Strona 1594 z 3048 PierwszyPierwszy ... 594 1094 1494 1544 1584 1592 1593 1594 1595 1596 1604 1644 1694 2094 2594 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 15,931 do 15,940 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzięki Maniusiu, za piękna kawkę
    Zazdroszczę ci komunii w takim miejscu

Krysiu, listą książek przywołałaś najpiękniejsze wspomnienia ze szkoły średniej i studiów. Oczywiście wszystkie je czytałam i prawie wszystkie mam. Ale po tym co napisałaś znów sięgnę po Malowanego ptaka i coś Konwickiego. Co sądzę? nie jestem bardzo zdziwiona tym zestawem, bo po 1. to książki bardzo dobre do czytania, 2.wiele z nich pokazuje zawirowania jakie działy się w naszym kraju, 3. książki swego czasu bardzo modne, więc pewnie polecane przez rodaków zagranicznym czytelnikom .

Bardzo jestem ciekawa Sandomierza. Nie wiem jak długo mąż będzie miał tam robotę, ale może jej odbiór zdarzy się właśnie w sierpniu

Kasiu, bardzo młoda mama na pewno ucieszyła się z twojego przyjazdu

Ja podobnie jak Krysia nie zauważyłam, żeby forum obumierało. Może trochę zwolniło rzeczywiście, ale to dobrze, boi znaczy, że mamy jeszcze inne życie niż wirtualne , ale fajnie jest wpadać i móc coś przeczytać

Dobrego dnia wszystkim życzę
    sabinka57 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Aga, na dzień dzisiejszy mamy taką samą ilość zrzuconych kilogramów
    sabinka57 lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

A i muszę dodać , że mam solidną motywację, żeby utrzymać wagę, moje szanowne koleżanki nareszcie zauważyłyże schudłam, po czym dodały, że na 100 % zaliczę jojo, mam to na bank. tak się wkurzyłam, po prostu się we mnie zagotowało i od razu mi się lampka zapaliła: ja wam pokaże. Oczywiście nie dałam po sobie poznać, tylko powiedziałam, ze jojo moze być po kazdej diecie, jeśli się zaczyna obżerać
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Maniusiu, to bardzo dobra motywacja

Mówiłam, że zazdroszczą
    sabinka57 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!
    Wykorzystuje czas, ze dom jeszcze spi i zagladam tu do naszego magielka...
    Podzielam zdanie, ze na forum jest jak w zyciu...czasami jest hossa a czasami bessa. Umowilysmy sie, ze kazdy pisze wtedy gdy ma czas i ochote...ale zgodze sie, ze bez filarow... moze byc byc trudno. Bo bywaja momenty, ze akurat naraz kilka osob czuje potrzebe odpoczynku od forum, badz w zyciu prawdziwym, ma sie takie zawirowania, ze nie mamy ani sil ani ochoty na pisanie. I wtedy bez tych osob, ktore piszac codziennie moze sie zdarzyc, ze nie bedzie zadnego wpisu.W takich momentach bywa, ze i ci pozostali traca ochote na pojawienie sie na forum.
    Ja przed wyjazdem mialam bardzo trudny czas w domu a do tego ogarnelo mnie jakies takie ogolne zniechecenie i zmeczenie, ze dzielenie sie mymi odczuciami przestalo mi sprawiac przyjemnosc...mam nadzieje, ze to juz przeszlosc.
    Niemniej jednak bardzo dziekuje...filarom.

Krysiu- o jakich nadmorskich klimatach piszesz w kontekscie pogody na mej fotce? Ja w tej chwili jestem w przeciwleglym katku Polski...na Dolnym Slasku. Jestem u mych rodzicow, na terenach, z ktorych pochodze. Za komplementy dla mojej mamusi bardzo dziekuje. Faktycznie wyglada bardzo mlodzienczo, ale jak kazda kobietka jest niezadowolona ze swej figury i urody.
    Kocham ja bardzo i jestem niewatpliwie ciagle z nia powiazana pepowina...

W Sandomierzu nigdy nie bylam. A szkoda... Fajnie gdy w ma sie w takich urokliwych miejscach rodzine czy znajomych, ktorych mozna odwiedzac o kazdej porze roku. Agnieszko zycze udanego pobytu!

Maniusiu- trzymam kciuki za "bezbolesne" wychodzenie z diety. Wydaje mi sie, ze najwazniejsze jest wtedy nieprzejmowanie sie chwilowym lekkim wzrostem i jednoczesne przy tym nie poluzowanie calkiem cugli. Ale zgadzam sie absolutnie ze stwierdzeniem, ze latwiej nie jesc wcale niz jesc malo...

Oj musze konczyc, bo juz wstaja moi ludzie... jem sniadanie i zaraz lece na rynek i do kosmetyczki...
    Udanej soboty! Dzis przyjezdza z Krakowa nasz pierworodny, spedzamy dzien razem u dziadkow a jutro rano ruszamy w droge powrotna...
    Paaaaaaa.....

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Widzę,że wywołałam lekkie poruszenie wpisem o więdnącym forum.
    Jak zwykle napisałam mało precyzyjnie i trochę skrotem myślowym.
    Chodziło mi raczej ogólnie o forum jako formę kontaktu i miejsce spotkań.Nasz wątek na tle innych wygląda kwitnąco
    Jestem na tym forum od początku od 2004 roku.Bywalo zazwyczaj tak,ze jak pisalam rano to do następnego rana bylam na 4-5 stronie forum.I to po kilku wpisach innych osób.teraz aktywnych zostało kilkanaście,moze trochę więcej osób.
    Same wiecie co zostało z kafe,ktora też tętniła zyciem.
    Jak czasem wędruję w pracy po wątkach,to często widzę wpisy "nie było mnie tu ale napisałam,wkleiłam itp na fejsie"
    Stąd moja refleksja o więdnięciu.

Dzisiaj już rowerowo,26 km.5.30
    Było rześko delikatnie to ujmując,10 stopni ale za to po prosu bosko!
    Do potem
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Gruszko, ale czasem takie lekkie poruszenie, daje baaardzo dobry skutek, bo daje do myślenia. No i masz trochę racji z tym fejsem, niektóre dziewczyny tam zaglądają częściej niż na forum. Ale ja np. nie mam tego za złe, bo sama bardzo go lubię Nawet moją mamę do niego przekonałam, dzięki czemu mamy zdecydowanie częstszy kontakt. No i fajniejszy, bo wrzucamy zdjęcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

No proszę jak kilka słów typu "wątek więdnie" "wątek obumiera" potrafi wprowadzić Ruch na forum i wywołać tyle pozytywnych wpisów
    w Sandomierzu byłam tylko raz, przejazdem ale bardzo bardzo mi się podobało a szczególnie oczywiście rynek
    Maniusiu i Agnieszko -13 zgubionych kilogramów to to pięknie Też bym tak chciała....
    na razie pomalutku po cichutku próbuję jeść to o czym wspominałam wczoraj, odstawiłam na razie mięsko jajka i nabiał....
    Zobaczymy co będzie Maciągowa proponuje jeść tak przez tydzień, dwa lub trzy, nie wiem ile wytrwam ale po tym (nie wiem jeszcze jakim czasie) chcę nie łączyć.
    Powiem wam w tajemnicy ( !!!! ) że postanowiłam sobie, że jak się z wami spotkam to będę ważyła mniej niż 80
    jeszcze kilka dni temu było prawie 85
    cel wydaje mi się realny, jak będzie mniej to skakała bym do góry z radości
    gruschka and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, jak się cieszę, że masz takie postanowienie Motywacja + konsekwencja = sukces, a żeby tak było musimy działać tak jak lubimy i jak nam pasuje Trzymam mocno kciuki

Ps. 14 kilogramów
    sabinka57 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Zaraz idę szykować się na pogrzeb , ale jeszcze wam napiszę...z tym odchudzaniem, to jest tak:Ponieważ moja waga nie zmienia się praktycznie od listopada, to zdążyłam się przyzwyczaić i do niej i do swojego wyglądu, i teraz oglądając się w lustrze, znów uważam, że powinnam schudnąć! , To już zakrawa na patologię Na szczęście poczytałam, że to normalny objaw i bardzo częsty, muszę tylko jeszcze znaleźć odpowiedź, jak się takiego myślenia pozbyć. Chętnie posłucham waszych rad
    sabinka57 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów