Strona 1479 z 3048 PierwszyPierwszy ... 479 979 1379 1429 1469 1477 1478 1479 1480 1481 1489 1529 1579 1979 2479 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14,781 do 14,790 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Agnieszko
    od kiedy mam GCF nie oglądam niczego w necie.Chyba,że nie ma tego w kinach.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

ja też lubię kina studyjne, ale musze za daleko jeździć Łozińskeigo oglądałam na Muranowie w Warszawie

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    ależ mam kiepski "rozruch" codziennie, późno wstaję, szwendam się po domu w szlafroku, pogram w jakieś gierki, pooglądam "pytanie na śniadanie", kawka, śniadanko, herbatka, w tzw międzyczasie czytam co napisały na forum kochane ranne ptaszki i wieczorne sowy bo sama chodzę wcześnie do łóżka i tak robi się 10 albo i 11 - muszę to zmienić bo zachowuję się już jak typowa emerytka i babciulinka, no chyba , że mam na 10 angielski to zbieram się szybko i sprawnie a takie łażenie po domu bez celu nie służy mi dobrze
    pogoda dzisiaj też nie nastraja, szaro buro i ponuro i pada obrzydliwie a na 12 mam gimnastykę, nie chce mi się wyjść po pada a le z drugiej strony była przerwa bo były ferie...ciekawe co wygra - chęć poruszania się czy pogoda ???

nie pisałam dwa dni z wiadomych powodów

PsiaMac wyglądasz na pogodną osóbkę, fajnie, ze do nas dołączyłaś, kiedyś miałyśmy koleżankę ze Stanów a teraz proszę - i Australia do nas zawitała
    a tak a propos - może myślami wywołam Zenię???
    PsiaMać nasz topik to podobno topik o odchudzaniu więc zapytam ( jeśli można) czy coś czynisz w tym kierunku bo do nadwagi sama się przyznałaś???

Gruchszko cały czas cię podziwiam za te schody, nie wyobrażam sobie jak można ich tyle przejść czy nawet przelecieć i mieć jeszcze z tego przyjemność bo satysfakcję to na pewno, dobrze chyba, że podchodzisz do tego tak zdroworozsądkowo i spinasz co trzeba, być może to jest kluczem do sukcesu? odpowiednia postawa czyni cuda...
    do twojego menu zaglądam chociaż nie jest ona najdoskonalsze jak sama piszesz i super, że swoje jedzonko wrzuca też Jolinka i czasem Agnieszka - na razie walczę ze sobą ale mam nadzieję, że wkrótce wygram tę walkę ze swoją ciemniejszą stroną która ciągnie mnie do nieopanowanego jedzenia i w końcu zapanuję nad tym...ale sama nie wiem - kusi mnie jedzenie tylko 3 razy bo wiem, że "robi" mi to dobrze ale też kusi mnie liczenia kalorii bo też fajnie chudnę wtedy....

Agnieszko kupiłam ten chlebek w netto, bardzo dobry ale jedna deseczka ma aż 100 kcal a co to jest jedna deseczka ... ty zjadasz na raz aż 4 i jeśli byłby to tylko chlebek to moża przezżyć tę kaloryczność ale ja go kupiłam wczoraj i na samym chlebku się nie skończyłó...oj nie
    a ostatnio miałam inny chlebek chrupki, na pewno nie był tak smaczny ale miał niecałe 20 kcal

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, tak, chlebek jest kaloryczny, ale bardzo mi smakuje staram się jeść go w pierwszej połowie dnia, chociaż akurat wczoraj wrąbałam go pod wieczor...ale byłam zła na siebie

dziś jem
    dwie kanapki z dżemem
    dwie z serem żóltym
    kalarepka
    mleko smakowe- pistacjowe...

i to tyle...proszę mnie dziś nie naśladować, bo mało i za dużo węgli ( choć chleb razowy)

na obiad robię dziś kotlety ziemniaczane z sosem pieczarkowym, ale sama zjem go jutro
    sabinka57 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Krysiu przykre jak przyjaciele i znajomi chorują, współczuję ci bardzo z tego powodu
    super, że trzymasz dietę tak długo, wielkie brawa dla ciebie, może i trudno będzie utrzymać wagę po wyjściu z niej ale za to ile dobrego zrobiłaś dla swojego organizmu to wiecie tylko ty i on

Kasiu nasza ty wieczna uczennico i studentko, ciebie tez podziwiam bo wielokrotnie powtarzam, że mnie by się nie chciało...no może jestem "trochę" starsza od ciebie ale będąc w twoim wieku też już chyba miałam lenia ale kto wie...jakby sytuacja mnie zmusiła to może i musiałabym pogonić tego lenia
    tak czy owak szybko zleciały te twoje "nauki" a teraz czeka cię staż w firmie - oby wszystko poszło ok i żeby udało ci się dostać stałą pracę ale to chyba dopiero po wakacjach czy coś pokręciłam????

Agnieszko pisałam juz na fb ale powtórzę jeszcze raz - Kuba to już mężczyzna, jak go widziałyśmy w Dąbkach to był jeszcze chłopaczek a ty wyglądasz super, zresztą zawsze tak wyglądałaś ale dzięki zgubionym kilkunastu kilogramów wyglądasz jeszcze bardziej super

Maniusiu powodzenia w liczeniu kalorii - to bardzo dobra metoda, będziecie liczyć we dwie z Jolinką

no dobra - ja tu gadu gadu a muszę zacząć się szykować na tę gimnastykę, akurat trochę mniej pada a padał śnieg z deszczem

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Sabinko, Jolinka jest bardziej zdyscyplinowana i liczy na kartce, ja jako leń wykupiłam dostęp do netu
    tam tez są takie tabelki z wymiarami, to zacznę się mierzyć
    Będe tez wrzucać co jem , może to będzie dodatkowy kop

dziś
    rano surówka z ogóka kiszonego pomidora i cebuli z oliwą, dwa plasterki wędliny ( a miało nie by mięsa - i znów muszę być zła na siebie
    przekąska - surówka z pora
    obiad bieluch, tekturka * 5 , żólty ser

i już mam pierwszy wniosek - niepotrzebna była oliwa w sałatce oraz ten żólty ser , niestety jestem łakoma , a smak mnie naszedł, kalorycznie jest ok, ale tłuszczu za dużo
    Zostało mi jeszcze 340 kalorii , co zostawiam na obiad ( kolacja) w domu

I trzymajcie kciuki bo w domu jest najgorzej

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Sabinko! Kochana jestes! Nic nie pokrecilas- staz mam do 24 sierpnia czyli stala praca dopiero bede zaczynala po wakacjach!
    Mowisz, zes z rana niemrawa? To tak jak ja... Bo ja tez uwielbiam chodzic do 12 tej w szlafroku i pewnie bym tak nadal robila, gdybym byla w domu...
    Jedyne co jest mnie w stanie z domu juz rano wyciagnac... to moj ogrodek!

Masz kochana- dzisiaj znalzlam cos dla ciebie...

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Ja w szlafroku najwyżej do 8 rano...potem działam Nie umiem funkcjonować w szlafroku i koszuli nocnej.

Czy u was tez tak wieje??? masakra normalnie

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Agnieszko pisałam juz na fb ale powtórzę jeszcze raz - Kuba to już mężczyzna, jak go widziałyśmy w Dąbkach to był jeszcze chłopaczek a ty wyglądasz super, zresztą zawsze tak wyglądałaś ale dzięki zgubionym kilkunastu kilogramów wyglądasz jeszcze bardziej super
    dzięki No zmienił się synuś
    sabinka57 lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

ja tez ranny ptaszek, za to wieczorem góra do 10. Chyba że imprezka jakaś jest
    Zakończyłam dzień na 1352 kalorii, niestety limit tłuszczu mocno przekroczony i nad tym muszę popracować
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Uprawnienia umieszczania postów