69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzień dobry 
chyba mnie nikt nie czyta
prosiłam wczoraj o link na priva bo chciałam zobaczyć gdzie będziemy mieszkać i cisza
-
Sabinko, myslałam, że ktoś Ci juz wyslał
koresponduję teraz z Agą, ale juz Ci wysyłam, choć chyba jest w tym pierwszym meilu z przedwczoraj . Zaraz sprawdzę i Ci wyślę
-
wysłalam
-
Dzięki Maniusiu i Agnieszko
-
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to już wiem, dlaczego codziennie latam ze ścierą 

-
-
No i w końcu wiadomo dlaczego jestem gruba 

chyba trzeba wziąc się za sprzątanie
-
Kasiu mam nadzieję, że w końcu nadejdzie ten dzień kiedy będziesz mogła powiedzieć - super, to jest to !!! i dostaniesz ciekawą i satysfakcjonującą cię ofertę pracy bo jak nie ty na nią zasługujesz to kto ???
jakoś mi umknęło od kiedy masz urlop??
Jolinko dzięki za obszerny i malowniczy opis miejsc gdzie byliście i kwatery godnej polecenia, zdjęcia mam nadzieję obejrzeć pózniej jak zrobisz przegląd i wsród setek wybierzesz te najfajniejsze
do pontonu na nic w świecie bym nie weszła, nawet, zeby zrobic komuś przyjemność tak jak ty swojemu mężowi
panicznie boję sie wody, szczególnie zimnej, do Bałtyku w celeu uumyhcia sie też nie wejde!!!
ale ciekawostka - jak byłam piękna i młoda i miałam chłopaka który świetnie pływał i był ratownikiem w Mielnie to z nim wsiadałam i do kajaka na jeziorze i do łódki takiej ratowniczej na morzu i nic mi nie było straszne
ech młodość
ale byłam wtedy 40 lat młodsza (!!!!) i 35 kg lżejsza
-
Witajcie dziewuszki!
Jeszcze rano plakalam, ze czekam i czekam ... no i sie doczekalam! Jutro o 11 tej ide na pierwsza rozmowe kwalifikacyjna. Trzymajcie prosze kciuki!
Sabinko mialam miec urlop od soboty, ale przez te nieoczekiwana wiadomosc, ze mam rozmowe, wzielam urlop juz od jutra.
Ruszamy do Polski w sobote rano, bo popoludniu...jestesmy umowieni w sprawie pieska!
Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie zgodnie z planem... i sobotnim wieczorem bede juz tulic sie do cieplego futrzaczka!
-
W oczekiwaniu na nowego użytkownika ...
Uprawnienia umieszczania postów