna sie posmiac i oderwac od...tego co denerwujace!
Ale tak na marginesie...to wszystkie media manipuluja informacja!
Dobrego dnia dziewuszki!
Jolu...jestem z toba myslami... Trzymaj sie kochanie. Zrobia ci dobra diagnostyke i za pare dni wrocisz do domku...
-
oglądam teraz house of cards i obawiam się , że tak właśnie wygląda polityka
i zgadzam się Agnieszko z tobą, ja też nie cierpię Pisu , może wszystkie nedia manipulują, ale tak jak PIS to chyba rządy PRL-u
-
Witajcie, wczoraj cały dzień przespałam. Dzisiaj też śpię, ale już z pewnymi przerwami. Dalej boli, ale nie mam najgorszych objawów, więc jestem dobrej myśli i muszę to przetrzymać. Odezwę się jak wydobrzeję. Dzięki za wsparcie.
Jolu, trzymaj się!
-
Dzieki Krysiu za odezwanie sie chocby krotkim wpisem. Ciesze sie, ze cie masz tych objawow, ktorych szczerze mowiac troche sie lekalam. Wstrzasnienie mozgu to nie przelewki...
Zdrowiej nam kochana jak najpredzej! Calujemy cie i pozdrawiamy goraco!
A to znalazlam na pocieszenie, bo piekno natury zawsze mnie podnosilo na duchu...
-
Krysiu cieszę się że nic gorszego nie wyszło, zdrowiej nam tu proszę i pomalutku dochodz do siebie
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
-
Pełnia i siku mojej suni, dziś mnie dopadły Obudziły mnie o 4, co w moim przypadku jest równoznaczne z dalszym niespaniem, więc mam dla was już kawę
images (1).jpg
Krysiu, niedobrze, że boli Cie głowa, bo to znaczy, że cierpisz... zdrowiej i dochodź do siebie. Odpoczywaj . Swoją drogą mam pytanie...czy kierowca w ogóle jakoś zareagował na całe to zdarzenie? przeprosił Cię ?
Maniusiu- house of cards- super serial oglądałyśmy go z córką, gdy zaczynała swoje kroki w dziennikarstwie
Rene, dwa dni temu pisałam, że o Was myślę- co tam u ciebie, jak sobie radzisz?
Dronko, i Ciebie dawno nie było...
Dziś idę na manicure i mam nadzieję, że nie usnę u kosmetyczki...a wcześniej w pracy...miłej środy
-
hej ja wstałam o tej samej porze
Krysiulko, fajnie że machnęłaś do nas ,zdrowiej kochana
Marta wczoraj nareszcie odebrała dyplom i nagrodę za ten wygrany konkurs, wiecie co dostała ? szachy !!! świetna nagroda za konkurs jubilerski !
-
no rzeczywiście, raczej nie popisali się
-
Agnieszko, Ministerstwo Edukacji, ostatnio się w wielu sprawach nie popisuje
ale Marta mówi, że dyplom najważniejszy
-
wiesz, szachy mają wejść do podstawy programowej, więc idą z duchem czasu Najlepsze jest to, że mają ich uczyć matematycy- u mnie w szkole jest dwóch i żaden nie umie, więc raczej nie mają szans żeby nauczyć dzieciaki grać w szachy, bo to nie jest takie proste samemu dobrze się nauczyć. W mojej szkole w szachy gram tylko ja i moja koleżanka- ja polonistka, ona biolożka. Żadna z nas nie będzie mogła uczyć tego w szkole Czyli może dyrektor będzie musiał zwolnić matematyków nie umiejących grać w szachy, albo będzie kazał mnie się przekwalifikować - to już nie jest dobra, ale nawet baaaardzo dobra zmiana
Uprawnienia umieszczania postów